Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

uite si niste poze doar ca de cand am facut pozele am mai schimbat si becurile la angel acum este lumina alba de led <_<

ah da si imi trebuie neaparat doua gume de vara pe fata ca astea ce leam pus pe masina sunt praf...

Super masina ! sa te bucuri de ea.

Cat te-a costat toata transformarea?

A iesit frumos,trebuie coborata putin masina.

nu cred ca este nevoie sa o cobor, sta super ok pe drum cu rotile pe 19 si nu face balans in curbe si mie unul chiar nu mi se pare ca ar trebui coborata, in poza cu spatele de mai sus lasa impresia ca este prea sus dar este masina parcata in asa fel incat da impresia gresita

azi am achizitionat gumele si pentru spate 275 35 19 tot michelin pilot sport2, sunt superrr, fata de goodyearf1...sa se ascunda goodyear, cu michelin am intrat in curba in care intram cu goodyearu cu 60 ca pe urma pierdea aderenta si intra dsc am intrat cu 75 cu michelinul si a palpait scurt dsc, si era chiar mai rece afara decat zilele trecute cand am incercat limita aderentei cu goodyearul.

din partea mea un mare plus pentru Michelin PS2

Se numesc style 172.

@sergiulean: SuperbĂŁ maÂşina! <_<

E fĂŁrĂŁ cusur.

mersii!

jantele se numesc style 172 si ceva cu franckfurt nu mai retin...

da... frumos, din pacate inca ninge.. pe unde umblu eu in cluj :) ... nu ma incumet sa pun inca rotile de vara...

Ai ales model frumos..

da ma !!!inca ninge ii super enervant , sper sa ajunga odata si primavara!!!

luni am programare la service sa schimb discurile fata si spate, le schimb deoarece acu o luna leam schimbat cu trw pe fata si bat de ma arunca de pe drum , deja mam saturat de vibromasaj in volan. Am luat discuri noi Zimermann Sport cele gaurite, a pus cineva asa ceva pe masina ??? cum se comporta??

au am cumparat astea, si ma astept sa fie calitate si sper sa se simta diferenta de la sport la standard, nu am pretentii la distanta de franare ci doar sa dispara fad=ul , adica la franari succesiva la un moment dat franezi si nu se intampla nimic din cauza ca discurile si placutele sunt incinse... am patito de cateva ori si este destul de neplacut...

o sa va tin la curent pe luni dupa ce le schimb

Fading-ul a apĂŁrut cu discurile TRW?

nici vorba!! eu am prostul obicei sa merg foarte aproape de masina din fata, iar in afara orasului cand mai am chef de mers tare iti dai seama ca faci abuz de frana, si da mi sa intamplat de nenumarate ori sa am impresia ca apas frana degeaba, am lasato mai moale si pe urma era ok...

nu ai mai multe poze cu noile modificari la masina? din ceea ce ai pus pana acum nu s-a vazut foarte mult ...

atunci cand ai comandat pachetul M ti-au venit si suporti noi pentru bara fata si bara spate, sau au ramas cei vechi ?

nu ai mai multe poze cu noile modificari la masina? din ceea ce ai pus pana acum nu s-a vazut foarte mult ...

atunci cand ai comandat pachetul M ti-au venit si suporti noi pentru bara fata si bara spate, sau au ramas cei vechi ?

maine sper sa nu uit sa iau aparatul de fotografiat cu mine si o sai fac mai multe poze inclusiv cu noile discuri, pachetul m a venit cu o gramada de plasticuri, in partea din fata ce este sub bara nui nu stiu ce de schimbat, la bara de spate se schimba situatia ca trebuie schimbate mai multe chestii, dar toate vin odata cu pachetul, mie unul nu mi sau potrivit la fix carenajele nici pe fata nici pe spate, pe spate nu a fost mare scofala ca am dreso cumva, pe fata este mai nasol ca sta un pic fortat carenajul si nici nu am reusit sa il prind in doua suruburi din vreo 10 cate are, si iar ar mai fi problema scutului motor care este cu o idee mai lung dar si pe ala l-am rezolvat, initial de unde l-am comandat a spus ca vine cu tot ce este necesar pentru inlocuire, iam dat si seria caroseriei sa fie sigur, dar pe urma mia spus ca carenajele si scutul motor nu trebuiesc schimbate in urma upgrad-ului, eu le-am dres cumva sa fie ok desi nu sunt eu super multumit, iar acum astept ca persoana de unde lam cumparat sa imi rezolve preoblema cu carenajele si scutul.

de ce nu pui discuri originale

pentru ca am pus pe fata acum o luna discuri TRW si bat de bolunzesc, acum le dau jos si le duc inapoi de unde le-am luat, idea este ca bateau din prima zi, dar nu am fost sigur ca despre ele este vorba deoarece am avut o perioada cand am schimbat jante si cauciucuri intr-o veselie si nu puteam fi sigur ca sunt ele vinovatele de vibratii si batai, acum am facut o verificare amanuntita si am descoperit ca ele sunt de vina...

si pun Zimermann sport perforate fata si spate in speranta ca sunt de o calitate mai buna si intr-o oarecare masura ma gandesc ca inbunatateste performantele franari.

Edited by sergiulean

luni am programare la service sa schimb discurile fata si spate, le schimb deoarece acu o luna leam schimbat cu trw pe fata si bat de ma arunca de pe drum , deja mam saturat de vibromasaj in volan. Am luat discuri noi Zimermann Sport cele gaurite, a pus cineva asa ceva pe masina ??? cum se comporta??

au am cumparat astea, si ma astept sa fie calitate si sper sa se simta diferenta de la sport la standard, nu am pretentii la distanta de franare ci doar sa dispara fad=ul , adica la franari succesiva la un moment dat franezi si nu se intampla nimic din cauza ca discurile si placutele sunt incinse... am patito de cateva ori si este destul de neplacut...

o sa va tin la curent pe luni dupa ce le schimb

Da eu am avut Zimmerman, regret fiecare moment cu ele pe masina. Originalul nu se compara.

pasul a fost facut deja, le-am cumparat, sper sa fie ok doar sunt nemtesti ce mama dracu...