Jump to content

Curatare/ degresare si vopsire

-Sarpe-

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma frate tu esti tigan??,de ai pus culorile astea tiganesti??cum naiba umbli ma pe strada cu culorile astea??tiai batut joc de sraca masina,,de tear vedea neamtul ce ai facut din ea,,tear inpusca sincer,,doamne ce oameni mai exista frate :twoup: :twoup: :D :D :D :) :P ;) :P :P

Prima oara am inceput cu schimbatul de ferodouri de la frana de mana, pac un strat de vopsea rosie.

Pe urma suspensia si daca tot am ajuns si pe la etrieri le-am dat o vopsea proaspata sa se mai laude si ei, ca prea erau prafuiti. In realitate se vede mult mai bine cu masina lasata jos. Ca ore de munca .... fara numar!

Urat ,nu mi place deloc,serios fa le cu negru si lasa doar placutele de frana...si ce naiba ai mai sudat pe acolo?

Prima oara am inceput cu schimbatul de ferodouri de la frana de mana, pac un strat de vopsea rosie.

Pe urma suspensia si daca tot am ajuns si pe la etrieri le-am dat o vopsea proaspata sa se mai laude si ei, ca prea erau prafuiti. In realitate se vede mult mai bine cu masina lasata jos. Ca ore de munca .... fara numar!

Urat ,nu mi place deloc,serios fa le cu negru si lasa doar placutele de frana...si ce naiba ai mai sudat pe acolo?

pai ce sa sudeze?...vre-un lojeron ceva :twoup:

interesant in poza unu arcu e o culoare, in 2 si 3 e verde prazuliu...

Edited by manolica1

si eu vreau sa fac operatiunea asta, mai ales ca imi schimb acum jantele. imi pun 166 style pe 19" si ma gandeam sa vopsesc etrierii rosii si tamburul gri, sa arate cam ca in poza asta. merge?

Nu cred ca s-ar vedea prea bine pe culoarea masinii tale.

Edited by Ciupanezu

Mi-a fost mila de saracii etrieri si aparatoarea de noroi sa le las asa ruginite si singura vopsea care tine in zona aia este vopseaua de etrieri rezistenta la temp mari iar din cate stiu se gaseste doar rosu si galben.

Arcul "verde praz" asa l-am cumparat de la Synkro.

Si dupa cum am spus ... dupa ce pui roata si lasi masina jos rezultatul e urmatorul:

Pe o masina gri ... etrieri gabeni arata ok. Si pt Ciupanezu ... etrierii rosii se potrivesc super bine pe o masina neagra.

Ai facut-o de toÞi banii :twoup:.....poate ca etrierele (eu ºtiam cã pluralul la etrier este etriere, dacã mã Înºel sã mã corectaÞi...ºi la bucºã, e bucºe, nu bucºi....) galbene aratã Într-un fel....dar pe o maºina galbenã....

Pe o masina gri ... etrieri gabeni arata ok. Si pt Ciupanezu ... etrierii rosii se potrivesc super bine pe o masina neagra.

Griul se asorteaza cu galbenul? :twoup:

Etrierii rosii se potrivesc pe masini negre, asta am zis si eu..

Oricum, nu arata deloc bine ce ai facut, nu te supara ca-ti zic. :twoup:

In cazul BMW-urilor, asa este...

Argintiu metalizat cred ca se potriveste f bine in majoritatea cazurilor. Daca este si o vopsea cu intaritor pulverizata cu un pistol mini jet in urma unei bune pregatiri (curatat ,degresat mascat parti care nu vrem sa ajunga vopseaua ...)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...