Jump to content

A4 vs seria 3

edit

Recommended Posts

Ma voi nu v-ati dat seama cum e.... Vine vanzatoru de la audi.. si zice.. avem a4 cu o varietate de 20 de motorizari... si alegi.. vreau motorizarea cutare.. si el iti zice.... "va facem rezervare pe anu 2016" cand va fi pus pe masina...

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Offtopic

uite ca sati satiscfac curiozitatea

pe forumu lor:

Most users ever online was 160, 28th June 2007 at 19:06.

blajinu', catalin_m4, Gorobete, ManiAcuV6, RALLYMAN, rammirez500

Club Audi Romania - Forum cu discutii despre modelele Audi Statistics

Threads: 2,363, Posts: 29,424, Members: 3,474, Active Members: 987

Welcome to our newest member, crystyann81

pe al nostru :twoup:

Most members ever online in one day was 1017, last accomplished on March 20th, 2008

Our members have made a total of 440.349 posts

We have 8.978 registered members

The newest member is aelis

Offtopic

uite ca sati satiscfac curiozitatea

pe forumu lor:

Most users ever online was 160, 28th June 2007 at 19:06.

blajinu', catalin_m4, Gorobete, ManiAcuV6, RALLYMAN, rammirez500

Threads: 2,363, Posts: 29,424, Members: 3,474, Active Members: 987

Welcome to our newest member, crystyann81

pe al nostru :twoup:

Most members ever online in one day was 1017, last accomplished on March 20th, 2008

Our members have made a total of 440.349 posts

We have 8.978 registered members

The newest member is aelis

suntem lideri la offtopic , scandal si taiat frunza la caini ! dar forumul e util pt cei care au nevoie ! :twoup:

iar ceea ce se intampla in prezent este o certitudine: seria 3 are adversari fie ca va place sau nu.

Seria 3 nu doar ca nu are adversari, va fi complet terminata si fara "argumente":

solutia exista : in scurt timp(max un an) lui S5 i se va schimba motorul si va primi un 3 litri de 350 cp , motor ce va fi mult mai usor iar atunci 335-ul ramane fara argumente.

Tu traiesti in lumea ta cu inele. Succesuri.

"scurt timp" asta e cam VAG :twoup:

si oricum, BMW nu vor sta pe loc, asa ca ...

Eu chiar nu inteleg ce rost are topicul asta. Eu am BMW, imi place BMW, nu o sa imi mai cumpar niciodata altceva decat BMW. Pentru feeling, pentru performante, pentru ceea ce reprezinta BMW. VAG-urile nu m-au incantat niciodata, am mers cu unele modele, chiar daca nu cele mai noi, dar ...nimic. Acolo, undeva, ceva lipsea :twoup::) Si, cum vor spune probabil si altii, nu eu am ales sa imi placa BMW. BMW m-a ales pe mine ca fan, mi s-a potrivit cel mai bine ca masina, ca sentiment la condus, ca zambetul pe care i-l acord cand cobor din el si plec, mi s-a potrivit pur si simplu "ca o manusa". Fiecare "linie" a masinii mi-o pot inchipui , e o pasiune pe care doar cei ce au BMW o inteleg.

Iar despre spatiul din portbagaj si plasele ....no comment. Nu mi-am ales masina dupa asemenea criterii.

dar tu te-ai suit si ai condus o seria 3 ?

sigur nu, de aia ai cumparat un A4. :twoup:

cu banii dati pe A4(peste 35000 euro) imi luam lejer un 320d destul de dotat. insa nu m-a interesat. nu ma intereseaza o masina fun to drive, nu ma intereseaza sa fac la o masina sa-mi fuga spatele. nu ma intereseaza interioarele de la bmw care parca sunt de acum 5 ani. nu vreau sa merg stresat iarna pt ca am tractiune spate.

am vrut ca masina mea sa fie spatioasa, odihnitoare atat pt mine cat si pt cei care ii car deseori in spate. nu ma interesa ca rotile spate sa imi intre in masina si in portbagaj asa cum este la seria 3.

nu mai sunt un pusti ca multi de pe lumea asta. am trecut de vremea teribilismului. am vrut o masina eleganta, care sa imi ofere o anumita prestanta si oamenii pe care ii vizitez cu ocazia job-ului care il am sa nu ma considere un salbatic.

a4 imi asigura asa cum am spus cel putin 95% din senzatiile unui bmw insa seria 3 nu poate sa imi ofere ceea ce imi ofera A4. iar eu nu dau 2 lei pe cele 5% in plus cand pierd alte 20% in alta parte iar fiecare procent din cele 20% este mai important pt mine decat fiecare procent din cele 5% care le ofera seria 3.

