Jump to content

Jante BMW 320d E90- chestii de detaliu

R. Radu

Recommended Posts

Se potriveste 9,5 J cu 265/35/ZR18'' - dar NIMENI PANA CUM NU A PUS ET de 30-cum am eu-la un ET mai mare merge fara probleme.Stiu baieti cu E90-uri & jante chiar de 10 J + gume 265/35 pe SPATE, dar cu ET de 35 sau chiar mai mare.Eu vreau sa va interesati kr pe unde poate la cineva kr a folosit aceasta combinatie.

A 100 -a oara va repet: 9,5 J si bagati BINE la CAP: ET de 30 ( ET-ul difera FFF mult si influenteaza pozitia jantei pe masina). La janta de 9,5 J ET 30 vreau gume de 265/35 .Acum am 255/35, dar janta e un pic cam lata fata de guma.

O zi buna.

R.Radu: nu ne interesam... daca cineva a avut sigur iti spunea, asa povesti vanatoresti nu-ti spun numa vreo 2-3 useri care momentan nu activeaza...

"sa va interesati" :twoup:)

''Eu rad cu 4 guri /Toti terminatii in Wc - la femei sunt duri/''

Nici nu stiti ce ET aveti la cutiile alea de conserve la kr tineti k la OQ din cap, si va dati rotunzi....

Raspunsul cu privire la topicul deschis l-am aflat - binenteles fara ajutorul acestor forumisti supereruditi, doxati si mai ales complexati de propria conditie.

Deci inchei acest topic cu regretul k am sperat sa aflu ceva util & m-am ales cu remarci pseudopertinente.

Sper sa-ti dea cineva un suspend bine meritat pentru toate jignirile pe care le-ai facut la adresa userilor.

Cine stie ce pusti de 15 ani care ia poze de pe net mai esti.... :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.