Jump to content

A4 vs seria 3

edit

Recommended Posts

ma edit: ce masina ai.. ia fa prezentarea... ce masina ai ce motor, ce dotari etc.. + poza cu talon

daca doresti sa afli parerea forumului despre masina ta.. posteaza ce ti-am cerut.

intreaba-l pe colegul nostru forumist Bavaria . el probabil m-a recunsocut. stai linsiti nu am venit aici sa inventez povesti .

audi are motoare diesel pe A4 cu 143 cp, 170 cp, 190 cp si 240 cp urmand si cel de 300 cp intr-un an

bmw are 143 cp, 177 cp, 197 cp, 231 cp si 286 cp

Pai ce te faci domnu edit: ca anu 2009 introduce facelifturile la e90.... creste deiferenta intre masini la aceeasi capacitate cilindrica...

o lupta e viata . intre audi si bmw va fi intotdeauna competitie in ceea ce priveste cp

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pai zi ce masina ai ? ce ma intereseaza ca te-a recunoscut bavaria ?

Pai era vorba ca deja sunt in urma.. si anuntai victorios ca apare nush ce ozn de 300 cp.. cand la anu apare faceliftu si toate modelele vor benficia de cp in plus. si distanta intre maisni va creste... gandeste-te ca 7 cp in plus iti duc 3-4 plase de cumparaturi.. ca testele alea nemtesti cam la asta se referea... numar de sacose in portbagaj, numar de sacose in masina, ce remorca poate trage dupa ea, etc..

Edited by Lifestyle

Diferenta intre BMW si Audi este ca prima starneste pasiunile pt sofatul sportiv, pe cand a doua pe cele pt "fitzism-ul manelistic" !

Nu contest faptul ca Audi nu construieste masini frumoase, insa din pacate le lipseste acel "ceva" pe care BMW ti-l ofera din plin si te lasa cu un ranjet prostovan ca si cum te-ai fi dat prima data intr-un roller coaster.

Diferenta intre BMW si Audi este ca prima starneste pasiunile pt sofatul sportiv, pe cand a doua pe cele pt "fitzism-ul manelistic" !

Nu contest faptul ca Audi nu construieste masini frumoase, insa din pacate le lipseste acel "ceva" pe care BMW ti-l ofera din plin si te lasa cu un ranjet prostovan ca si cum te-ai fi dat prima data intr-un roller coaster.

Pai asta a recunoscut toata lumea, cand e vorba de design.. audi are designer bun, da la restu... degeaba se emit pretentii, ca nu este de unde, sa nu mai povestim despre trancanitul motoarelor diesel de pe audi.. , sa nu mai vorbim despre diferenta de consum... edit: ce consum are a8 4,2 TDI in oras ?

Dieselu ala mananca cat M6-le lu poleposition

Edited by Lifestyle

audi are motoare diesel pe A4 cu 143 cp, 170 cp, 190 cp si 240 cp urmand si cel de 300 cp intr-un an

Pai ce te faci domnu edit: ca anu 2009 introduce facelifturile la e90.... creste deiferenta intre masini la aceeasi capacitate cilindrica...

Audi A4 2.0 TDI, 88 kW, 120 CP, M6 EUR 23.500,-

Audi A4 2.0 TDI, 105 kW / 143 CP, M6 EUR 24.900,-

Audi A4 2.0 TDI, 105 kW / 143 CP, A8M EUR 26.800,-

Audi A4 2.7 TDI, 140 kW / 190 CP, A8M EUR 32.050,-

Audi A4 3.0 TDI quattro, 176 kW / 240 CP, M6 EUR 35.400,-

Audi A4 3.0 TDI quattro, 176 kW / 240 CP, tiptronic

astea-s datele de la ei de pe site

Edit: arata-mi unde e echivalentu la 320d ? de 177 cp ?

asa cum seria 3 nu a avut inca de la lansare toate motoarele disponibile , asa si la audi nu este dsiponibil inca motorul de 2.0 litri si 170 cp motor ce a fost prezent pe generatia anterioara de A4. in scurt timp va fi pus pe masina si acest motor (probabil in germania este deja). eu in cartea tehnica a masinii am date tabele cu toate motoarele ce sunt/vor fi prezente pe A4 iar cel de 170 cp este bagat in carte.

spunea cineva de manelisti . sa fim seriosi: manelistii prefera in egala masura si bmw si audi.

pai am zis deja : am a4 2.0tdi si 143 cp

Edited by edit

Ce forum? Nu ma refeream la Audi. Spuneam ca aici pe forum numeri pe degete 335d chiar si 330d, preponderente sunt 320d.

Deci modelul din 2005 e facelift la modelul vechi? Nu mi se par asemanatoare, nici interiorul parca nu e acelasi. E complet schimbata masina.

