Jump to content

A4 vs seria 3

edit

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ryso: Din pacate asta e adevarat...

Si Bucurestiul s-a umplut de cocalari in BMW-uri rupte cu numere straine.

Cu volan pe drapta sunt? :twoup:)

Pe aici te simti ca in Anglia.

Edited by ryso

@kretzu: Se pare ca nu cunosti fenomenul :D

Ce-mi place sa-ti zic asta :D

pai daca alte replici nu mai ai :twoup:

Pai de cand cu numerele de Bulgaria, sunt mult mai multe.

furate din bulgaria mai bine zis :)

Furate din Bulgaria .. :twoup:

Doamneee ... unde duc pasiunile astea ... :D

pasiunile cui ?

pasiunile cui ?

Tuturor .. pasiunile pentru masini .. in general .. :twoup:

Si ce daca s-a umplut bucurestiul de masini rupte?

Pana mea .. in loc sa va bucurati .. ca asha afla omul ce inseamna bmw .. sau audi .. ca sa fiu in topic ... si ca data viitoare nu o sa isi mai ia logan .. voi .. va plangeti :D :twoup:

@kretzu: Se pare ca nu cunosti fenomenul :twoup:

Pai asta se potriveste cel mai bine situatiei.

Nu stiai ca inmatricularea masinilor cu motoare de sub 2.500 cmc este foarte ieftina in Bulgaria?

Cum sa le fure din Bulgaria? :D

Sunt aduse frumos din Germania apoi le inmatriculeaza in Bulgaria unde platesc toate taxele, asigurare, etc.

Apoi le aduc in Romania.

pasiunile cui ?

Tuturor .. pasiunile pentru masini .. in general .. ;)

Pana mea .. in loc sa va bucurati .. ca asha afla omul ce inseamna bmw .. sau audi .. ca sa fiu in topic ... si ca data viitoare nu o sa isi mai ia logan .. voi .. va plangeti :P :twoup:

da cina a zis ca era vorba de bmw ?

masinile alea rupte care vin luate de asa cum le zici u "pasionati" , sunt tot felu de ragalii de opel antice , renault-uri , skode s.a.m.d.....

si stai linistit ca aia nu or sa-si ia niciodata logan sau alte prostii noi de pe piata :)

@kretzu: Se pare ca nu cunosti fenomenul :D

Pai asta se potriveste cel mai bine situatiei.

Nu stiai ca inmatricularea masinilor cu motoare de sub 2.500 cmc este foarte ieftina in Bulgaria?

Cum sa le fure din Bulgaria? :P

Sunt aduse frumos din Germania apoi le inmatriculeaza in Bulgaria unde platesc toate taxele, asigurare, etc.

Apoi le aduc in Romania.

se pare ca nu ai inteles nuanta... :D

pasiunile cui ?

Tuturor .. pasiunile pentru masini .. in general .. :D

Pana mea .. in loc sa va bucurati .. ca asha afla omul ce inseamna bmw .. sau audi .. ca sa fiu in topic ... si ca data viitoare nu o sa isi mai ia logan .. voi .. va plangeti :D :twoup:

Pai si ce este pozitiv in asta?

In 90% din cazuri, sunt aduse masini rupte..

Aia care le aduc abia au bani sa faca seara 2-3 ture de cartier cu toba sparta din dotare.

Vor fi reparate la bordura numai cu piese sh..

Sunt oamenii care oricum nu aveau bani sa-si ia Logan.

se pare ca nu ai inteles nuanta... :twoup:

Nu-mi mai fura replicile, nu este frumos. :D

Edited by Ciupanezu

pai jantele lui A5 le cunosc dupa aspect si stiu ce dimensiune au anvelopele.

pachetul M de la bmw presupune jante si anvelope scrise de mine mai sus.

de asemenea in testul video spune ca masinile aveau anvelope de vara :

http://www.promotor.ro/teste-auto-teste-co...3-coupe-2314009

acest lucru se poate citi si in revista.

tu spui la misto ca la audi era decuplat DSC-ul?

sa stii ca jantele pot avea diferite grosimi, nu au o singura grosime si atat.... deci nu poti aprecia dupa ochi marimea unor cauciucuri si in nici un caz nu dupa ce scrie in cartea masinii ca ar fi dimensiunile standard....

si daca sunt marimile care le sustii tu e problema producatorilor ca leau pus marimile respective nu a noastra, e dezavantaj creat de ei

Mai exact, unul dintre angajati mi-a zis ca am facut *foarte* bine, altul doar ca e bun 335-ul.

