Jump to content

huse de scaun ...decente?

sarpe74

Recommended Posts

Ma refer la huse pt. toate scaunele: cele 2 fata+bancheta spate... ceva interesant si de bun-gust, nu flacari si GTX-uri scrise sau desenate si in nici un caz de "piele ecologica" adica scai sau plastic. Caut un model simplu, de preferat din bumbac sau oricum nu mai mult de 50% polyester, in maxim 2 culori, pe negru cu gri de preferat si care sa se plieze pe aripioarele scaunelor de e46...

Stie cineva de existenta a asa ceva?

Cumpara niste huse foarte ieftine, cauta-ti un material care sa iti placa, si apoi du-te la un croitor sa iti coase niste huse dupa modelul celor ieftine. Daca folosesti mai multe clipsuri de prindere ascunse frumos pe sub scaun, se vor mula perfect. Pune-o pe prietena ta sa se ocupe, daca n-ai timp, fetele au mai mult gust pentru chestii din astea artistice.

• 1 month later...

Eu am pus si la scaunele din fatza si la bancheta din spate niste huse din Metro: sunt unele Michael Schumacher, gri, destul de decente ca si culori/look. Bineintzeles depinde si de gusturi :). Pe 520 Touring, la scaunele din fatza s-au montat foarte ushor. La bancheta din spate la fel. A fost mai complicat la spatarul banchetei din spate, dar pana la urma le-am pus calumea ... dupa vreo 2-3 ore de munca :) Atentie la o chestie: cand montezi husa NU trebuie acoperit contactul dintre spatarul banchetei si caroserie (e acolo un "cui" de fier/metal in care se sprijina spatarul!). Daca spatarul nu mai face contact cu caroseria prin acel "cui", nu ti se mai trag centurile spate :blink: .

Doar ca idee: aceleasi huse, de fapt acelasi model, l-am montat si pe un Mondeo din 2001 si pe o Corsa din 2001. La ambele operatziunea a durat maxim 30 min :) si a decurs brici :) La E39, asa cum am zis, m-am chinuit tare la spatarul banchetei spate .... dar a meritat. Arata chiar bine :)

• 2 weeks later...

am incercat si eu husele acelea M.Schumacher, dar desi pe eticheta scria seria3, am avut neplacuta surpriza sa nu incapa...

asa ca am bagat mana in buzunar, m-am dus in otopeni la firma AutoTex (au sute de modele de materiale), mi-am luat 2 culori si am purces la o tapiserie, unde cu 12 mil mi-am refacut toata tapiseria... si arata excelent....

ps: daca va intereseaza o sa pun si niste poze....

• 4 weeks later...
Guest laca820
eu mi-am luat materialul care doream si le-am facut la croitor dar pentru ca nu au iesit cum vroiam l-am rugat pe un prieten sa-mi cumpere el niste huse din germania pentru ca avea trecere pe acolo :blink: