Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina!

Imi place mai ales motorizarea. :twoup:

este un topic de intalniri si azi a fost miscare....orcum prea multa lume cu masin i din cj pe forum si prea putini la intalnire....tare masina..nam ce zice

sunt din cluj dar nu prea sunt peacasa chiar miar face placere sa vin la intalniri dar asta o sa se intample undeva prin toamna iarna.

jantele este o chestiune de gust, eu unul le-am pastrat pentru ca sunt pe 19 si chiar dau bine pe masina, mie unul imi plac...

motorul...numi pare rau deloc ca am ales benzina singurul lucru care l-as fi vrut este cutia automata, dar urmatoarea va avea sigur.

urmeaza si pack m optic dar mai incolo

cu interiorul urmeaza sa fac poze zilele astea dar ca si o descriere: piele noagra scaune confort, si cea mai frumoasa chestie este hed up display (eu sunt fan gadgets)

ca si impresii... am facut din decembrie si pana acum 40 si ceva de mii de km, eu unul sunt multumit de confortul si siguranta pe care ti-o ofera, distanta de franare este uimitoare, puncte slabe...parbrizul care nu a trecut testul ierni si sa ales cu o crapatura

si ce mi se pare cel mai ok la masina asta ca stand la volan si conducand-o nu auzi tot felul de scartaituri si plastice naspa sau chestii de genul asta parca este totul dintro bucata,

urmeaza si pack m optic dar mai incolo

cu interiorul urmeaza sa fac poze zilele astea dar ca si o descriere: piele noagra scaune confort, si cea mai frumoasa chestie este hed up display (eu sunt fan gadgets)

ca si impresii... am facut din decembrie si pana acum 40 si ceva de mii de km, eu unul sunt multumit de confortul si siguranta pe care ti-o ofera, distanta de franare este uimitoare, puncte slabe...parbrizul care nu a trecut testul ierni si sa ales cu o crapatura

si ce mi se pare cel mai ok la masina asta ca stand la volan si conducand-o nu auzi tot felul de scartaituri si plastice naspa sau chestii de genul asta parca este totul dintro bucata,

o sa auzi tu scartaituri peste ceva vreme...sa mai mearga un pic pe aici pe gropiile alea........................tare masina

sa stii ca si la mine este destul de jos!cred ca este la toate la fel de jos reglat din fabrica! oricum din cate am inteles se poate regla dar este cam mult de demontat, era un topic pe tema asta si erau chiar si poze cu procedura de reglare. mie unul imi place asa pentru ca pozitia la scauna mai inalta parca ma face sa fiu mai atent, mai prudent decat cand stau cu scaunul lasat la maxim in jos.

cam..... in interior am impresia ca o sa ma plictiseasca in timp... vorbind de finisare.... ma bate gandul sa ii schimb interiorul , ceva in 2 culori negru&rosu, nu stiu daca se merita din punct de vedere calitativ, inca sunt in dubii,;

am vazut un 550i care avea imbracat chiar si bordul in piele si arata splendid, cu cusaturi pe margina, foarte frumos, nu stiu daca era oem sau facut dupa.