Edited by edit

cu banii dati pe A4(peste 35000 euro) imi luam lejer un 320d destul de dotat. insa nu m-a interesat. nu ma intereseaza o masina fun to drive, nu ma intereseaza sa fac la o masina sa-mi fuga spatele. nu ma intereseaza interioarele de la bmw care parca sunt de acum 5 ani. nu vreau sa merg stresat iarna pt ca am tractiune spate.

am vrut ca masina mea sa fie spatioasa, odihnitoare atat pt mine cat si pt cei care ii car deseori in spate. nu ma interesa ca rotile spate sa imi intre in masina si in portbagaj asa cum este la seria 3.

nu mai sunt un pusti ca multi de pe lumea asta. am trecut de vremea teribilismului. am vrut o masina eleganta, care sa imi ofere o anumita prestanta si oamenii pe care ii vizitez cu ocazia job-ului care il am sa nu ma considere un salbatic.

a4 imi asigura asa cum am spus cel putin 95% din senzatiile unui bmw insa seria 3 nu poate sa imi ofere ceea ce imi ofera A4. iar eu nu dau 2 lei pe cele 5% in plus cand pierd alte 20% in alta parte iar fiecare procent din cele 20% este mai important pt mine decat fiecare procent din cele 5% care le ofera seria 3.

Extrem de logic. Atunci de ce nu iti vezi tu de prestanta ta si de job-ul tau, ce sens are sa-ti pierzi vremea pe aici cand esti atat de satisfacut de A4 (din toate pozitiile)?

Eu chiar nu inteleg ce rost are topicul asta. Eu am BMW, imi place BMW, nu o sa imi mai cumpar niciodata altceva decat BMW. Pentru feeling, pentru performante, pentru ceea ce reprezinta BMW. VAG-urile nu m-au incantat niciodata, am mers cu unele modele, chiar daca nu cele mai noi, dar ...nimic. Acolo, undeva, ceva lipsea :D:) Si, cum vor spune probabil si altii, nu eu am ales sa imi placa BMW. BMW m-a ales pe mine ca fan, mi s-a potrivit cel mai bine ca masina, ca sentiment la condus, ca zambetul pe care i-l acord cand cobor din el si plec, mi s-a potrivit pur si simplu "ca o manusa". Fiecare "linie" a masinii mi-o pot inchipui , e o pasiune pe care doar cei ce au BMW o inteleg.

Iar despre spatiul din portbagaj si plasele ....no comment. Nu mi-am ales masina dupa asemenea criterii.

asa este fiecare isi alege masina dupa propriile criterii si trebuie sa acceptam asta la ceilalti.

ce am observat in acest topic este ca desi eu am atacat atunci cand am considerat de cuviinta pe bmw si in dese randuri l-am laudat si i-am recunoscut meritele, audi nu a primit acelasi lucru din partea voastra. voi nu ati criticat ci ati insultat ceea ce este o dieferenta. nu ati amintit de calitatile marcii ci ati cautat sa gasiti doar defecte si ati adaugat ca argumente doar jigniri ceea ce imi ridica numite semne de intrebare despre capacitatera unora de purta discutii civilizate. si nu conteaza ca suntem pe un forum bmw. atitudinea unora care au postat aici lasa de dorit.

mai este o treaba luk. ai spus un lucru pe care multi au spus-o pe acest topic anume ca bmw nu vor sta pe loc. insa ce nu iei in calcul este ca audi au recuperat un handicap mare pe care l-au avut acum multi ani. si bmw a facut pasi insa audi i-a facut si mai mari . acum cele doua masini trec linia de finish (la figurat vorbind) aproape in acelasi timp insa daca se contiinua in ritmul acesta bmw cu seria 3 vor avea probleme. ei nu si-au conservat marele avantaj care l-au avut in trecut iar acest avantaj aproape ca a fost sters cu buretele.

