Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ce te duci la service sa monteze suportu de numar?In 2 minute il pui si tu <_<

da, dar era la service suportul pe care se prinde numarul, si eu nu aveam la indemana toate sculele, in fine l-am montat si este ok , cei sai fac daca este obligatoriu nu am ce sa fac ma conformez, la noi nu prea ai treaba am umblat cu numarul in geam si niciun politist nu ma oprit niciodata timp de o saptamana...treaba este ca dincolo in italia de exemplu iti poate ridica actele masini sau chiar masina in caz ca numarul nui la locul lui.

pe maine mai pun niste poze, trebuie sa merg maine sa imi puna folia pe pavilion, carbonlook

Edited by sergiulean

in realitate arata altfel, este exact ca si carbonul, este in relief, am gasit si lucios dar era super naspa, chiar eram la un pas sa montez folia respectiva, eram la un pas sa fac o greseala. ai vazut M3-ul asta nou? nu stiu daca la toate dar sunt modele care au pavilionul din carbon,la mine este exact la fel.

de eleron am discutat cu un amic de la autotransilvania, si mil aduce cu 1000 lei gata vopsit, acuma trebuie doar sa il comand cand o sa imi intre ceva bani in contul FsSN (fara sa stie nevasta) ca altfel ma spinteca <_<

da este folie 3M eu sunt foarte multumit de cum arata, in realitate chiar arata bine, nu a fost nimeni nemultumit de cum arata din cei ce au vazut masina,

Edited by sergiulean

sergiu: la aia ma refer, ca nu are continuitate... dupa parerea mea, ar trebui gasita o solutie, aceeasi problema este si la M6-le lu anduox(spre ca nu am gresit nick-ul).. are capota neagra... dar apare o discontinuitate.. cu stalpii ce incadreaza parbrizul.

masina arata extraordinar insa mi se pare ca folia aia de carbon nu prea vine la locul ei.. dar fiecare are gusturile lui..

iti doresc sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea.

mersii mult!

sergiu: la aia ma refer, ca nu are continuitate... dupa parerea mea, ar trebui gasita o solutie, aceeasi problema este si la M6-le lu anduox(spre ca nu am gresit nick-ul).. are capota neagra... dar apare o discontinuitate.. cu stalpii ce incadreaza parbrizul.

da stiu si eu ma gandeam de mai de mult ca ce ar trebui sa fac , cred ca o sa vopsesc negru mat ornamentul respectiv, chiar se demonteaza usor, sa vad, pe mine unul nu ma deranjaza asa cum este , depinde cum o sa stau cu timpul

pai daca iti pui eleronul ala o sa arate chiar foarte bine ! :)

poate o sa ajungi in cluj si ne intalnim la un suc undeva la o terasa... sa vezi masina live, arata altfel fata de cum iase in poze...deja toti cunoscutii mei cu masini mai rasarite isi fac programare la montat folie <_<

O intrebare stupida, daca folia aia e iesita in relief, nu face zgomot la viteza mare sau nu te "incetineste" cat de cat adica sa nu mai alunece aerul pe plafon? Sau .. la vara, la soare nu o sa se umfle?

--

P.S. Masina arata superb alba, nu da prea bine cromul din jurul geamurilor cu culorile astea deschise. Jantele sunt OEM?

de etrierii vopsiti albastru nu zice nimeni nimic ? <_<

etrierele sunt vopsite exact nuanta de albastru de pe emblema BMW, aveam de ales intre culoarea asta galben sau rosu si am ales asta, galben nu le faceam pentru nimic, rosu imi suna a taranism, eventual pe viitor daca o sa gasesc o vopsea negru lucios o sa scimb culoarea, vopseaua este special pentru asa ceva, pentru etriere, ca sa reziste termic.