Lool... ai fost simpatic... unul dintre angajati... cine? Portarul? Un mecanic?

Nici argumentul asta nu sta in picioare ...

Cand ma duc la Audi nu stau de vorba cu portarul :twoup:

Bineinteles ca nu e un argument, eu doar am relatat o intamplare, nimic mai mult.

Asta spuneam si eu ... :twoup:

pai jantele lui A5 le cunosc dupa aspect si stiu ce dimensiune au anvelopele.

pachetul M de la bmw presupune jante si anvelope scrise de mine mai sus.

de asemenea in testul video spune ca masinile aveau anvelope de vara :

http://www.promotor.ro/teste-auto-teste-co...3-coupe-2314009

Mai oameni buni .. retineti un aspect ...

Testele respective sunt de fapt reclama mascata ...

Am un prieten care lucreaza in domeniu ... si el mi-a spus asta ..

toate-s reclame mascate .... foarte putine publicatii obiective mai sunt... toti ar manca 1 mic...

Da...

Eu zic in felul urmator ..

Amadoua masinile sunt foarte performante si foarte sofisticate ...

Cea mai performanta masina din pct meu de vedere este cea in care te simti cel mai bine .. este cea pe care iti place sa o conduci...

Argumente de genul audi/bmw masini de tigan/manelist

Sau punte rigida spate... sau ... mai stiu eu ce alte argumente ..

Parerea mea .. SUNT PUERILE ...

A existat vreodata la noi vreo emisiune auto facuta in mod prefesionist?

In Romania ..??? Nu cred...

Noi suntem o tara a francizelor ... oricum ...

toate-s reclame mascate .... foarte putine publicatii obiective mai sunt... toti ar manca 1 mic...

Da...

Eu zic in felul urmator ..

Amadoua masinile sunt foarte performante si foarte sofisticate ...

Cea mai performanta masina din pct meu de vedere este cea in care te simti cel mai bine .. este cea pe care iti place sa o conduci...

Argumente de genul audi/bmw masini de tigan/manelist

Sau punte rigida spate... sau ... mai stiu eu ce alte argumente ..

Parerea mea .. SUNT PUERILE ...

In Romania ..??? Nu cred...

Noi suntem o tara a francizelor ... oricum ...

\

FALS .. se vede clar diferenta de putere intre motoare.... deci nu-s la fel de performate

FALS... masina in care te simti cel mai bine e cea mai comoda :twoup:)

Cum sa fie pueril argumentu de genu... ca are punte rigida pe spate ?

FALS .. se vede clar diferenta de putere intre motoare.... deci nu-s la fel de performate

FALS... masina in care te simti cel mai bine e cea mai comoda :twoup:)

Cum sa fie pueril argumentu de genu... ca are punte rigida pe spate ?

Nu vorbim doar de motoare .. vorbim de masini .. in general .. mai ales ca motoarele .. nu inseamna nimic .. ce inseamna inca 10-20.. sau mai multi CP din acelasi motor? Electronica. Atat.

Nu, masina care iti place ... aia e masina cea mai performanta ... pentru fiecare .. nu in general ..

Daca nu ar fi asa .. atunci ... de unde atat de multa animozitate pe topic?

Unuia ii place Audi deci .. il considera mai performant .. altuia .. BMW.. si de aici atatea discutii...

Adica tu vrei sa imi spui mie ca inginerii de la Audi nu sunt in stare sa proiecteze alta masina cu alt tip de punte?

Poate au ei alte argumente .. pe care nici tu nu le stii si nici eu..

Poate ca din punctul lor de vedere ... puntea pe spate rigida e o solutie mai buna ..

