Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

masina e beton. sa ai bafta de ea. pe viitor poti sa ii pui un kit de M pe exterior si sa-i schimbi jantele ( sunt prea comune ... parerea mea ). pe interior seamana cu a mea. eu vreau sa-i schimb ornamentele interioare ... poate mai sparge monotonia. mai vreau sa-i pun si volan sport. te salut. poate ne vedem la o intalnire in cluj :twoup:

aceasi parere o am si eu despre jantele astea model m6, da nam cei face deocamdata ramane asa, ca am decis sa investesc bani in altceva, am comandat farurile, pentru ca aste de pe masina sunt ciobite si unul are si o mica crapatura

pe viitor urmeaza chit M-technic cu evacuare dubla si eventual ceva facut la evacuare pentru a obtine un sound mai agresiv(am avut o dacie solenza cu evacuarea facuta de cei de la sturimex,cu toba finala Powerful,imi lipseste enorm sunetul ala) pavilionul negru, si jante hartge,

si eu mam gandit la interior sai schimb ornamentele, mai exact partea de piele ce este pe usi, si eventual trimurile, ceva ce imita carbonul daca nu chiar carbon,

abia astept sfarsitu lui septembrie, peatunci o sa fiu in tara si ne vom vedea si pe la intalniri

ah si am uitat sa spun, vreau sai pun stopurile alea de pe modelul 2008, imi plac la nebunie

Edited by sergiulean

aceasi parere o am si eu despre jantele astea model m6, da nam cei face deocamdata ramane asa, ca am decis sa investesc bani in altceva, am comandat farurile, pentru ca aste de pe masina sunt ciobite si unul are si o mica crapatura

pe viitor urmeaza chit M-technic cu evacuare dubla si eventual ceva facut la evacuare pentru a obtine un sound mai agresiv(am avut o dacie solenza cu evacuarea facuta de cei de la sturimex,cu toba finala Powerful,imi lipseste enorm sunetul ala) pavilionul negru, si jante hartge,

si eu mam gandit la interior sai schimb ornamentele, mai exact partea de piele ce este pe usi, si eventual trimurile, ceva ce imita carbonul daca nu chiar carbon,

abia astept sfarsitu lui septembrie, peatunci o sa fiu in tara si ne vom vedea si pe la intalniri

ah si am uitat sa spun, vreau sai pun stopurile alea de pe modelul 2008, imi plac la nebunie

vad ca si tu ai planuri cu masina ca si mine :twoup: eu am deja stopurile ... trebuie sa vad cum le instalez. mai bine zis unde gasesc un kit adaptor mai ieftin ca ce se vinde pe net e nejustificat de scump.

uite , urmareste si tu postul asta sau daca ai idei pune-le aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=461535

vad ca si tu ai planuri cu masina ca si mine :twoup: eu am deja stopurile ... trebuie sa vad cum le instalez. mai bine zis unde gasesc un kit adaptor mai ieftin ca ce se vinde pe net e nejustificat de scump.

uite , urmareste si tu postul asta sau daca ai idei pune-le aici:

planuri am o gramada, problema este ca am un limitator(My wife), care de obicei sta pe scaunul din dreapta, si de obicei zice ,,mergi mai incet!!!, da!!!.......ceti trebe tie pac M?!?!?!!!...., stii chestii deastea :twoup:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=461535

pai eu inca nu am nevasta :D si prietena mea e pasionata de masini si chiar ma indeamna la tot felul de modificari. dar am si eu unele probleme in sensul ca inainte trebuie sa ma ocup de masina ei si doar apoi de a mea ... femeile :twoup:

oricum , nu uita sa postezi poze cu orice modificare. :twoup:

pai atunci ii bine daca are pasiune pentru masini, si te intelege, la mine este mai greu, nu ca nui plac masinile dar este mai complicat pentru ca nu este de accord cu mine cand ii zic ca vreau sa fac vreo modificare, pana la urma tot o fac ca asa sunt eu zic ca ea si fac ca mine,

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

salutare,

ieri am schimbat parbrizul, super frumos au lucrat baieti....iam cerut proprietarului serviceului sa-mi faca niste poze cu toata operatiunea ca sa le arat la astia la casco sa nu fie probleme.....hai sa vedeti si voi cum mi-au demontat masinuta.... :twoup:

parbriz original, fara parasolar, banda aia verde de deasupra, am asteptat 3 zile sa-mi aduca fara , plus nustiu ce senzor care este acolo in cutia din spatele oglinzi si este lipit de parbriz, cheder si silicon, manopera, 1000 euro :twoup:

• 1 month later...
acum urmeaza, poate poate pana la primavara si M pack zilele trecute am schimbat folia pe geamuri am pus 75% adica foarte inchise cele de dinainte erau puse in bucuresti ceva foarte naspa samurai foarte slab calitative

Ma intereseaza si pe mine un pachet M ptr e60 . Stiam ca e vre-o 1100-1200e , acum ce pret are ? Si cine are de vanzare ? In caz ca si-a montat cineva si imi face vre-o recomandare .

Ma intereseaza si pe mine un pachet M ptr e60 . Stiam ca e vre-o 1100-1200e , acum ce pret are ? Si cine are de vanzare ? In caz ca si-a montat cineva si imi face vre-o recomandare .

+1 si io sunt curios

eu de la lucian il am. a fost foarte prompt cu transportul si pachetul avea tot ce ii trebuie, asa ca puteti lua cu incredere de la el

+1 si io sunt curios

eu de la lucian il am. a fost foarte prompt cu transportul si pachetul avea tot ce ii trebuie, asa ca puteti lua cu incredere de la el

aleks_high al tau nu e original pe masina?

+1 si io sunt curios

aleks_high al tau nu e original pe masina?

nu, l-am montat eu dupa ce am luat masina.

• 4 weeks later...
Te grabeai acuma de 30 de minute , pe la Fabrica de bere (ursus), in sus... am mers putin in parale, dupa care ai intrat in fata la bizonu cu mondeo... apoi pe campului in sus pana la sensu girator am fost tot in spatele tau cu e39-le alb, nu eram 100% ca esti tu :) Edited by Cristi.MD

Te grabeai acuma de 30 de minute , pe la Fabrica de bere (ursus), in sus... am mers putin in parale, dupa care ai intrat in fata la bizonu cu mondeo... apoi pe campului in sus pana la sensu girator am fost tot in spatele tau cu e39-le alb, nu eram 100% ca esti tu :)

ma grabeam putin, dar treaba este ca eram super enervat de bizoni din astia cum era si ala cu mondeo, am ferit vreo 5 care era cat pe ce sa ma faca pachet in doar 10 minute,

foarte frumos 5-arul tau , nu prea l-am vazut prin oras de cand il ai?

Edited by sergiulean