Jump to content

dvd pentru navi

Recommended Posts

Salut! Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde as putea gasi si eu dvd-ul pentru Romania al navigatiei ,de pe modelul 320 d ,din 2004? Am un BMW 320 de putin timp si nu stiu sa folosesc navigatia. Exista unele optini care nu raspund la comenzi,de exemplu : nu pot sa raspund la telefon cand apas butonul cu semnul " tel". As dori apasand butonul tv sa vad pprogramele romanesti say sa vad un film pe acel ecran. va rog daca cunoasteti mai multe despre aceasta navigarie ,explicati-mi si mie... multumesc Edited by COSMIN1979

Salut! Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde as putea gasi si eu dvd-ul pentru Romania al navigatiei ,de pe modelul 320 d ,din 2004? Am un BMW 320 de putin timp si nu stiu sa folosesc navigatia. Exista unele optini care nu raspund la comenzi,de exemplu : nu pot sa raspund la telefon cand apas butonul cu semnul " tel". As dori apasand butonul tv sa vad programele romanesti saU sa vad un film pe acel ecran. va rog daca cunoasteti mai multe despre aceasta navigarie ,explicati-mi si mie... multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.