Extrem de logic. Atunci de ce nu iti vezi tu de prestanta ta si de job-ul tau, ce sens are sa-ti pierzi vremea pe aici cand esti atat de satisfacut de A4 (din toate pozitiile)?

eu am venit aici pe forum sa vad ce parere are lumea de a4. am avut ceva timp liber sa acord acestui subiect. chiar eram curios sa vad ce cred posesortii de bmw despre o masina pe care multi o considera o revolutie.

stai linistit ca nu voi mai sta mult pe aici pt ca nu prea se poate discuta cu argumente logice samd

Edited by edit

Eu chiar nu inteleg ce rost are topicul asta. Eu am BMW, imi place BMW, nu o sa imi mai cumpar niciodata altceva decat BMW. Pentru feeling, pentru performante, pentru ceea ce reprezinta BMW. VAG-urile nu m-au incantat niciodata, am mers cu unele modele, chiar daca nu cele mai noi, dar ...nimic. Acolo, undeva, ceva lipsea :D:) Si, cum vor spune probabil si altii, nu eu am ales sa imi placa BMW. BMW m-a ales pe mine ca fan, mi s-a potrivit cel mai bine ca masina, ca sentiment la condus, ca zambetul pe care i-l acord cand cobor din el si plec, mi s-a potrivit pur si simplu "ca o manusa". Fiecare "linie" a masinii mi-o pot inchipui , e o pasiune pe care doar cei ce au BMW o inteleg.

asa este fiecare isi alege masina dupa propriile criterii si trebuie sa acceptam asta la ceilalti.

ce am observat in acest topic este ca desi eu am atacat atunci cand am considerat de cuviinta pe bmw si in dese randuri l-am laudat si i-am recunoscut meritele, audi nu a primit acelasi lucru din partea voastra. voi nu ati criticat ci ati insultat ceea ce este o dieferenta. nu ati amintit de calitatile marcii ci ati cautat sa gasiti doar defecte si ati adaugat ca argumente doar jigniri ceea ce imi ridica numite semne de intrebare despre capacitatera unora de purta discutii civilizate. si nu conteaza ca suntem pe un forum bmw. atitudinea unora care au postat aici lasa de dorit.

eu am venit aici pe forum sa vad ce parere are lumea de a4. am avut ceva timp liber sa acord acestui subiect. chiar eram curios sa vad ce cred posesortii de bmw despre o masina pe care multi o considera o revolutie.

stai linistit ca nu voi mai sta mult pe aici pt ca nu prea se poate discuta cu argumente logice samd

Sunt linistit indiferent daca stai sau nu, doar ca nu te inteleg :D Eu daca sunt satisfacut de BMW nu ma duc pe forum Audi sa aflu parerea lor, ma lasa complet rece ce gandesc ei. Eu zic ca daca te intereseaza asa mult parerea altora ai tu ceva... :D

Nu-mi prea plac discutiile de genul asta dar totusi nu pot sta deoparte de data asta. O sa fiu foarte scurt:

Oare de ce fosta mea masina 320d am vandut-o unui proprietar de a4, care m-a suat dupa doua luni sa ma intrebe de unele chestii si era foarte incantat de masina?

Oare de ce unul dintre cei mai buni prieteni ai mei fost proprietar de a6 model 2006 a vandut masina dupa ce l-am lasat sa conduca masina mea e60 2004 si este plecat in germania sa isi gaseasca seria 5?

Eu raman la ideea ca orice lucru trebuie experimentat si studiat inainte de al putea compara. Am condus audi dupa ce eram invatat cu bmw si parca ii lipseste ceva. Nu stiu cum sa descriu acea senzatie dar parca nu e la fel de "inchegat", "solid".

