Jump to content

my ride

sergiulean

Recommended Posts

Ca vroiam sa te intreb, dar am uitat. Ce fel de becuri ai folosit pentru angel eyes ? La cele galbene ma refer, ai spus ca ai luat unele mai puternice, alea albe nu prea-mi plac.

Si inca o mica intrebare, am vazut ca ai geamuri fumurii, cat te-a dus investitia ? Mi-a facut cineva o oferta si vreau sa am un pret comparativ.

becuri cred ca osram... sunt identice cu cele originale, doar ca cele originale sunt 12v 10w si ce am pus eu sunt 12v 20w...sar putea sa ma insel, sa gresesc, dar poimane pot sa iti spun sigur deoarece o sa lucrez la faruri sa imi schimb becurile la xenon, si pot sa ma uit si la becurile de angeleyes.

ideea a fost ca eu lucram la faruri, si am trimis pe cineva sa imi cumpere becurile pentru angeleyes, ca sa le schimb ca ma disperau astea ledmarker...si mi lea adus astea mai puternice... initial am zis ca il trimit inapoi cu ele dar ma grabeam si nu mai aveam timp sa astept altele si am ramas cu ele... oricum mai bune asa...ii mai frumos, dupa cum spuneam se vede bine si ziua pe lumina puternica

geamurile

folia a costa 8milioane, in toamna trecuta, am gasit si mai ieftin, la 6 mil, dar la 6 mil montau folia fara sa dea jos geamurile laterale... si eu am schimbat folia ce o aveam inainte tocmai din acest motiv... fusese montata fara sa se dea jos geamul...si se exfolia...

sa montat la llumar in cluj, super profesionisti baieti in ceea ce priveste demontat montat panouri si geamuri...

pune 4300k

deja sunt luate cele de 5000K maine imi ajung in italia, sunt aceleasi din catalogul de original ce a vrut sa mi le vanda pe original in italia cu 140euro/buc, si le-am luat din ro cu 250 ron /buc.

in caz ca nu sunt de treaba si imi creaza probleme... o sa revin la 4300K exact ca si cum au fost inainte pe masina, dar la fel si alea la un moment dat incep sa imbatraneasca si se ingalbeneste lumina sau devine roz si pe urma galbuie...

inebunesc....nu este saptamana sa nu gasesc cate o mica zgarietura pe masina, ba de parcare, ba nu incape cu bicigleta unde parchez eu masina.... cred ca daca il prind pe vreunu ii sparg capul....sunt o gramada de negri, marochini dinastia ce vand magarii pe plaja, cred ca daca il vad pe careva pe langa masina cu bicigleta io fac covrig :)

+1

+1

+1

+1

Frumoasa masina.si eu sunt la fel de obsedat de ingrijirea ei.... inca unul ca mine..tot respectul CIF <_<

mersii, in legatura cu zgarieturile am gasit o metoda de a scapa de ele, se poate comanda vopsea pentru retus... original de la BMW dupa codul de culoare si cu multa rabdare se poate repara cam orice...inclusiv loviturile de pietre de pe capota... este o mulca destul de laborioasa...de detailing auto ce nu o poate face oricine... se foloseste vopseaua cu care se umple zgarietura sau ciobitura...dupa ce se usuca se slefuieste cu 3000 si pe urma se da polis... si nu se vede nimic.. :unsure: :bashwall:

stiu am auzit si eu de un asfel de kit ..lac +Vopsea de la bmw..am inteles ca are si userul grozadan tot original mult mai ieftin..am sa incerc si eu .ms

da si eu am vorbit cu dan, ideea este sa fie facut de BMW... ca in felul asta se ia dupa codul de culoare si nu ai cum sa dai gres in ceea ce priveste nuanta...

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ca vroiam sa te intreb, dar am uitat. Ce fel de becuri ai folosit pentru angel eyes ? La cele galbene ma refer, ai spus ca ai luat unele mai puternice, alea albe nu prea-mi plac.

Si inca o mica intrebare, am vazut ca ai geamuri fumurii, cat te-a dus investitia ? Mi-a facut cineva o oferta si vreau sa am un pret comparativ.

becuri cred ca osram... sunt identice cu cele originale, doar ca cele originale sunt 12v 10w si ce am pus eu sunt 12v 20w...sar putea sa ma insel, sa gresesc, dar poimane pot sa iti spun sigur deoarece o sa lucrez la faruri sa imi schimb becurile la xenon, si pot sa ma uit si la becurile de angeleyes.

ideea a fost ca eu lucram la faruri, si am trimis pe cineva sa imi cumpere becurile pentru angeleyes, ca sa le schimb ca ma disperau astea ledmarker...si mi lea adus astea mai puternice... initial am zis ca il trimit inapoi cu ele dar ma grabeam si nu mai aveam timp sa astept altele si am ramas cu ele... oricum mai bune asa...ii mai frumos, dupa cum spuneam se vede bine si ziua pe lumina puternica

geamurile

folia a costa 8milioane, in toamna trecuta, am gasit si mai ieftin, la 6 mil, dar la 6 mil montau folia fara sa dea jos geamurile laterale... si eu am schimbat folia ce o aveam inainte tocmai din acest motiv... fusese montata fara sa se dea jos geamul...si se exfolia...

sa montat la llumar in cluj, super profesionisti baieti in ceea ce priveste demontat montat panouri si geamuri...

