Jump to content

Cum sa procedez?

Buzdugan

Recommended Posts

Eu am facut schimbul de consumabile in bulgaria, si am stat langa masina pe scaun si au verificat-o de fata cu mine, cand mi-au spus ca au gasit problema m-a chemat sub masina si mi-a aratat-o ( fulie arbore). La tester am stat langa ei cand au pus calculatorul si imi explicau exat cum ar trebuii sa fie parametrii normali.(dar trebuie sa cunosti limba - eu sunt norocos ). Daca vreti adresa este simplu- cum iesiti din vama mergeti spre drumul care duce la metro ( spre sofia) si treci peste al doilea pod in stanga se vede mare chiar cand te afli pe el ( VW, AUDI, BMW ), daca vreti sa va pun si cartea de vizita pentru programare. Nu trebuie sa spui ce probleme are, ca ti le gasesc ei. Un coleg de serviciu a platit la firma audi bucuresti consumabilele si mana de lucru 1100 euro la A4 din 2003 si acolo il costa 460 euro acelesi piese.

ma da asta da comportament

mi-as dori sa am parte de o asemenea atitudine la banat car

astia nici macar sa stai langa masina nu te lasa ce sa iti mai arate problemele descoperite :twoup: apoi sa ti le mai si explice :twoup: nu astept sa imi dea cine stie ce explicatei filozofica

uite D-le piesa asta ase e si asa ar trebui sa fie la fel si la diagnoza valoarea pe care o arata senzorul si asta ar trebui sa fie valoarea

deacord pe unii nu ii intereseaza "sa mearga"

nu stiu pt mine e dovada ca nu sunt stapani pe ce stiu sau pe instrumentele pe care le folosesc

cu mai multa incredere mergi la ei a 2-a oara stiind ca sunt corecti

nu stiu ce sa spun poate am eu o problema sa nu am incredere

poate si in germanica asa e procedura sa nu te lase sa stai langa masina dar la noi ce panarame sunt angajate la reprezentanta iti vine sa o iei la fuga si din pacate fenomenul nu e doar local

ai avut probleme cu ei sau de ce nu ai incredere,au sus o incapere unde poti sa vezi cum lucreaza la masina , normal nu au nimic de ascuns.

da, mie nu mi-au zis de acea incapere. nu mi-au zis nimic de fapt, decat mi-au luat keya si mi-au zis ca ma suna. daca nu intrebam eu ce are masina nici ca aflam. m-am lamurit...de fapt, m-am lamurit de mult de serviciile din Romania, dar zici ca deh...e BMW poate ca e o farama de occidentalism in ei. bine ca au reparat-o, sper sa nu mai faca figuri. macar stiu ca urmatoarea masina kit ca e o carutza o voi cumpara de dincolo pt ca la noi pur si simplu nu se poate. am intalnit coruptie si indiferenta la fiecare colt de am ajuns la saturatie... totul este tratat aleator in functie de starea lor de spirit. e totul la ghici, daca ai noroc...esti servit cum trebuie si pleci multumit, daca nu..pleci cu nervii. nu vb. doar de AB, ci de orice institutie si firma care isi practica serviciile si comercializeaza produse la noi in tzara, in frunte cu stapanii inselaciunii si practicantii de afaceri murdare : Base, tari, iliescu si toata gasca lor de comunisti care aparent au descoperit nemurirea frate, nu mai pleaca de pe lumea asta sa dea voie la tzara sa se mai ridice si sa fie privita cu altzi oki de vecinii de peste hotare. cius.

in concluzie :

Vretzi bmw ? parfum! dar ar fi bine sa nu`l vretzi din Romania.

nu vb. in numele tuturor, stiu ca sunt unii care au banu, au relatiile se duc acolo si-s tratatzi ca bosii. Un bun exemplu ar fi domnul de a lasat valiza cu 1231252342134 euro in ea si nu s-a atins nimeni (am citit in alt post). Pai evident, e ca si cum ai spune ca ai lasat o pisica intr`o cusca si soarecele nu a intrat sa-i ia mancarea...cine stie ce Bo$$ o fi fost domnu. bravo lui! ideea e ca nu stem toti tratati la fel.

Toate cele bune!

Am un prieten care are 320 D nou motorizarea 177 CP si este a 5-a oara cand se duce la AB in primii 10 k KM! Engine failure, probleme cu turbina, s-a blocat directia in MERS, ceva troncane pe sub masina! Este ABSOLUT INCREDIBIL!

Mda si eu am 67.000km cu ea din care vreo 25.000km cu chip si nu am schimbat decat un bec de la inele. :twoup: Bine da eu am luat-o de la bmw din Germania.