Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

how much? cat te-a costat?

nu mai retin! exact, am cumparat folia si manopera.... am fost eu autorul creatiei... folia a fost undeva la 2milioane, pentru ca a trebuit sa iau aproape un metru patrat , ca sa iasa totul dupa o anumita linie a fibrei, in realitate are o alta nuanta, in poze se vede diferit din cauza blitului

parerea mea este ca ti-ai stricat masina cu folia aia hidoasa

gusturile nu se discuta...mie imi place este mult mai ok decat inainte, mai ales ca toate plasticurile alea de la butoanele de la geam si manerele de la usi erau foarte naspa au un tip de cauciuc tras peste plastic care era tot zgariat... deocamdata este super ok asa, pe viitor... vom vedea cum se comporta materialul asta si daca nu imi place si ma satur de cum este acum le voi vopsi si eu piano black.

parerea mea este ca ti-ai stricat masina cu folia aia hidoasa

gusturile nu se discuta...mie imi place este mult mai ok decat inainte, mai ales ca toate plasticurile alea de la butoanele de la geam si manerele de la usi erau foarte naspa au un tip de cauciuc tras peste plastic care era tot zgariat... deocamdata este super ok asa, pe viitor... vom vedea cum se comporta materialul asta si daca nu imi place si ma satur de cum este acum le voi vopsi si eu piano black.

direct piano black dau mult mai bine si par mult mai rafinate

Pe usi trebuiau imbracate decat trimurile ,parerea mea.

asa era super ok, doar trimul, dar faza este ca restul plasticurilor ce le-am imbracat, erau zgariate, au ceva vopsea cauciucata pe ele si sa inmuiat parca, nu stiu daca nu a facut ceva efect si solutiile de curatat de la spalatorie, parca ti se lipea mana de maner la atingere, daca trageai cu unghia pe ele venea jos cauciucul ala....

p.s. pe partea unde este climatronicul, un bolovan de la o spalatorie auto a curatat aerisitoarele si a pus ambipurul invers, a curs lichidul ala pa plastic si la distrus, bineinteles ca si ala are acelasi tip de cauciuc si cauciucul respectiv a inceput sa se exfolieze, asa ca acum arata mult mai ok.

p.s.2 piano black, parerea mea este ca arata bine si este frumos, dar da bine mai mult pe interioare deschise, gen crem...la interior negru... si pe deasupra daca nimeresti sa iti curete la spalatorie cu o carpa de doi lei cu care inainte stergea rotile sa iti stearga cu ea pe bord... il zgarie tot...ala este muult mai greu de pastrat frumos...

yep!! am avut niste probleme cu celelalte si leam luat astea in schimb, dar sa stii ca imi plac mai mult, dau chiar mai bine decat celelalte... mie imi plac. punct

schimba-le inapoi

nu o sa le schimb ca imi place asa...chiar daca am pierdut niste bani, celelalte erau mai scumpe, dar erau mai prost lucrate, este mai originala asa... nu stiu chiar imi place, desi am vazut deastea si pe e46 ...

care sunt mai frumoase??? mie imi plac ambele, dar o sa raman la astea din urma ce sunt pe masina acum

Edited by sergiulean

Nu exista termen de comparatie intre cele 2 modele,e alegerea ta.Ce te-a nemultumit la cele pe 19?

ambele erau pe 19, cele de LCI erau foarte prost facute, si bateau pe masina, erau noi, si le-am trimis inapoi de unde le-am cumparat si am ales altceva nu vroiam sa mai am batai de cap.

mie imi trebuie ceva asemanator cu cel din poza, ce miai dat tu sunt doar pentru m5, mie imi trebuie pentru bara din pachetul aerodinamic Mpower, exact cum este in poza de mai sus