Jump to content

Bmw e46

Florinkim

Recommended Posts

Salutare, am nevoie de ajutor din partea voastra, am achizitionat de curand un Bmw e 46 an de fabricatie 2000 din Bulgaria si vreau sa-l scriu in tara, modelul este model M si este incaltat cu jante de 17'', este vreo problema la rar ca din cat am inteles de la cunostinte ar trebuii sa aiba 16'', autoturismul are si modelul farurilor si stopurilor dupa anul 2002. Eu nu ma pricep dar daca va trimit cateva fotografii ma puteti ajuta.

post-8149-1214338679_thumb.jpg

post-8149-1214338690_thumb.jpg

post-8149-1214338698_thumb.jpg

post-8149-1214338706_thumb.jpg

post-8149-1214338714_thumb.jpg

Salutare, am nevoie de ajutor din partea voastra, am achizitionat de curand un Bmw e 46 an de fabricatie 2000 din Bulgaria si vreau sa-l scriu in tara, modelul este model M si este incaltat cu jante de 17'', este vreo problema la rar ca din cat am inteles de la cunostinte ar trebuii sa aiba 16'', autoturismul are si modelul farurilor si stopurilor dupa anul 2002. Eu nu ma pricep dar daca va trimit cateva fotografii ma puteti ajuta.

SA O STAPANESTI SANATOS SI FARA EVENIMENTE!

nu iti face griji de rar...poti sa ai jante si pe 21 ca nu te doare capu daca starea tehnica e ok ! face lift-ul nu se opereaza in acte deci nu ai de ce sa te ingrijorezi atata timp cat culoarea e aceeasi de pe talon! vezi sa ai trusa sanitara, extinctor si triunghi .. sa nu iti caute aia nod in papura... cat despre costuri 285 lei rar-ul cu tot cu identificare!

bafta !

si eu am jante pe 17 si trecute pe 16 in talon, nu au zis nimic la identificare,

multa bafta si sa o stapanesti sanatos

/edit: sa nu ai rugina vizibila sau alte faze dastea...dar nu cred ca e cazul

Edited by at_b

E un M ff discret! :twoup: Daca E46 a avut in specificatiile producatorului (COC) si jante pe 17'' si cred ca a avut, nu vor fi probleme. La faruri nu vor zice nimic, se iau daca nu merg sau au cine stie ce lumini neconforme: albastre, rosii inventii d-astea. Mergi sa-i faci RAR-ul si daca te resping aia, abia dupa aia sa-ti faci probleme. Si asa, niste jante de la vecinul se pot gasi pt 1 ora. :twoup:

Sunt sigur ca o sa-i gaseasca ceva ca sa-l respinga !

Fugi la RAR doar pentru AUTENTIFICARE !

ITP-ul fa-l la orice statie ITP autorizata RAR !

hmmm .. depinde de ala pe care il prinzi .. daca iti vine sa crezi pe mine m-a respins odata .. pentru ce ? O POZITIE si extinctor, triunghi si trusa sanitara... am mers a 2-a zi cu becul de 1 leu schimbat si trusa imprumutata ... la acelasi "inginer" si a inceput sa rada ..... masi ...

ontopic- daca nu ai folia trecuta (autorizata) atunci va trebui sa ii impingi ceva ca sa nu te puna sa o jumoli pe acolo ...

pe mama mea tocmai au respins-o pt ca avea jante pe 16" si in talon scria de 15, nici nu au verificat nimic la masina, primul lucru s-au uitat in talon si la roti si atat a fost :twoup: cu folia nu ai de ce sa iti faci probleme, vad ca nu ai pe geamurile din fata, pe spate poti sa iti pui si tabla in loc de geam daca vrei.

pe mama mea tocmai au respins-o pt ca avea jante pe 16" si in talon scria de 15, nici nu au verificat nimic la masina, primul lucru s-au uitat in talon si la roti si atat a fost :D cu folia nu ai de ce sa iti faci probleme, vad ca nu ai pe geamurile din fata, pe spate poti sa iti pui si tabla in loc de geam daca vrei.

Nu e adevarat ...