Mersi de info... <_<

• 3 weeks later...
Alea de la geamuri le-ai luat de la 535d argintiu?Se vad frumos... :)

nu le-am luat de la tipul respectiv, ca inca nu terminase cu constatarile de la asigurari....inca nu a inceput sa o desfaca.... le-am facut eu....le-am demontat curatat, primer, si pe urma vopsea negru mat... <_<

oricum am de gand sa imi comand shadow line pe original doar ca vreau negru lucios...si iau tot, inclusiv ornamentele de pe stalpi

mie imi place foarte mult folia de pe oglinzi.

si grila e iesit ok,dar parca mai frumos ar fi fost tot pe carbon

da si eu tot asa aveam de gand sa le fac cu folie doar ca acum nu am la indemana folia si feon si toate restul...cand ma intorc acasa o sa le fac cu folie 3M ornamentele si grila...pana atunci o sa iau si Shadow line pe negru lucios...

cred ca te-ai saturat de complimente aduse masinii......dak nu, <_< :bashwall: ia d aici!!!!! NU AM VAZUT 5 SA ARATE ASA BINE IN CLUJ!!!!!

:) mersii!!!

cum de nu am vazut inca masina prin cluj, merg mult prin trafic :unsure:

din martie sunt plecat di RO... si ma intorc in sptembrie- octombrie.... in rest cand sunt acasa imi pierd vremea pe la otto

cam asa se vede angeleyes cu becuri de 10v20w philips poza nu este nustiu ce calitate este cu telefonul facuta!

iti dai seama cum a arata masina daca era trotuarul gol......piesa

Edited by BMW 330i

in general seria 5 actul i-mi pare unul din cele mai nereusite (ca sa nu zic urate) bmw-uri ca design exterior, plus ca-mi par si cam mari si greoaie. al tau insa a reusit sa-mi mai schimbe din parere putin. foarte reusit pt un e60, plus ca e pe benzina care e febletea mea. culoarea alba cred ca face totul. si interiorul e ok. sa-l stapanesti sanatos.

in general seria 5 actul i-mi pare unul din cele mai nereusite (ca sa nu zic urate) bmw-uri ca design exterior, plus ca-mi par si cam mari si greoaie. al tau insa a reusit sa-mi mai schimbe din parere putin. foarte reusit pt un e60, plus ca e pe benzina care e febletea mea. culoarea alba cred ca face totul. si interiorul e ok. sa-l stapanesti sanatos.

nu mi sa parut niciodata o masina de generatie mai noua nereusita...mai ales din gama BMW...nici nu pot sa ma pronunt in calitate de expert pentru ca este primul BMW nu am avut alte modele pana la acesta...in general se vorbeste ca nu se mai fabrica masinile ce se fabricau mai demult...vorbesc de calitate! durabilitate!

initial am vrut seria 7 ,dar cand am vazut-o pe asta... a fost dragoste la prima vedere!!!

acum chestia e ca putea sa fie si cea mai urata masina din lume dar daca tie i-ti placea atunci merita sa o iei. gusturile nu se discuta principal e ca o masina sa-i placa proprietarului nu caraitorilor de pe margine. oricum ti-am zis a ta e chiar ok. da parca tot a-si face ceva cu farurile alea tip mustata ridicata da nu stiu ce ca sa para mai mici. oricum e alegerea ta.

cu generatile mai noi nu prea sunt pe aceeasi unda cu tine. adica din pacate la multe marci ce a aparut dupa 2000 parca sunt mai nasoale si ca aspect si ca probleme. dar asta e peste tot tendinta de a vinde cat mai mult. s-a dus garantia la un produs s-a dus si produsul.

distractie placuta cu jucaria.

in general se vorbeste ca nu se mai fabrica masinile ce se fabricau mai demult...vorbesc de calitate! durabilitate!

deja incep si eu sa intru in clubul celora ce sustin aceasta idee. ori am fost ghinionist si am nimerit o sperla de masina, ori e adevarat. cert e ca nici o masina din cate am avut si am la ora actuala nu a petrecut mai multe ore in service decat 525-u asta... si nu ca nu l-as griji ... daca nu ar fi fost perioada asta ar fi fost schimbat de mult ...