In postul acesta al tau.. rabufneste un pic de invidie... nu trebuie sa fii copil sau salbatic ca sa-ti placa un BMW, si e pacat ca traiesti o viata condusa de prejudecatile altora, daca A4 a ajuns emblema "business man-ilor" atunci sa ne dam foc la palarie.

Daca una e salbatica si alta e pentru pensionari, clar nu le poti pune una langa alta sa le compari. Si atunci nu vad rostul topicului deschis de tine... BMW este o masina pentru soferi, a4.. si audi in general de ce sa nu spunem adevaru, este u VW mai scump...

Edit: cat de smecher te simti... cand sti ca si tu si ala cu passatu, aveti aceleasi piesa pe masina , atata ca tu le-ai platit mai scump ? :twoup:

Edit: zici sa ne ingrijoreze.. ca AUDI ajunge din urma pe BMW.. eu zic sa te ingrijoreze.. ca Dacia ajunge din urma AUDI cel putin la performante... deja au ajuns la 85 cp....

Edited by Lifestyle

bmw nu are motor de 2000 si 143 cp ?

Ba da, dar asta se intampla prin 2003 ... Deci in concluzie Audi e la 5 ( cinci ) ani distanta fata de bmw. :twoup:

Ca sa vezi de fapt era in 2001 nu 2003, deci 7 ani distanta :D trist .

Cel mai corect este sa compari A4 din 2008 cu seria 3 din 2001. :twoup:

limitare sau reavointa in a exprima lucrurile este putin spus.

probabil intre 2001 si 2003 bmw avea pe 318d cu 115 cp si pe 320d cu 136cp

in acea vreme audi avea pe 1.9tdi cu 115 cp si pe 1.9tdi cu 131 cp

aceste motoare sunt colege de generatii. pe vremea aia 131 cp sau 136 cp erau cele mai performante motoare de doi litri pe care cele doua marci le ofereau.

acum motoarele de 140 cp sunt motoarele cele mai slabe care se ofera iar astea vor sta mult timp pe piata.

nu-mi spune mie ca audi sunt prosti pt ca au in oferta lor un motor de 143 cp in 2008 pt ca 143 cp erau pe masini si acum 50 de ani. sa inteleg ca audi si bmw(chiar daca voi nu vreti sa bagati bmw in ecuatia asta) sunt cu 50 de ani in urma pt ca pe vremea aia erau motoare de 143 cp?

stimate domn, in 2008 se intampla ca bmw sa aiba motor de 2000 si 143 cp la fel ca si la audi. nu mai trage tu concluzii cu diferentele de ani ca fie nu te pricepi fie esti rautacios.

iar trist este ca tu nu pricepi de ce bmw si audi ofera motoare entry level

Iti spun ca audi is prosti ca in 2008 la 2.0 TDI au DOAR motorul de 143 cp.. disponibil, nu ma intereseaza ce va fi la anul.. in momentu de fata e doar cel de 143 cp.. ceea ce e JENANT.

Jenant ce pot sa-ti spun SINGURA lor oferta la A4 2.0 TDI sa fie DOAR 143 cp ?? si 170 pe lista de asteptare ? JENANT

Edited by Lifestyle

iti spun io ca nu avea unde sa se laude cu masina noua.. si s-a gandit ca la noi ar merge....

deja o dai in balarii....

nu cred ca impresia generala despre un posesor de bmw este de om salbatic sau pusti teribilist... deja vorbesti aiurea si ne iei si peste picior

iar daca audi e masina bussinessmanilor cum sustii... mercedes ce e??

te rog dute si pe la forumuri toyota, vw, mercedes, dacia, renault, etc si mai lasane in pace cu snobismul asta

Edited by SphinCS

In postul acesta al tau.. rabufneste un pic de invidie... nu trebuie sa fii copil sau salbatic ca sa-ti placa un BMW, si e pacat ca traiesti o viata condusa de prejudecatile altora, daca A4 a ajuns emblema "business man-ilor" atunci sa ne dam foc la palarie.

Daca una e salbatica si alta e pentru pensionari, clar nu le poti pune una langa alta sa le compari. Si atunci nu vad rostul topicului deschis de tine... BMW este o masina pentru soferi, a4.. si audi in general de ce sa nu spunem adevaru, este u VW mai scump...