Oricum, E90 in afara de un facelift nesesizabil, e acelasi ca in 2005. Audi deja are 3 A4 care abia seamana unul cu altul.

audi au fost destul de agresivi la restilizarea lui A4 in 2005. totusi daca te uiti din profil la a4 pana in 2005 si la modelul ulterior vei vedea ca masinile sunt identice 100% la fel si din spate.(la modelul din 2005 au adaugat doar niste stopuri pe capacul portbagajului si daca le ignori , masinile sunt identice)

la interior eu zic ca au schimbat doar volanul si f putine amanunte. din fata daca dai bara jos la un a4 din 2001 si pui bara din 2005 lucrurile devin aproape identice.

iar modelul A4 2008 nu prea semana cu nici un a4 construit pana acum . singurul lucru comun este grila fata la care audi nu vor renunta in veci.

Asa zisul face-lift cuprinde si suspensia+directia complet noi(cu multe componente de la S4), motoare noi, electronica noua. Si masinile nu sunt identice 100% din profil. Alte usi, alte aripi dar diferentele sunt f subtile...

Edited by ryso

asa cum seria 3 nu a avut inca de la lansare toate motoarele disponibile , asa si la audi nu este dsiponibil inca motorul de 2.0 litri si 170 cp motor ce a fost prezent pe generatia anterioara. in scurt timp va fi pus pe masina si acest motor (probabil in germania este deja). eu in cartea tehnica a masinii am date tabele cu toate motoarele ce sunt/vor fi prezente pe A4 iar cel de 170 cp este bagat in carte.

spunea cineva de manelisti . sa fim seriosi: manelistii prefera in egala masura si bmw si audi.

"probabil in germania" pai noi discutam despre "probabil" si "va urma " ?

Tu cum poti compara 2 modele care nu exista.. 320d.. de 177 cp cu 2.0TDi de 170 cp.. cu care inca nu este echipat.."probabil" ?

pai asa in ideea la ce va fi.... BMW trece si la M la motoare turbo.., apar seria 3 si seria 5.. in genu la allroadurile voastre, apare CS-u seria 7 nou... M1... acuma despre ce vorbim ? ce este sau ce va fi ?

In ideea ca ai a4 2.0 TDI 143 cp.. si tinand cont ca pe forum 80% au seria 3.. de 136 150 177 cp.. pentru o masina 2008 eu zic ca e naspa...motorizarea... ambalajul e ok. si comparatiile cu 316i nu isi au rostul

Edited by Lifestyle

[edit: ce consum are a8 4,2 TDI in oras ?

pai aproximativ cat mananca motorul echivalent de la bmw : 745 d

audi are 13,3% potrivit cartii tehnice iar bmw are 12,8%.

audi are tractiune integrala ceea ce justifica un consum in plus si de asemenea are cutie automata fata de seria 7 care parca are manuala(nu sunt sigur)

audi are tractiune integrala ceea ce justifica un consum in plus si de asemenea are cutie automata fata de seria 7 care parca are manuala(nu sunt sigur)

Ma omule lasa-ma cu bazmele de 13,3% la 4.2 TDI... intreaba pe cunoscuti si vezi sa te uimeasca...

Edited by Lifestyle

"probabil in germania" pai noi discutam despre "probabil" si "va urma " ?

Tu cum poti compara 2 modele care nu exista.. 320d.. de 177 cp cu 2.0TDi de 170 cp.. cu care inca nu este echipat.."probabil" ?

pai asa in ideea la ce va fi.... BMW trece si la M la motoare turbo.., apar seria 3 si seria 5.. in genu la allroadurile voastre, apare CS-u seria 7 nou... M1... acuma despre ce vorbim ? ce este sau ce va fi ?

In ideea ca ai a4 2.0 TDI 143 cp.. si tinand cont ca pe forum 80% au seria 3.. de 136 150 177 cp.. pentru o masina 2008 eu zic ca e naspa...motorizarea... ambalajul e ok. si comparatiile cu 316i nu isi au rostul

nu mi-am permis financiar mai mult pt ca aveam de unde sa aleg. eu nu am zis ca pt mine sunt suficienti cei 143 cp. sigur ca mi-as fi dorit mai multi.

pai 2.0tdi de 170 cp inca nu s-a pus pe a4 insa va urma . nu am zis ca pot trage concluzii despre ce va iesi din concurenta celor doua motoare ci doar ca motorul de 170 cp este motorul concurent celui de 177 cp. asa cum am spus, este greu sa ai inca de la lansare toate motorizarile disponibile . asa s-a intamplat si cu seria 3.

Ma omule lasa-ma cu bazmele de 13,3% la 4.2 TDI... intreaba pe cunoscuti si vezi sa te uimeasca...

pai normal ca nu mananca doar 13.3 eu spun ce da cartea. ca doar nici 745 d nu mananca 12.8% cat spune bmw.

ambele motoare sunt motoare ce consuma probabil 20% in oras.

