Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

MARE NEVOIE DE SFATURI-PLSSSS!

Guest BbMmWw

Recommended Posts

Guest BbMmWw

Abia m-am inregistrat si eu pe forum si am nevoie neaparata de sfaturi:

Acum am un E 39 2003,520 d,136 cp pe care il voi vinde cat de curand pentru ca am avut mari probleme cu el si intentionez sa imi cumpar un 525 benzina 1999-2001 pe care vreau sa il fac ca si nou(pachet M,oglinzi M,polish,angels,xenon,etc),dar nu stiu ce sa zic despre motor,daca e mai fiabil decat cel diesel,intretinere si daca mai pot gasi ceva bun atat de vechi,ce trebuie sa verific cand o cumpar?cam care e consumul?si ce tre sa fac ca sa ma tina "o viata"???

Banuiesc ca neavand turbina se strica mai greu si nu exista o reactie in lant daca se intampla ceva,nu prea stiu atat de multe,dar sper sa ma ajutati.

Orice sfat e bine venit pentru ca nu stiu nimic despre bmw urile pe benzina....VA MULTUMESC :twoup:

pai teoretic cu banii pe care ii iei pe 520d.. daca merge bine, iti iei un 525i '99-2001 in stare perfecta de functionare, alea pe benzina au un pret mai mic, daca-ti permiti consumu de 525i.. ia-ti linistit si nu te mai uita inapoi... Reactii in lant nu sunt, ideea e ca alea pe benzina nu sunt asa sensibile, la combustibil de ex.. combustibil care e mama a majoritatea rautatilor ce se intampla la un diesel :twoup:...

Guest BbMmWw

Am uitata sa mentionez ca as vrea sa dau pana in 8000 E pe masina si de restul sa o pot face cum vreau eu(pachet M,angels....etc),dar nu stiu peste ce dau la banii astia ca nu vreau sa iau nici o caruta...

Orice sfat e bine venit pentru ca nu stiu nimic despre bmw urile pe benzina....VA MULTUMESC

Guest BbMmWw
Ai dreptate,dar mai intai tre sa o vand pe asta si dupa aia vad ce fac,dar cum e ca masina 525i???nu am mers niciodata cu una,cum trage,consum,daca difera preturile la intretinere-piese fata de un diesel,etc

consumul o sa difere evident... in regim urban eu zic ca o sa fie o diferenta si de 5 L/100km, de tras normal ca trage mult mai bine ca masina ta actuala... mai silentioasa, etc... apoi filtru de aer, combustibil, ulei, discuri de frana, placute de frana, suspensii, tot cama acolo sunt preturile, diferentele sunt minime..