Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

asta urmeaza sa fac zilele astea, trebuie sa imi cumpar mai intai o surubelnita tip torx, ca am pierdut-o pe cea care o aveam... becurile le-am schimbat in toamna sunt relativ noi...le am si pe cele vechi asa ca am sa montez unul din ele, azi am fost mai atent la treaba asta si am observat ca incepe sa tremure doar dupa ce se incarca la maximum... sper sa fie de vina becul... ar fi o cheltuiala mult mai mica...

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am schimbat becul cu unul original cel aveam inainte sa le schimb cu astea de 6000k...la prima vedere se pare ca a disparut tremuratul....acum astept sa vina seara sa merg la munca si asa o sa vad sigur daca mai tremura sau nu....in rest arata super naspa cu un bec de 4300 si unul de 6000...

am verificat ieri, defapt mai bine zis am desfacut valava disa sa vad carei treaba cu ea...si am constatat ca exista depuneri pe clapeta aia de la admisie ce ii actionata de valva asta vieti...de lucrat , lucreaza! se aude un clinc cand se inchide sau se deschide...ii ok asa???

ar trebui curatata admisia de depunerile alea de calamina??? ma gandesc ca totusi mai exista si alti senzori pe admisie... treaba este ca am o mica intrerupere cand ajunge la 4000ture si ma dispera...vreau sa rezolv cumva problema asta...din benzina nui pentru ca am alimentat de o saptamana incoace doar cu 98...

se poate verifica cumva daca este dusa sau nu lucreaza in parametri o bobina???

nu am avut camera foto cu mine ca sa ii fac o poza ...la munca nu prea am avut ce face azinoapte si iam dat un polis ceva dinasta finut ce ia mizeria de pe vopsea, si ceara Mcbrite...., am curatat cu pasta de polis si ornamentele cromate...sunt ca si noi...in caz ca nu ploua si se mentine curata Sii nu uit aparatul foto din nou acasa...pe diseara pun niste foto

si am mai facut ceva ...in prima faza am resetat in idrive mesajul cu schimbatul lichidului de frana, prin februarie cred, dar acum mai cam apucat remuscarile si am fost si lam schimbat... mai bine asa...nu am grija lui...desi toata lumea spunea ca nu are rost sa il schimb ca nu face diferenta....ca sunt bani aruncati bla bla bla...ma gandesc ca nus prosti nemti astia ca din moment ce sunt niste dispozitive de siguranta cum este pompa ABS si DSC poate nu le place sa mearga cu lichid expirat..

• 2 weeks later...
cele de 6000K sunt cu lumina albastra sau tot alba?

se vede si in una din foto, au o lumina mai albastruie, toti recomanda ca 6000k sunt cele mai ok se vede si bine cu ele si arata si bine asa cu lumina albastruie, pacat ca se duc relativ repede, sau poate am nimerit eu ceva marca mai aiurea... ideea este ca sunt in garantie si le pot schimba... dar daca as gasi ceva mai bun... ar fi mai ok

inebunesc....nu este saptamana sa nu gasesc cate o mica zgarietura pe masina, ba de parcare, ba nu incape cu bicigleta unde parchez eu masina.... cred ca daca il prind pe vreunu ii sparg capul....sunt o gramada de negri, marochini dinastia ce vand magarii pe plaja, cred ca daca il vad pe careva pe langa masina cu bicigleta io fac covrig <_<

da, intradevar...masina e foarte foarte frumoasa...sa o conduci sanatos!!!

in legatura cu zgarieturile...mi se intampla zilnic sa merge pe strata sa vad masini zgariate cu cheia pe portiere, capota sau portbagaj...si eu am patit...am 2 astfel de zgarieturi pe masina mea...ce pot sa zic...complet dezamagit...au vreo satisfactie oare cei care fac asta?

ROMANIA...

eu, cand am adus-o pe a mea, nu avea nici o zgarietura...parca o luasem de la fabrica...la o luna dupa ce am adus-o, statea ea cumintica in parcarea ei platita si ingradita, si vine un berbec cu o astra, cu ditamai mamaliga in geam...si da omul asa usor, usor in spate, trece peste bara mea fata, merge mai departe...nici nu stia ciumpalacul ce face...si pleaca. Faza vazuta de la balcon de nevasta-mea. Inutil sa va mai spun ca s-a dus dupa el, l-alergat pe strazi, l-a prins si i-a luat asigurarea...dc eram eu...nu stiu ce as fi facut... a costat 1500 lei toata treaba plus 2 saptamani de draci...la AB.

Despre alte mici zgarieturi aparute de niciunde nici nu mai spun... sau puncte pe capota si bara fata de la pietricele...

