Jump to content

BMW tenta de drift

Andum_power

Recommended Posts

Atat am de spus>>>>>

<<<<< e a mea si sunt mandru! imi place sa vad fata celor care nu au masina si au 3000 posturi in 2 saptamani =)))

Viteza maxima...hmm...200KM/H CU janta de aluminui(nu cu rezerva) sa va vad acum....astia cu 318 din 2005-2008 :twoup:)

NU TI SCOATE SUFLETUL DIN TINE AMICE...nu dau 2 bani p ce spui...tine minte...2 bani...

Si eu, noi, de ce am da doi bani pe tine, sau pe ce ai scris, in momentul cand ai deschis topicul trebuia sa te astepti la pareri pozitive si negative, in opinia mea ... tot ce ai exprimat tu spune despre tine multe ... si nu de bine :twoup:

si apropo asa de putin conteaza cat dai pe mine nu sunt de vanzare :D

:twoup:

Edited by Remus Ratiu

Atat am de spus>>>>>
<<<<< e a mea si sunt mandru! imi place sa vad fata celor care nu au masina si au 3000 posturi in 2 saptamani =)))

Viteza maxima...hmm...200KM/H CU janta de aluminui(nu cu rezerva) sa va vad acum....astia cu 318 din 2005-2008 :twoup: )

Si ce ai facut asa fabulos?

Destul de slab facute cercurile. :twoup:

NU TI SCOATE SUFLETUL DIN TINE AMICE...nu dau 2 bani p ce spui...tine minte...2 bani...

Mai nene, scuza-ma dar nu mai pot sa ma abtin...ce este in capul tau cand postezi la modu asta?...

Nu pot sa inteleg, si se pare ca nici un alt forumist nu poate....

De ce nu ii da naibii cineva stele sau embleme sau ce naiba vrea, numa sa termine...

Imi cer scuze de la restu pentru post...

A mers si a rasturnat o bascula de nisip... si s-a apucat sa faca cerculete pe nisip.... daca are 18 ani asta... e mare surpriza.. la ce mentalitate are...

Andum Power: sincer asta e mai tare ca tine.. si si-a pus si melodie la clip... si iese si fum din roti...

Foarte tare. Nici macar n-ai reusit un cerc complet. Si pe deasupra era si trafic in zona, noroc ca nu te-a lovit careva

Si care-i faza, cu janta de aluminiu prinde 200? cu alea de tabla nu?

Edited by Calin78

Mai nene, scuza-ma dar nu mai pot sa ma abtin...ce este in capul tau cand postezi la modu asta?...

Nu pot sa inteleg, si se pare ca nici un alt forumist nu poate....

De ce nu ii da naibii cineva stele sau embleme sau ce naiba vrea, numa sa termine...

Imi cer scuze de la restu pentru post...

Asta e ala cu stelutele ma???? :twoup:

OOO pai m-am obosit degeaba sa tastez :twoup:

Gata tata, esti cel mai bun in toate , ai multe stelute, numai stai linistit draga sa nu faci atac ceva ... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.