Jump to content

BMW

Andum_power

Recommended Posts

Am deschis acest topic pt ca...si deoarece..sunt curios cati dintre voi atunci cand au cumparat masina au primit roata de rezerva?V as ruga sa dezbatem acest topic deoarece este unul de maxim ineteres!

A si inca ceva..cu ce cheie se desface surubul din porbagaj..stiti voi.Multumes si astept raspuns!!!(Interes 5 stele sau 9)

E ultimul meu topic deci va rog fiti blanzi...e o chestie care ma macina d f mult timp..am vazut atatea topicuri interesante si mereu am vrut sa l pun si eu pe asta.Multumesc anticipat :twoup:

Am deschis acest topic pt ca...si deoarece..sunt curios cati dintre voi atunci cand au cumparat masina au primit roata de rezerva?V as ruga sa dezbatem acest topic deoarece este unul de maxim ineteres!

A si inca ceva..cu ce cheie se desface surubul din porbagaj..stiti voi.Multumes si astept raspuns!!!(Interes 5 stele sau 9)

E ultimul meu topic deci va rog fiti blanzi...e o chestie care ma macina d f mult timp..am vazut atatea topicuri interesante si mereu am vrut sa l pun si eu pe asta.Multumesc anticipat :twoup:

Topicul este super interesant si se adreseaza multor proprietari de BMW din Romania.

Am avut cateva BMW-uri, la toate am primit roata de rezerva exceptand cele care aveau run-flat.

Procedura pentru a ajunge la roata de rezerva este relativ simpla.

Ma refer la faptul ca si un proprietar de BMW fara 2-3 facultati, lucru rar intanlit insa, ar trebui sa se descurce usor.

Deci, se deschide portbagajul dupa care se desface surubul de la roata de rezerva, cel despre care ai tu mici nelamuriri.Atentie, nu este nevoie de o cheie speciala, se desface foarte usor cu mana.

Cu stelele nu pot sa te ajut din pacate, insa o stea in plus nu iti da mai mult creier decat ai. :twoup:

Poate ma insel totusi...

Te cam plictisesti...

In orice caz, tenta ironica a topicului este evidenta, prin urmare faci spam.

Asa de mult conteaza pentru tine niste embleme sub avatar?

Edited by Ciupanezu

Hmm, 28 de topicuri deschise si numai 64 de posturi( inclusiv topicurile) , hmm, hmm... :twoup:

Sharpe ce e EMO? :twoup:) U sti macar?Sau ai vazut pe undeva cuv folosit?:twoup:)Ma rog ma bucur k Lifestyle si a revenit si ma bucura faptul k roata de rezerva e un topic de un interes extrem!Poate daca am discuta mai mult probleme cu adevrat serioase si am incerca sa le intelegem,atunci cine stie..nu l a nemti s ar construi masini perfecte..poate in romania..si..de ce nu incepand k proiectanti si ingineri chiar useri acestui SITE . Sper sa intelegi si nota de seriozitate din raspunsul meu :D

:twoup: multi smintiti in lumea asta....pacat ca au bmw.....fac de rusine marca

pe de o parte e bine ca mai exista si din astia....pe mine chiar ma distreaza prostia unora.

P.S. bavaria sau alte magazine vind emble de bmw (adevarat nu de care ai tu nevoie aici pe forum) de poti sa te ingropi in ele

Edited by micky

In cazul tau, banarea definitiva ar fi cea mai buna solutie.

Pana la urma se va dovedi si singura, insa pana atunci, citand un mare maestru international de pe forum imi permit sa atasez o imagine de fapt 2 in care sa se oglindeasca viziunea mea despre INITIATORUL acestui topic- "STELUTA BOY"

PS: se poate oare ca asta sa vrea de fapt sa culeaga stelute prin topicurile astea , asta daca evident nu stie ca nu se contorizeaza pe toate topicurile :twoup:

Ce pot sa spun..am devenit celebru..si imi place...latrati toti si ma faceti mare :D))

Ham..Ham sa te faci mare, sa te umflii...pana ai sa plesnesti...daca nu cumva explodeaza tampenia din tine innainte.

nu ca e retard rau de tot......si eu care credeam ca doar la camioane exista retarder :D

pai tu devii celebru facandu-te de rasu lumii?? :twoup:

nu poate domne` nimeni sa il dea afara pe imbecilu asta de pe forum??...nu ca e enervant rau de tot....ma mir cum de il suporta ursuletu ala...o fi al lui?? :twoup:

cred ca a fost maltratat in copilarie :D

In cazul tau, banarea definitiva ar fi cea mai buna solutie.

Pana la urma se va dovedi si singura, insa pana atunci, citand un mare maestru international de pe forum imi permit sa atasez o imagine de fapt 2 in care sa se oglindeasca viziunea mea despre INITIATORUL acestui topic- "STELUTA BOY"

PS: se poate oare ca asta sa vrea de fapt sa culeaga stelute prin topicurile astea , asta daca evident nu stie ca nu se contorizeaza pe toate topicurile :twoup:

Ma gandeam sa-i pun pozele insa nu cred ca le-ar fi inteles. :twoup:

op ul cred ca a reusit sa fie suspendat pentru o perioada de cateva saptamani...poate ar tb sa fie inchis si topicul sa nu mai continue cand se intoarce...doar o parere...

Sa i se permita postarea doar la o anumita rubrica, gasesc moderatorii o idee(sau altcineva), e ,,pacat,, sa nu poata posta si el, saracutul...

:twoup:

N-am ras asa de bine de ceva timp. Omul asta e mortal, hai va rog sa nu ii dam banned ca e unic, hai sa-l facem "mare" sa avem si noi geniul forum-ului, e pacat sa elimini diversitatea.

@Andum_power: man, i feel you, ce faci tu e inspirational pentru mine, tine-o tot asa, mai asteptam filmulete !!