Eu incerc sa o intretin si sa elimin zgarieturile prin polish... deocamdata, dupa 1 an de Romania inca arata bine, dar mediul de aici si-a facut din plin simtita prezenta.

sergiulean - super tare bavarezul tau...i-mi place ca ai lasat difuzorul spate negru...cat ai dat pe trimurile alea si de unde le-ai luat? treaba cu folia de carbon nu a fost prea frumoasa, din moment ce ai schimbat-o. Ce nu ti-a placut?

<_<

ROMANIA...

eu, cand am adus-o pe a mea, nu avea nici o zgarietura...parca o luasem de la fabrica...la o luna dupa ce am adus-o, statea ea cumintica in parcarea ei platita si ingradita, si vine un berbec cu o astra, cu ditamai mamaliga in geam...si da omul asa usor, usor in spate, trece peste bara mea fata, merge mai departe...nici nu stia ciumpalacul ce face...si pleaca. Faza vazuta de la balcon de nevasta-mea. Inutil sa va mai spun ca s-a dus dupa el, l-alergat pe strazi, l-a prins si i-a luat asigurarea...dc eram eu...nu stiu ce as fi facut... a costat 1500 lei toata treaba plus 2 saptamani de draci...la AB.

Despre alte mici zgarieturi aparute de niciunde nici nu mai spun... sau puncte pe capota si bara fata de la pietricele...

Eu incerc sa o intretin si sa elimin zgarieturile prin polish... deocamdata, dupa 1 an de Romania inca arata bine, dar mediul de aici si-a facut din plin simtita prezenta.

sergiulean - super tare bavarezul tau...i-mi place ca ai lasat difuzorul spate negru...cat ai dat pe trimurile alea si de unde le-ai luat? treaba cu folia de carbon nu a fost prea frumoasa, din moment ce ai schimbat-o. Ce nu ti-a placut?

ehe romania ca romania, eu sunt in italia de ceva vreme, si mai stau pana in toamna, astia asa de berbeci is ca semnalizarile pentru ei sunt un accesoriu in plus pe masina, nu mai vorbesc de acordare de prioritate si altele, de parcat degeaba au senzori de parcare, la ei singurul senzor de parcare este atunci cand nu mai merge in spate sau in fata deoarece este lipita de masina din fata sau spate, dupa caz... bicicletele sunt foarte des folosite deoarece este statiune la mare, si te misti mult mai repede cu bici, de aici si o gramada de masini zgariate din neatentia si ignoranta cu care se circula... nu mai zic ca daca ai facut greseala sa iti lasi masina in locul de parcare a vreunui berbec care sa facut stapan pe o bucata de asfalt desi poate nui nici macar un loc de parcare propriu zis...cu siguranta iti gasesti masina cu o zgarietura de cheie sau ceva de genul...

si eu sunt cu polisul si ceara dupa mine tot timpul si sunt la spalatorie in fiecare zi....pe langa toate fenomenele astea de oameni mai sunt si niste copaci...pini, daca iti lasi masina parcata sub un astfel de pom, o gasesti toata cu rasina pe ea,

folia de carbon da bine daca este montata cum trebuie, nui mare scofala , la mine eu am pus-o, trebuie doar multa multa multa rabdare, de schimbat le-am schimbat deoarece le luasem astea de aluminiu care imi plac mult mai mult.

da, intradevar...masina e foarte foarte frumoasa...sa o conduci sanatos!!!

in legatura cu zgarieturile...mi se intampla zilnic sa merge pe strata sa vad masini zgariate cu cheia pe portiere, capota sau portbagaj...si eu am patit...am 2 astfel de zgarieturi pe masina mea...ce pot sa zic...complet dezamagit...au vreo satisfactie oare cei care fac asta?

ii gasesc niste frustrati de viata pe astia ce apeleaza la astfel de metode pentru anumite razbunari...

am mai intrebat in posturile anterioare.... stie cineva, are rost sa ma apuc sa desfac admisia sa o curat???????? ce ar trebui sa folosesc ca sa indeprtez depunerile de calamina din interior?

dupa baita!!! <_<

zilele astea trebuie sa imi ajunga si becurile pentru xenon, am luat altceva fata de ce avusesem inainte, astea de 6000K erau noname, si acum am luat philips de 5000K, sunt curion cum sunt astea... abia astept sa le montez , sper sa fie lumina spre albastru, sa nu fie galbuie...

Edited by sergiulean

Superbaaaa!!!! cel mai frumos 5-er din cj si nu numai :bashwall: la ce bine arata trebuie tinut in vitrina pe post de bibelou... pacat ca nu sunt vitrine asa mari :unsure:

mersii mult, tot timpul o tin asa curata!!! sunt obsedat de curatenie si ordine, cand ma apuc de curatat la ea ma iau si uit de mine...poate sa treaca si o zi intreaga si eu tot mai sterg curat ceva la ea...

nice ... :) arata bine ... acum !

multumesc!!!

Super frumoasa ! Cat de bine da kit-ul de M pe alb.

mersii... daca ai sti cat am cautat eu masina BMW pe alb... cei drept in 2005 nu se prea faceau pe alb, doar la cerere si nici cerere mare peatunci nu a fost..

