Jump to content

A4 vs seria 3

edit

Recommended Posts

salut!

m-am inscris pe acest forum pt a vedea ce parere au posesorii de bmw in special posesorii de seria 3 despre noul Audi A4. Sunt curios daca v-ati urcat in acea masina sau daca ati avut ocazia sa o conduceti sau sa mergeti ca pasageri. pareri despre design, finisari samd.

eu am aceasta masina de ceva timp si sunt multumit de ea.

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

salut!

m-am inscris pe acest forum pt a vedea ce parere au posesorii de bmw in special posesorii de seria 3 despre noul Audi A4. Sunt curios daca v-ati urcat in acea masina sau daca ati avut ocazia sa o conduceti sau sa mergeti ca pasageri. pareri despre design, finisari samd.

eu am aceasta masina de ceva timp si sunt multumit de ea.

:twoup:

dupa parerea mea la design castiga a4.. seria 3 are un spate foarte urat.... bieinteles ca daca esti norocosul posesorului de seria 3 coupe.. nu ai ce discuta cu stapanii inelelor...

Pasager am fost, de condus nu am condus, pasager fiind si nu pe pista de concurs, nu mi s-a parut iesita din comun..

dupa parerea mea la design castiga a4.. seria 3 are un spate foarte urat.... bieinteles ca daca esti norocosul posesorului de seria 3 coupe.. nu ai ce discuta cu stapanii inelelor...

Pasager am fost, de condus nu am condus, pasager fiind si nu pe pista de concurs, nu mi s-a parut iesita din comun..

E92 il compari cu A5, unde dupa parerea mea A5 castiga detasat.

nu mi s-a parut iesita din comun..

pai , testele comparative facute de nemti l-au scos peste seria 3 si C klasse. daca erau capitole la care pierdea o facea la limita insa cand se tragea linie , indiferent de motorizarea testata, rezultatul final cand se luau toate aspectele in calcul ducea la a numi castigator pe A4.

Mie imi place foarte tare e92-ul mi se pare foarte foarte reusit... probabil de aia au facut asa urat e90-ul, ca la aparitia coupe-ului acesta sa para extraordinar :twoup:, a5-u inafara de niste leduri si niste guri de aer in spoileru din fata "a la lambo", nu vad ceva calumea. Adica ma lasa cu impresie de masina noua si atata tot... pe cand un e92... e alta poveste, poti intreba pe oricine din cluj :twoup: ca las toate e92-urile sa intre de unde vor ele, sa intoarca pe linie dubla continua in fata mea.. etc.. numa sa le admir :D

Revenind la masina userului nou.. a4 mi se pare mai frumos ca e90...

Numa ca eu am urmarit un trend... C classe seamana cu S classe.. numa ca mai rahitic, a4 seamana cu a6.. si din spate.. a4 seamana cu a6 seamana cu q7, aici ma refer la stopuri.. nici un pic de inovatie de la un model la altu, la bmw si de le fac urate... e90 din spate nu seamana cu e60.. si nici cu X5.. din fata la fel.. nu stralucite da macar difera.. nu trebuie sa stai 10 sec sa te gandesti.. oare e a4 sau a6 care vine din fata..'

Edit: ai vrea sa crezi asta.... gandeste-te in felu urmator... toate exceleaza la ceva toate au un ATU.. care le face sa iasa in evidenta... numa a4 e constant la toate.. nici prea prea nici foarte foarte... in orice prezentare... a4-le pierde din cauza la aspectul acesta.... ps.. si unde castiga cate ceva castiga modelul quattro.. Si referitor la postu anterior, ziceam ca am fost pasager.. sa zicem.. la un drum relaxat, deci cand m-am dat jos din masina si m-am urcat in a mea nu am simtit nici o diferenta.. am subliniat ca eram pasager si masina nu era pe circuit sa vad cum se comporta.. luxu nu m-a facut sa ma simt ca in caruta.. si nici performanta... la un 1.9 TDI nu cred ca se pune problema..

PS: sincer ti-ai gasit prost forumul unde sa-ti lauzi masina, aici in cel mai bun caz castiga puncte ptr design...

