Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

in general se vorbeste ca nu se mai fabrica masinile ce se fabricau mai demult...vorbesc de calitate! durabilitate!

deja incep si eu sa intru in clubul celora ce sustin aceasta idee. ori am fost ghinionist si am nimerit o sperla de masina, ori e adevarat. cert e ca nici o masina din cate am avut si am la ora actuala nu a petrecut mai multe ore in service decat 525-u asta... si nu ca nu l-as griji ... daca nu ar fi fost perioada asta ar fi fost schimbat de mult ...

in mare parte eu nu am avut probleme tehnice cu masina....ca sa umblu prin serviceuri...eu chiar doar pentru intretinere...schimbat consumabile si chestii de genul....de exemplu am fost de cand am masina sa ii verific directia de vreo 5 ori si de fiecare data am primit acelasi raspuns....este super ok nu avem ce sa reglam si nu este nimic de schimbat...si chiar am umblat cu masina ....azi maine am 90000 de cand o am...in mare parte doar cu roti pe 19...

sos. nu teai gandit ca ar fi problematic D-ul?...este el mai putin consumator fata de I, dar este mult mai sensibil...eu am o oroare pentru D-uri...am zis ca voi incerca sa ma feresc....singurul care imi place este 535 dar doar pentru performante....

• 3 weeks later...
  • Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

stie cineva cum se regleaza HUD??? am desfacut totul am gasit in spatele displayului imbusul pentru a regla head up display-ul, dar degeaba am incercat sa rotesc ca nu se ridica sau sa coboare, se misca parca dadea sa se suceasca!!! am sa atasez si niste imagini!!!

vroiam sa il ridic mai sus in asa fel incat sa se poata vedea bine si daca scaunul este lasat la maxim in jos, si cu aceasta ocazie am curatat si aerisitoarele ca erau pline de praf

• 1 month later...
cum de nu am vazut inca masina prin cluj, merg mult prin trafic :)

ai toate sansele sa ne intalnim in trafic sau poate la intalniri, ca acum sunt acas!!

sa imi spui daca mai ai nevoie de poze!!! gasesti toate fotografiile aici str vdm!!

Edited by sergiulean

• 2 weeks later...
:)

eugen!!! te astept la cosmetizare sa stii!!

ai revenit in tara? e la atelierul tau?

da da! eugen a fost deja pe la mine si trebuie sa revina! trimitemi niste poze pe PM cu loviturile alea sa pot sa stiu daca se pot repara! oricum te astept pentru un tratament exterior, interior, tratament piele curatare balsam, etc.

mai multe detalii in topicul asta ca sa nu imi stric prezentarea masini!!!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=61741