Jump to content

BMW

Andum_power

Recommended Posts

Voi nu vedeti ma ce aberati incontinu :twoup:).Nu am vazut in viata mea o adunatura de prosti mai mare...voi depasiti multimea de la Alba Iulia!Ma socheaza cu un papagal 2 de pe forum incepe si apoi ca o haita de caini latra toti...Vai de voi...da am facut niste vizionari in plus pe Youtube.App ala cu retard..retar esti u..sti de ce...pt ca esti un nimic care se baga in seama impreuna cu gasca crazy gay si care latra dupa cum poate... Ala cu cazanu...U nu ai ce cauta aici..daca u numesti un BMW orice BMW cazan atunci JET DE PE FORUMUL ASTA!UN BMW RAMANE BMW PT TODEAUNA!NISIPUL...HMM...AM M. ENERGY PE ELE DE 65 ZI MS k sa invartit si asa...BMW ul tau poate asta?il invart pana sparg CAUCIUCURILE PT CA POT SI POATE!O sa vezi si asta cat de curand..sasa tre sa le schimb...pt ceilalti..jet...locul vostru nu e NICAIERI... hai k m am distrat destul

parca nu ti dai seama ce spui...nu mi pasa amigos ;) tu chiar nu poti observa asta?sau esti tamp

lool ... :D :D

Doamne .... :twoup:

Prietene .. nu te supara .. dar cati ani ai?

LE: Uite eu am deja o stelutza ... saaac sac sac .. !!! :) :D :twoup: :P

retard... :twoup:)) 23 ms la fell retard....ban sau cum zici u ma amigos...nu mi pasa...vati luat aiurea cu mine acum plateste un forum ce nu trebuie sa va sustina...din atatia membri doar voi 10 20 cocalri comentati...bv voua... :twoup:)

linuta stiu...romanilor..ma doare n bile..contul il am inainte sa sti u cu ce sse mananca moldovene..te stiu de pe DC++ :D)

Mare e gradina ta, doamne :twoup: .

@Andum_power are un concediu de 30 de zile ca sa mai exerseze drifturile. Desi poate nu i-ar strica sa mai exerseze si niste notiuni elementare de civilizatie.

Voi nu vedeti ma ce aberati incontinu :twoup:).Nu am vazut in viata mea o adunatura de prosti mai mare...voi depasiti multimea de la Alba Iulia!Ma socheaza cu un papagal 2 de pe forum incepe si apoi ca o haita de caini latra toti...Vai de voi...da am facut niste vizionari in plus pe Youtube.App ala cu retard..retar esti u..sti de ce...pt ca esti un nimic care se baga in seama impreuna cu gasca crazy gay si care latra dupa cum poate... Ala cu cazanu...U nu ai ce cauta aici..daca u numesti un BMW orice BMW cazan atunci JET DE PE FORUMUL ASTA!UN BMW RAMANE BMW PT TODEAUNA!NISIPUL...HMM...AM M. ENERGY PE ELE DE 65 ZI MS k sa invartit si asa...BMW ul tau poate asta?il invart pana sparg CAUCIUCURILE PT CA POT SI POATE!O sa vezi si asta cat de curand..sasa tre sa le schimb...pt ceilalti..jet...locul vostru nu e NICAIERI... hai k m am distrat destul

Nu ti-ar strica o carte de gramatica. Aa era sa uit, cand mi te mai adresezi ... sa imi ceri permisiunea inainte.

Exemplu: "Domnul Lucian1 cer permisiunea sa va comunic ceva important" , asta doar daca e important :twoup:

Doamne..ce copil retardat,tu ai minte macar cat un purice?,care ti-e problema daca unii nu fac drifturi si au BMW?? :D :twoup:

Bai Omule,gandeste umpic ca drifturile alea costa cauciucuri,piese..etc.,esti un copil de 10 ani,care si-a luat bicicleta,a pus frana si s-a invartit,si dupa aia,ti-ai pus si tu net.si te-ai logat pe BMWclub,ca sa ne spui ce tare esti tu! :twoup:

scuze..esti TARE de TOT in prostie :) :D,cand o sa stii sa scrii o sa iti dau o diploma si o medalie.

vezi este un club al prostiilor ,incearca acolo,poate aia te pun moderator :P :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.