Edited by Lifestyle

... la un 1.9 TDI nu cred ca se pune problema..

PS: sincer ti-ai gasit prost forumul unde sa-ti lauzi masina, aici in cel mai bun caz castiga puncte ptr design...

pai pe noul model nu mai este 1.9tdi daca si tu vorbesti de aceeasi masina ca si mine.

nu am venit aici sa imi laud masina ci doar sa aflu pareri.

nu se stie ce-mi rezerva viitorul.

Edited by edit

De ce?

Pt. ca pur si simplu mie imi place mai mult cum arata. Si nu ma refer la briz-briz-uri, leduri sau alte prostii. Forma caroseriei imi place mai mult.

1.9 TDI era un pic ironic :twoup: , cand voi trece de la e39 la ceva mai nou sigur ma voi indrepta spre un e60 nicidecum a4 sau a6...

Dupa cum ai observat.. toata lumea a vorbit despre diferenta de design.. intre cele 2 masini.. ca despre performante.. nu are rost sa discutam

Nu ai ales locul potrivit sa intrebi de Audi :twoup:) Eu pot sa iti spun doar ca e o masina f reusita, la finisari si calitatea materialelor peste BMW, si la design cam la fel.. Nu am mers cu ultimul model insa m-am urcat in el. Pot sa iti spun despre modelul anterior(cel cu facelift) ca sta f bine pe sosea, directia mai precisa ca la e46(poate doar mi se pare), este f confortabil, fiabil(n-am avut nicio problema in primii 90.000km), insa nu da senzatia de masina sport adevarata ca un BMW.. Tinde sa subvireze mai usor, oricum tinuta de drum e muuult peste alte masini care sunt AWD sau FWD dar sub BMW per total. Despre B8, adica modelul nou se spune ca ar fi mult mai dinamic.. Eu intentionez sa il schimb pe al meu(Audi-ul) cu un B8 2.0T Quattro 211 CP, suta in 6.4s :twoup: dar inca nu a aparut acest motor.. Poate in toamna.In concluzie tu stii cel mai bine ce masina ti se potriveste..

PS: Sa stii ca pe aici o sa vezi cateva puncte de vedere extreme in favoarea BMW..

Edited by ryso

De ce?

Pt. ca pur si simplu mie imi place mai mult cum arata. Si nu ma refer la briz-briz-uri, leduri sau alte prostii. Forma caroseriei imi place mai mult.

Aaa :twoup:

Credeam ca si ceva argumente. :twoup:

Dupa parerea mea, Audi sta mai bine la calitatea materialelor de interior, cel putin pe modelele noi.

In rest, nu vad nimic superior fata de BMW.

Edited by Ciupanezu

Nu ai ales locul potrivit sa intrebi de Audi :twoup:) Eu pot sa iti spun doar ca e o masina f reusita, la finisari si calitatea materialelor peste BMW, si la design cam la fel.. Nu am mers cu ultimul model insa m-am urcat in el. Pot sa iti spun despre modelul anterior(cel cu facelift) ca sta f bine pe sosea, directia mai precisa ca la e46(poate doar mi se pare), este f confortabil, fiabil(n-am avut nicio problema in primii 90.000km), insa nu da senzatia de masina sport adevarata ca un BMW.. Tinde sa subvireze mai usor, oricum tinuta de drum e muuult peste alte masini care sunt AWD sau FWD dar sub BMW per total. Despre B8, adica modelul nou se spune ca ar fi mult mai dinamic.. Eu intentionez sa il schimb pe al meu(Audi-ul) cu un B8 2.0T Quattro 211 CP, suta in 6.4s :twoup: dar inca nu a aparut acest motor.. Poate in toamna.In concluzie tu stii cel mai bine ce masina ti se potriveste..