Eu am fost la identificare cu masina acum 2-3 luni .. si aveam folie neautorizata .. pusa pe geamurile laterale .. si m-au pus sa o dau jos .. regulamentul asha zice .. dar normele de aplicare .. sunt altfel .. :twoup:

Romania .. :twoup:

Salut,

Am fost si eu la RAR saptamana trecuta. Cum spunea si kewlya, trebuie sa ai aceleasi roti care sunt in talon. Eu aveam in talon rotile de iarna asa ca mi le-am pus pe-alea si totul a fost OK. Insa, o persoana din fata mea a fost respinsa pentru ca rotile de pe masina nu corespundeau cu cele trecute in talon.

Marius

Multumesc pentru sfaturi, cu astia de la rar am vazut ca se poate ajunge la o intelegere, pai sa incepem: masina este imatriculata in bulgaria si are carte de identitate bulgareasca in care nu este specificata dimensiunea rotilor, modelul este M

"type/modele M" asa scrie, de folie autorizata nici atat asa cum o vedeti asa am luat-o,jantele era pe ia, eu decat am schimbat la servisul BMW din Ruse (este mai aproape de mine decat bucurestiul si mai ieftin) filtre, curele si fulia arbore si ma costat cu totul 300 euro cu manopera.La pretul care am luat-o mi se pare destul de bine ( 7200 euro).Mai aveam si alternativa la unul din 2002 dar era argintiu si avea cateva dotari in plus care pe mine ma depasesc (ati vazut militian destept :twoup: ) pretul era de 8000 atat mi-l aducea bulgarul, l-a luat colegul meu de serviciu si la 3 zile la vandut cu 10300.

Linistit poti sa treci....fara nici un stres, la mine in talon scrie ca am voie pana pe 18'....si apropo vezi ca ar trebui sa scrie si pe stalpul din dreapta dintre usi (acolo unde vezi ce presiune optima trebuie sa ai in functie de ce roti si pasageri si bagaje) daca ai aia poti sa faci dovada ca ai voie (daca e cea originala)!!!

Nici cu folia nu cred ca ii stres ca ii numai pe spate si deobicei trec cu vederea! daca vrei tu poti, sa iei o sticla de wisky cu tine asa doar de siguranta, vezi tu daca trebuie sa o dai sau nu!!!

Bafta!

PĂŁrerea mea e cĂŁ masina toatĂŁ este modelul de dupĂŁ2002 aripi,capotĂŁ,faruri stopuri etc.SĂŁ nu fie belea cu actele,2000??????

Masina are carte de identitate, pe Bulgaria, talon , asigurare si verificare de mine ( ca de sunt politist ), este fabricata in luna 03.2000 si pusa in circulatie in luna 08.2000, dupa parerea mea si am vazut de multe ori bulgarii sunt mai meseriashi ca noi la mecanica si tinichigerii.Intradevar masina este forte bine facuta si cade foarte bine la linie.Am Doua probleme cu ea: am observat ca dupa 160 incepe sa traga stanga si a doua nu am clanson.

Masina are carte de identitate, pe Bulgaria, talon , asigurare si verificare de mine ( ca de sunt politist ), este fabricata in luna 03.2000 si pusa in circulatie in luna 08.2000, dupa parerea mea si am vazut de multe ori bulgarii sunt mai meseriashi ca noi la mecanica si tinichigerii.Intradevar masina este forte bine facuta si cade foarte bine la linie.Am Doua probleme cu ea: am observat ca dupa 160 incepe sa traga stanga si a doua nu am clanson.

probabil o roata lovita...stramba , echilibrata prost...poate caseta de directie...poate un brat indoit ceva....

clanson ? sau claxon ? :twoup: vezi sigurantele din torpedo`.

Of, masina nu are comenzi pe volan imi pare rau ca nu am pus o fotografie cu bordul, are volan in patru spite, caut sa-l schimb, am gasit in trei spite fara comenzi undeva la 100 euro dar o sa-l pun dupa 1 iulie cand vreau sa o inscriu in romania, sa ii schimb si cauciucurile, sa ii fac geometria si pe urma sa ii schimb volanul. Masina nu are CD player, are caseta si magazie cu 6 cd. Acum merg la mecanic sa vada ce este cu clansonul si poate diseara sa pun fotografii cu actele de bulgaria (carte, talon, si inspectie tehnica ) asa ca ideee. Dupa legea noastra cu actul de vanzare cumparare se poate circula 60 zile si pe urma trebuie imatriculata in romania, fara act de vanzare- cumparare se poate circula o viata atata timp cat masina are inspectie si asigurare la zi.