Jump to content

intretinere piele....

Recommended Posts

am si eu o problema ...

masina mea nu a prea fost intretinuta de catre fostul proprietar( nasul meu ) la capitolul estetic si vreau acum sa ma apuc sa ingrijesc/curat pielea...

sunt deschis la sugestii ( poate sa fie si crema nivea si speciale... )

mentionez ca pielea e nappa bej deschis....

am si eu o problema ...

masina mea nu a prea fost intretinuta de catre fostul proprietar( nasul meu ) la capitolul estetic si vreau acum sa ma apuc sa ingrijesc/curat pielea...

sunt deschis la sugestii ( poate sa fie si crema nivea si speciale... )

mentionez ca pielea e nappa bej deschis....

am vazut la reprezentanta bmw solutii speciale

numai daca intri intr-un supermarket si vezi cateva produse pt intretinut piele ....Eu folosesc ceva de la turtle wax ..e f bun!,,E in jur de 20 ron ..daca vrei ceva mai scump , Sonax, Automagic ...daca pielea e taiata sau roasa vezi ca e un topic pe forum cu reconditionare piele dar trebuie sa vii in Buc !

numai daca intri intr-un supermarket si vezi cateva produse pt intretinut piele ....Eu folosesc ceva de la turtle wax ..e f bun!,,E in jur de 20 ron ..daca vrei ceva mai scump , Sonax, Automagic ...daca pielea e taiata sau roasa vezi ca e un topic pe forum cu reconditionare piele dar trebuie sa vii in Buc !

nu ma intereseaza produse din carrefour sau alte supermarketuri...daca poti sa imi recomanzi ceva concret....ar fi super ( sau un site...ceva... )

Am o solutie de la bmw pt. piele, dar nu am reusit sa curat scaunele cum as vrea, pielea e bej si are niste santuri f. fine ( nu e cea mai fericita exprimare) prin care s-a instalat mizeria, s-au innegrit, de genul plasa de paianjen . O solutie eficienta de curatat? :twoup:

Am o solutie de la bmw pt. piele, dar nu am reusit sa curat scaunele cum as vrea, pielea e bej si are niste santuri f. fine ( nu e cea mai fericita exprimare) prin care s-a instalat mizeria, s-au innegrit, de genul plasa de paianjen . O solutie eficienta de curatat? :twoup:

Automagic ..

Automagic ..

Unde se gaseste, magazine gen metro , carefour sau in cele de profil?

poate sa-mi zica si mie cineva daca scaunele au ceva cute se pot reconditiona cumva , aici ma refer la scaunele din piele

am acum ocazie sa cumpar un interior de e39 piele , dar am inteles ca nu arata chiar impecabil , masina de pe care a fost are 200.000 km si scaunele ar avea ceva cute , se pot reconditiona cumva??

poate sa-mi zica si mie cineva daca scaunele au ceva cute se pot reconditiona cumva , aici ma refer la scaunele din piele

am acum ocazie sa cumpar un interior de e39 piele , dar am inteles ca nu arata chiar impecabil , masina de pe care a fost are 200.000 km si scaunele ar avea ceva cute , se pot reconditiona cumva??

da ..ies ca noi ...e un topic pe forum reconditionare scaune piele

nu reusesc sa gasesc treadul de restaurare piele :twoup:

ZymĂśl scoate si cutele???

pe mine asta , ma intereseaza, se pot scoate cutele sau nu??

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=27077&hl=

Aici e topic ..ai poze si tot ce trebuie !..Sunt mai multi de pe forum care apeleaza la el ..nu pot decat sa-ti spun ca am vazut scaun Muci ..dar MUci ...taiat in ultimul hal de cute ..si l-a scos ca nou ...omul stie !

pt chestii rapide am luat de la bricostore un tub de "sampon" pt curatat pielea ........ e fenomenal de bun, un fel de pasta/crema pt hidratat...... si un spray protector pt grasimi si pete ... in medie 15-16ron /produs..... starwax parca ....... nu mai retin..... sunt produse frantuzesti...

Pentru volan si schimbator ce recomandati? M-a pus naiba sa sterg cu niste servetele umede universale si s-a tocit cam mult volanul in ultima perioada... :twoup: Edited by Mups@316i

Pentru volan si schimbator ce recomandati? M-a pus naiba sa sterg cu niste servetele umede universale si s-a tocit cam mult volanul in ultima perioada... :twoup:

Subscriu! Pentru intretinere volan? Al meu arata ca nou, dar vreau sa se pastreze asa!

Nu scoate cutele , eu am rĂŁspuns ĂŽn mare celui care a fĂŁcut topicul. Cutele nu se "scot" cu soluĂžii :twoup:

adica cat e de bun , unde gasesc , cat costa ??? se merita peste sonax ???ca vreau sa comand lui grozadan

E peste, dar Âşi preĂžul la fel. Nu prea se gĂŁseÂşte prin ĂžarĂŁ, ĂŽl poĂži comanda online din SUA sau Anglia.

poti sa imi dai un pret aprox ?? ca sa imi pot face o idee??