Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

exact!! nu sunt chiar asa de banale ca si cele de M6, desi alea imi placeau ce tinuta ii dadea la masina, si ca erau gri inchis, nu era culoarea asta de aluminiu!!! inca sa stii ca sunt in dubii sa raman la jante OEM sau sa iau ceva cu buza de inox cromate, tare ma tem ca astea cromate o sa urmeze in perioada urmatoare la moda si pe la vara o sa vezi pe mai toate masinile jante clomate...

la astea imi tot sta capul si mie dar la fel ca si tine ma tot gandesc daca sa raman pe linia oem sau sa iau ceva aftermarket cu buza. oricum modelul asta pana nu se vor produce replici nu va fi des intalnit pe strada. am inceput sa ma joc in photoshop cu cateva modele sa vad care dau mai bine pe masina... mai astept pana la vara si o sa vad ce apare pe strazi ... apoi ma voi decide ...

mie imi placeau foarte mult si alea de M6, chiar aveam un plan cu jantele vechi, vroiam sa le duc la sablat si pe urma la vopsit, vroiam sa le fac negru mat, dar a facut ala de la asigurari gura mare si a trebuit sa i le duc, acuma o sa ma duc si eu pe la el saptamana asta sa fac si eu scandal ca inca nu au intrat bani in cont pentru jante, si am uitat sa imi iau de pe jante valvele, ca sunt din alea ingropate,

la astea imi tot sta capul si mie dar la fel ca si tine ma tot gandesc daca sa raman pe linia oem sau sa iau ceva aftermarket cu buza. oricum modelul asta pana nu se vor produce replici nu va fi des intalnit pe strada. am inceput sa ma joc in photoshop cu cateva modele sa vad care dau mai bine pe masina... mai astept pana la vara si o sa vad ce apare pe strazi ... apoi ma voi decide ...

Acel model OEM este cam cel mai frumos pentru E60.

Eu mi-aÂş pune dacĂŁ aÂş avea E60.

• 4 weeks later...
tu la jantele astea te referi?

Gata , am hotarat, masina mea va arata exact ca cea din imagine, jantele le-am luat deja sunt noi noute si asteapta gumele de vara, si bineinteles sa treaca temperatura de 7 grade celsius, pachetul M trebuie sa ajunga zilele astea, in functie de Grozadan,

sunt nehotarat in cea ce priveste bara de spate de m!!! si anume, oare merita sa las neagra partea inferioara, deflectorul de aer cred ca se numeste, sau sa o vopseasca toata in culoarea masini si pe urma sa imbrac in folie neagra sau eventual folie imitatie carbon!!!

am fost ieri la Timisioara la ,LGPzentrum, deoarece am avut de reparat niste lovituri de grindina, am asteptat din octombrie dar sa meritat , a facut o lucrare de toata frumusetea, plus o revitalizare a luciului vopselei.

Edited by sergiulean

eu zic sa o vopsesti toata si daca vrei sa o imbraci in folie imitatie carbon sau neagra. cand te saturi o tragi jos sau daca nu iti place cum arata la fel ...

de unde ai luat jantele?[/quote

cred ca asa am sa fac mi se pare cea mai ok varianta,

Edited by sergiulean

la asa ceva te gandeai cand ai zis ca o sa vopsesti bara spate?

da e super tare deflectorul ala de aer!!!, ieri a ajuns bara de spate si am doua deflectoare, unul este pentru masinile care au carlig de tractare, iar unul este normal, asa c unul il voi vopsi si unul nu, cred ca o sa arate mai bine cu deflectorul nevopsit.,

foarte tare ca ai doua ... ai avut noroc <_<

eleronul de pe portbagaj nu iti place? mi se pare destul de discret dar schimba aspectul si se potriveste destul de bine cu linia masinii. as vrea sa imi pun si eu unul doar ca nu gasesc niciunde sub forma aceea, doar alte modele kitschoase ...

foarte tare ca ai doua ... ai avut noroc <_<

eleronul de pe portbagaj nu iti place? mi se pare destul de discret dar schimba aspectul si se potriveste destul de bine cu linia masinii. as vrea sa imi pun si eu unul doar ca nu gasesc niciunde sub forma aceea, doar alte modele kitschoase ...

nu prea imi place idea de eleron pe asa masina, si pe deasupra mai exista si riscul sa til fure, sincer nu o sa pun eleron de niciun fel pe seria 5, eleron parerea mea ,merge la o masina gen impreza sti, sau nu stiu ceva mai mic si sportiv,

defloectoare de aer au venit doua, capacele de la locul unde insurubezi tragherul cate doua, capacele de la spalatorul de faruri cate2, si o gramada de alte plastice, tuburile de la aerisire de frane, o gramada, o sa am un pic de lucru la montaj, un pic de puzzel dar nui nimic imi face placere,