Edit: cat de smecher te simti... cand sti ca si tu si ala cu passatu, aveti aceleasi piesa pe masina , atata ca tu le-ai platit mai scump ? :twoup:

Edit: zici sa ne ingrijoreze.. ca AUDI ajunge din urma pe BMW.. eu zic sa te ingrijoreze.. ca Dacia ajunge din urma AUDI cel putin la performante... deja au ajuns la 85 cp....

invidie ? nicidecum .ma simt f bine in pielea mea. imi permiteam un bmw in orice moment pt ca in 35.000 puteam sa am niste seria 3 destul de serioase.

smecher? voi de asta v-ati luat bmw? sa va simtiti smecheri? va lipseste ceva si bmw-ul trebuie sa compeseze acele lipsuri?

nu am zis ca a4 este o emblema ci doar ca este o masina care pare mai serioasa.

iarasi prostii . eu nu am citit o vorba serioasa de la tine. tu nu ai argumente omule. te-as provoca sa completezi on line un test de IQ si sa vad ce iese. pe bune, rasfoieste cele 10 pagini din acest topic sa vezi ce ai scris pe acolo.

probabil daca ma ma uit la cele peste 1500 posturi scrise de tine nu as gasi decat ca bmw este tare, bmw este bun, i-am dat clasa unuia samd. ma suspectai pe mine de anumite lucruri insa acum te suspectez eu de unele si mai grave. ai venit si tu o data in sprijinul colegilor de forum in diverse subiecte cu o informatie astfel incat cineva sa spuna ca nu a stiut ?

Edited by edit

edit deja suferi prea mult de tine, sincer acu, te rog lasane in pace, nimeni nu s-a luat de inteligenta ta si nimeni nu te-a pus sa completezi un test de iq.....

daca te uiti putin la partea cu dacia la 85 de cai putere el glumea, incearca sa faci un efort psihic sa prinzi gluma

noi toti ti-am raspuns cat de cat normal, nu team luat p sus da vad ca refulezi deja...

dute la audi si sufera acolo cu masina ta

daca se doreste sa se inchida nu am nimic impotriva.

fiecare a tras niste concluzii din discutiile astea: eu pe ale mele iar voi pe ale voastre.

imi pare rau pt ca eu am incercat o discutie constructiva iar voi ati inceput cu mistourile si insultele si cu vorbe aruncate aiurea, iar eu nu sunt un individ care sa stea capra la mistouri.

bavaria ar fi fost interesant ca si partener de discutii pt ca el este un om cu capul pe umeri iar lui cand ii aduci un argument solid il accepta iar asta scoate in evidenta multe.

va multumesc ca m-ati ajutat sa-mi clarific anumite lucruri.

Edited by edit

imi pare rau pt ca eu am incercat o discutie constructiva iar voi ati inceput cu mistourile si insultele si cu vorbe aruncate aiurea, iar eu nu sunt un individ care sa stea capra la mistouri.

Fara nici o urma de ironie, ce ar fi fost constructiv intr-o asemenea discutie?

Trebuie sa privesti lucrurile un pic mai obiectiv..

Trebuie sa intelegi ca fanii unei marci se pot compara cu fanii unei echipe de fotbal.

Fanatismul este o caracteristica a unui adevarat fan, nu ai cum sa eviti asta.

Cand cauti argumente pro Audi pe un forum BMW, e clar ca discutia este sortita esecului.

Sunt linistit indiferent daca stai sau nu, doar ca nu te inteleg :twoup: Eu daca sunt satisfacut de BMW nu ma duc pe forum Audi sa aflu parerea lor, ma lasa complet rece ce gandesc ei. Eu zic ca daca te intereseaza asa mult parerea altora ai tu ceva... :twoup:

bmw este o marca pe care o respect mult si o admir in mare masura.

as fi vrut sa vad care este parerea posesorilor de bmw despre audi iar pe mine ma intereseaza parerea celorlalti insa sunt ofticat ca nu am gasit aici parteneri de discutie ci doar parteneri de cearta.

asta e tot.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.