Jump to content

masina neagra expusa in parcare la soare

Stefan_SNK

Recommended Posts

De curand am reinnoit contractul de parcare alocata de ADP sector 2 si ma confrunt cu urmatorul stres: ... noul loc de parcare alocat ...este la soare cea mai mare parte a zilei, masina mea sta in parcare pe parcursul zilei .

Deocamdata prima solutie a fost parasolarul... dar vopseaua ? cat de mult ii dauneaza vopselei... mentionez ca este Black saphire metallic parca... asa ii zice

Ce metode am sa o protejez ? ...

E cazul sa nu mai fiu stresat ? ....

de aceea se ceruieste odata pe luna :twoup: si nu e un efort financiar extraordinar, ceva ceara profiline de 35 lei sonax, e cam 750 ml... si ajunge pe perioada verii sigur... ceara se aplica usor cu mana.. adica cu ceva laveta.. freci bine pana devine incolora , si dupa ce ai terminat de dat o suprafata prestabilita, stergi cu o carpa uscata surplusul adica sa raman lucios uniform, chiar nu e dificil :twoup: nu ai treaba cu holograme si minuni ca la polish Edited by Lifestyle

verssatu ... www. abtine-te .ro ...daca tie nu iti pasa de masina ta ca e argintie ...nu inseamna ca toti stim cu ce se mananca ....expusul lacului la soare.... nici nu stiam daca ceara are sau nu propietate de a proteja lacul....

multumesc de raspunsuri...celorlalti

calin78 ...din pacate nu pot schimba locul :twoup:... deocamdata... la anul la refacerea contractului cred..

Edited by Stefan_SNK

Cauta ceara cu Carnauba... am gresit putin ceara asta de la sonax profiline cu carnauba e 51 de lei si 1 L... , instructiuni de folosire:

Agitati flaconul inainte de folosire

Aplicati un strat subtire pe suprafata curatata si stergeti cu un burete sau o carpa moala

Lasati sa se usuce timp de un minut si lustruiti pana ce obtineti o stralucire intensa

Edited by Lifestyle

E cazul sa nu mai fiu stresat ....
fetelor?

verssatu ... www. abtine-te .ro ...daca tie nu iti pasa de masina ta ca e argintie ...nu inseamna ca toti stim cu ce se mananca ....expusul lacului la soare.... nici nu stiam daca ceara are sau nu propietate de a proteja lacul....

multumiesc de raspunsuri...celorlalti

mda, o problema fara iesire. sper ca macar e mai ieftin locul de parcare...:twoup:

asta dupa ce o voi polisha....

30,7 RON pana la anul :twoup: incepand de ieri

Cauta ceara cu Carnauba... am gresit putin ceara asta de la sonax profiline cu carnauba e 51 de lei si 1 L... , instructiuni de folosire:

Agitati flaconul inainte de folosire

Aplicati un strat subtire pe suprafata curatata si stergeti cu un burete sau o carpa moala

Lasati sa se usuce timp de un minut si lustruiti pana ce obtineti o stralucire intensa

Edited by Stefan_SNK

din proprie experienta iti spun (am avut numai masini negre si locul de parcare NUMAI la soare) ca nu are ce sa-i cauzeze vopselei (daca e de buna calitate sau originala), mai mult au de suferit bordul si elementele din plastic

din proprie experienta iti spun (am avut numai masini negre si locul de parcare NUMAI la soare) ca nu are ce sa-i cauzeze vopselei (daca e de buna calitate sau originala), mai mult au de suferit bordul si elementele din plastic

eu am ramas marcat :twoup:) ca vad o solnitza rosie.... decolorata ..zici ca e o rufa... veche ..spalata si respalata.... si mata !!!!

eu am ramas marcat :twoup: ) ca vad o solnitza rosie.... decolorata ..zici ca e o rufa... veche ..spalata si respalata.... si mata !!!!

Ai impresia ca este vorba de de aceeasi calitate a vopselei si a vopsitoriei?