Ia-ti becuri cu xenon oem, arata tiganesti astea

pa pe original este osram sau philips de 4300K nu???

acum ce am luat este Philips de 5000K, o sa vad cum va arata dupa ce le montez, intradevar astea ce le aveam erau putin prea albastre...prea a xenon eftin <_< , o perioada am avut si led la angeleyes dar am renuntat, este mult mai frumos cel oem, doar ca am pus becuri de putere ceva mai mare in asa fel incat este putin mai puternica lumina, se vede foarte bine si ziua la soare...

Frumoasa rau.

Fumezi cam mult, e plin buzunarul de pe usa suferului cu pachete de tigari....tu si tata, acum 2 ani. <_<

In proiectoare nu-ti pui becuri albe ?

mersii!!!

dap cam mult cu fumatul, le port acolo si am de gand sa renunt dupa ce se termina alea... cam greu dar asta este planul...

xenon in proiectoare nu cred ca am sa pun...

inebunesc....nu este saptamana sa nu gasesc cate o mica zgarietura pe masina, ba de parcare, ba nu incape cu bicigleta unde parchez eu masina.... cred ca daca il prind pe vreunu ii sparg capul....sunt o gramada de negri, marochini dinastia ce vand magarii pe plaja, cred ca daca il vad pe careva pe langa masina cu bicigleta io fac covrig :)

+1

+1

+1

+1

Frumoasa masina.si eu sunt la fel de obsedat de ingrijirea ei.... inca unul ca mine..tot respectul CIF <_<

pune 4300k

deja sunt luate cele de 5000K maine imi ajung in italia, sunt aceleasi din catalogul de original ce a vrut sa mi le vanda pe original in italia cu 140euro/buc, si le-am luat din ro cu 250 ron /buc.

in caz ca nu sunt de treaba si imi creaza probleme... o sa revin la 4300K exact ca si cum au fost inainte pe masina, dar la fel si alea la un moment dat incep sa imbatraneasca si se ingalbeneste lumina sau devine roz si pe urma galbuie...

inebunesc....nu este saptamana sa nu gasesc cate o mica zgarietura pe masina, ba de parcare, ba nu incape cu bicigleta unde parchez eu masina.... cred ca daca il prind pe vreunu ii sparg capul....sunt o gramada de negri, marochini dinastia ce vand magarii pe plaja, cred ca daca il vad pe careva pe langa masina cu bicigleta io fac covrig :)

+1

+1

+1

+1

Frumoasa masina.si eu sunt la fel de obsedat de ingrijirea ei.... inca unul ca mine..tot respectul CIF <_<

mersii, in legatura cu zgarieturile am gasit o metoda de a scapa de ele, se poate comanda vopsea pentru retus... original de la BMW dupa codul de culoare si cu multa rabdare se poate repara cam orice...inclusiv loviturile de pietre de pe capota... este o mulca destul de laborioasa...de detailing auto ce nu o poate face oricine... se foloseste vopseaua cu care se umple zgarietura sau ciobitura...dupa ce se usuca se slefuieste cu 3000 si pe urma se da polis... si nu se vede nimic.. :unsure: :bashwall:

Ca vroiam sa te intreb, dar am uitat. Ce fel de becuri ai folosit pentru angel eyes ? La cele galbene ma refer, ai spus ca ai luat unele mai puternice, alea albe nu prea-mi plac.

Si inca o mica intrebare, am vazut ca ai geamuri fumurii, cat te-a dus investitia ? Mi-a facut cineva o oferta si vreau sa am un pret comparativ.

pune 4300k

deja sunt luate cele de 5000K maine imi ajung in italia, sunt aceleasi din catalogul de original ce a vrut sa mi le vanda pe original in italia cu 140euro/buc, si le-am luat din ro cu 250 ron /buc.

in caz ca nu sunt de treaba si imi creaza probleme... o sa revin la 4300K exact ca si cum au fost inainte pe masina, dar la fel si alea la un moment dat incep sa imbatraneasca si se ingalbeneste lumina sau devine roz si pe urma galbuie...

+1

+1

+1

+1

mersii, in legatura cu zgarieturile am gasit o metoda de a scapa de ele, se poate comanda vopsea pentru retus... original de la BMW dupa codul de culoare si cu multa rabdare se poate repara cam orice...inclusiv loviturile de pietre de pe capota... este o mulca destul de laborioasa...de detailing auto ce nu o poate face oricine... se foloseste vopseaua cu care se umple zgarietura sau ciobitura...dupa ce se usuca se slefuieste cu 3000 si pe urma se da polis... si nu se vede nimic.. :unsure: :bashwall:

stiu am auzit si eu de un asfel de kit ..lac +Vopsea de la bmw..am inteles ca are si userul grozadan tot original mult mai ieftin..am sa incerc si eu .ms