Edited by edit

asa cum seria 3 nu a avut inca de la lansare toate motoarele disponibile , asa si la audi nu este dsiponibil inca motorul de 2.0 litri si 170 cp motor ce a fost prezent pe generatia anterioara de A4. in scurt timp va fi pus pe masina si acest motor (probabil in germania este deja). eu in cartea tehnica a masinii am date tabele cu toate motoarele ce sunt/vor fi prezente pe A4 iar cel de 170 cp este bagat in carte.

pai am zis deja : am a4 2.0tdi si 143 cp

"GIP GIP GIPGIPGIP ...Qiu 7.... " Cred ca stii faimosul videoclip ! :twoup:

Seria 7 (E65) are NUMAI cutie automata (Steptronic)...

PS: Doua lucruri m-au facut sa imi iau gandul de la Audi ... numarul masiv de soferi grasi, cheliosi, plini de aur si cefe late ...si problemele majore pe care le aveau cu Multitronic-ul....Fiind astfel fortat sa iei un model Quattro cu Tiptronic, care insa este f puturos si nici acela lipsit de probleme.

"GIP GIP GIPGIPGIP ...Qiu 7.... " Cred ca stii faimosul videoclip ! :twoup:

PS: Doua lucruri m-au facut sa imi iau gandul de la Audi ... numarul masiv de soferi grasi, cheliosi, plini de aur si cefe late ...

nu stiu un astfel de videoclip.

insa stai linistit: daca tu sustii ca cei colorati prefera audi in fata lui bmw chiar ca mi se pare aiurea. toti manelistii , proxenetii coloratii se lupta in mintea lor ce sa isi aleaga : audi sau bmw. sa sustii ca manelistii prefera audi este gluma. pe la mine prin cartier cand aud manele oamenii fie au audi fie bmw fie o dacie rapanoasa.

Edited by edit

PS: Doua lucruri m-au facut sa imi iau gandul de la Audi ... numarul masiv de soferi grasi, cheliosi, plini de aur si cefe late ...si problemele majore pe care le aveau cu Multitronic-ul....Fiind astfel fortat sa iei un model Quattro cu Tiptronic, care insa este f puturos si nici acela lipsit de probleme.

Hai sa fim seriosi... Se stie ca BMW e masina "negrilor".. Au inceput si cu Audi de cativa ani insa Mercede si BMW erau favoritelor lor. Oricum Audi inspira mult mai mult bun gust si rafinament.. Sunt obiectiv! Afirmatia ta probabil ca e valabila pt orice marca mai scumpa.

Hai ca discutia asta ... a ajuns la manele ..

Si e idiot ala care sustine ca manelele se aud numai dintr-un tip de masina .. fie ea audi, bmw, dacie sau trabant ..

LE : Vino cu argumente solide .. nu rahaturi de genul... nu-ti lua masina de-asta pt ca isi iau toti manelistii... ca astea sunt prostii..

"fitzism-ul manelistic" e cam mult spus, dar de acord ca Audi sunt mai bling-bling.

Eu am stat in cumpana un pic daca sa-mi iau E92 335 sau S5 si in cele din urma am luat 335-ul. Nu am apucat inca sa merg cu S5, nu stiu cum e masina, dar cand am mai trecut pe la reprezentanta Audi si le-am spus ca am luat 335-ul mi-au zis ca am facut bine :twoup: Mai exact, unul dintre angajati mi-a zis ca am facut *foarte* bine, altul doar ca e bun 335-ul.

Tiganii sunt uniform distribuiti in Audi, BMW, Mercedes.

Edited by exxe

Mai exact, unul dintre angajati mi-a zis ca am facut *foarte* bine, altul doar ca e bun 335-ul.

Lool... ai fost simpatic... unul dintre angajati... cine? Portarul? Un mecanic?

Nici argumentul asta nu sta in picioare ...

Eu momentan ma simt mai bine in Audi decat in BMW... si le-am condus pe amandoua suficient de mult ...

Bine... va dati seama ca am sa ajung acasa si probabil am sa dau o fuga cu bmw-ul pana la mare... daca mi-l da frati-miu... :twoup:

Edited by Black Soul

Hai sa fim seriosi... Se stie ca BMW e masina "negrilor".. Au inceput si cu Audi de cativa ani insa Mercede si BMW erau favoritelor lor. Oricum Audi inspira mult mai mult bun gust si rafinament.. Sunt obiectiv! Afirmatia ta probabil ca e valabila pt orice marca mai scumpa.

Ai facut un studiu?

Ai facut un studiu?

N-am facut ca nu ma ocup cu asa ceva. Pot doar sa constat anumite lucruri. Daca poti sa ma contrazici, te rog. Dar E36/E46 de Italia cu manelele la maxim sunt suficiente... Cel putin prin oraselul meu..

Edited by ryso

Mai exact, unul dintre angajati mi-a zis ca am facut *foarte* bine, altul doar ca e bun 335-ul.

Lool... ai fost simpatic... unul dintre angajati... cine? Portarul? Un mecanic?

Nici argumentul asta nu sta in picioare ...

Cand ma duc la Audi nu stau de vorba cu portarul :twoup:

Bineinteles ca nu e un argument, eu doar am relatat o intamplare, nimic mai mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.