PS: Sa stii ca pe aici o sa vezi cateva puncte de vedere extreme in favoarea BMW..

cum ziceam.. despre modelele quattro se mai aude povestind... da in rest..

ca despre performante.. nu are rost sa discutam

nu prea inteleg de ce nu ar avea rost sa discutam. ce anume ii lipseste din punct de vedere al performantelor acestei masini?

uite ce spune automotorundsport despre aceste masini:

http://www.auto-motor-und-sport.de/tests/v...testwertung.hbs

aici audi castiga la absolut toate capitolele:

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=128635

Edited by edit

De ce?

Dupa parerea mea, Audi sta mai bine la calitatea materialelor de interior, cel putin pe modelele noi.

Sincer n-am condus nici A5 nici e92, n-am nici un argument. Dar am fost pasager intr-un S5 v8 bi-turbo. Pot sa zic ca am ramas uimit de cum tragea motorul ala.

ca despre performante.. nu are rost sa discutam

nu prea inteleg de ce nu ar avea rost sa discutam. ce anume ii lipseste din punct de vedere al performantelor acestei masini?

uite ce spune automotorundsport despre aceste masini:

da ma da te uiti in testu al 2-lea mi se pare au comparat 2.0tdi cu 318d... cand si 320d.. e acelas motor... aceeasi capacitate cilindrica numa mult mai tare...ca 318.. deci au ales motoru 2.0 tdi.. cu motoru de 2.0 D.. da ala ptr saraci.. cu 30 de cai mai putin.. ca 320d are 177 cp

De ce?

Sincer n-am condus nici A5 nici e92, n-am nici un argument. Dar am fost pasager intr-un S5 v8 bi-turbo. Pot sa zic ca am ramas uimit de cum tragea motorul ala.

S5 e V8 4.2 normal aspirat nu e turbo/biturbo

da ma da te uiti in testu al 2-lea mi se pare au comparat 2.0tdi cu 318d... cand si 320d.. e acelas motor... aceeasi capacitate cilindrica numa mult mai tare...ca 318.. deci au ales motoru 2.0 tdi.. cu motoru de 2.0 D.. da ala ptr saraci.. cu 30 de cai mai putin.. ca 320d are 177 cp

pai pt ca 318 d are 143 cp iar 2.0tdi are ......143 cp

320 d are 177 cp si urmeaza sa apara un nou 2.0 tdi cu 170 cp si astfel comparatia ar fi echitabila.

un alt test:

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=128635

Edited by edit

degeaba :twoup: se ia capacitatea cilindrica.. nu sa fie la fel masinile... ca asa pot lua 2,5 TDI cu 318D daca tot vor sa castige ... 318d.. e 320d mai ieftin.. tras inapoi din soft ...

cati cp are 3.0 TDI ?

Edited by Lifestyle

degeaba :twoup: se ia capacitatea cilindrica.. nu sa fie la fel masinile... ca asa pot lua 2,5 TDI cu 318D daca tot vor sa castige ... 318d.. e 320d mai ieftin.. tras inapoi din soft ...

Atunci arata-mi tu un BMW de 1.8 benzina (sau diesel) care se tine de 1.8T :twoup:).. Vorbesc de vechiul 1.8T nu de asta noi FSI... asta nu stiu cum merge. De abia se tine 320i de 2.2..

De ce?

Eu am condus E92 335i, E93 330i si E92 335d.

O masina careia nu pot sa-i gasesc defecte.

Un interior simplu si elegant, materiale foarte bune, in rest - placerea de a conduce.

si aici audi castiga per total:

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=118170

totusi pierde la capitolul motor in fata bmw cu 22 puncte insa castiga la capitolul dinamica in fata bmw cu 29 puncte

cati cp are 3.0 TDI ?

stimate , se pare ca eu cunosc bmw-ul destul de bine comparativ cu dumneata.

318d si 143 cp are 2000 cm cubi iar 2.0 tdi de 143 cp are ....2000 cm cubi

3.0tdi are 240 cp

Atunci arata-mi tu un BMW de 1.8 benzina (sau diesel) care se tine de 1.8T :twoup: ).. Vorbesc de vechiul 1.8T nu de asta noi FSI... asta nu stiu cum merge. De abia se tine 320i de 2.2..

Este normal sa compari un motor de 1.8 supraalimentat cu un motor de 1.8 aspirat?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.