Nu poti sa stii niciodata ...

Adica .. noi nu suntem ingineri .. dar am citit si noi prin diferite reviste ..ca puntea rigida pe spate nu e buna.. dar asta nu inseamna ca trebuie sa o luam ca o axioma...

Edited by Black Soul

Eu nu ma uit decat la Top Gear si cateodata la Fifth Gear.

Emisiunile de la noi sunt penibile.

Dar ai vazut cam ce baza fac astia de la TopGear de posesorii de BMW(vezi ultimul test M3 vs RS4 vs C63AMG) http://www.youtube.com/watch?v=r7_bGJpsY4s :twoup:)

@Lifestile : vremurile cu punte rigida pe spate au apus de mult! A4 incepand cu 2002 are punte spate complet independenta.

Edited by ryso

Pai nu e... sunt 20 de useri pro bmw si 2 pro audi...

Eu nu am nevasta/copil, satisfactia mea la o masina pe care o am, vinde de la faptu, ca nu ma doare spatele dupa 800-100 km de condus, si ca nu stau dupa nimeni pe sosea, pe mine asta ma influenteaza sa aleg o masina sau alta.. cp...

Din aia de care zici tu.. ca le place culoarea si gata e mai performanta, intr-adevar sunt, dar cand vorbim cu foile in fata.. matematic nu iese.. audi e cu un pas in spate.

Proiectantii de la audi.. trebuie sa proiecteze masinile si sa iasa mai ieftin... unde pune un pic de bling bling... trebuie sa ia din alta parte.. sa concureze cu BMW,

Ideea e ca toata lumea poate.. vezi veyronu, da nu toata lumea face.... ce ma intereseaza pe mine ca POT face.. daca nu fac ? si ferrari poate scoate, dar nu scoate... aia inseamna ca daca vine vorba de veyron restu lumii tace, iar cand vine vorba de bmw vs audi.. eventual admiri culorile si curbele la noua generatie de audi.. in rest... obiectiv nu prea ai ce...

Pai spune tu... motor de 2.0 L Diesel pus pe masina in anu 2008 sa aiba 143 cp ???? suntem in 2008...

Edited by Lifestyle

Dar ai vazut cam ce baza fac astia de la TopGear de posesorii de BMW(vezi ultimul test M3 vs RS4 vs C63AMG) :twoup: )

@Lifestile : vremurile cu punte rigida pe spate au apus de mult!

Top Gear prezinta orice masina intr-o maniera inedita si plina de umor.

Insa sunt obiectivi.

Dar ai vazut cam ce baza fac astia de la TopGear de posesorii de BMW(vezi ultimul test M3 vs RS4 vs C63AMG) :twoup: )

@Lifestile : vremurile cu punte rigida pe spate au apus de mult!

Top Gear prezinta orice masina intr-o maniera inedita si plina de umor.

Insa sunt obiectivi.

Insa nu prezinta audi 2.0 TDI sau 320D... si nu putem inchide gura la nimein, totusi eu zic ca e rusinos anu 2008 , 2.0 143 cp... pentru niste fani... care isi apara masinile cu inflacarare

Insa nu prezinta audi 2.0 TDI sau 320D... si nu putem inchide gura la nimein, totusi eu zic ca e rusinos anu 2008 , 2.0 143 cp... pentru niste fani... care isi apara masinile cu inflacarare

Sau... poate e strategie de piata ..

Puterea e data de electronica ...

Mai putina putere .. poate rezulta un motor mai fiabil in timp ..

Sau .. poate au vrut doar sa diferentieze un pic ..

Daca vrei masina puternica .. ia-ti una cu un motor mai mare ..

Eu am mai spus ... bmw-urile seria 5 mai vechi.. cu motor de 2000 cmc diesel .. nu sunt bmw-uri .. nu pentru mine ...

Edited by Black Soul

Nu ai ales locul potrivit sa intrebi de Audi :D) Eu pot sa iti spun doar ca e o masina f reusita, la finisari si calitatea materialelor peste BMW, si la design cam la fel.. Nu am mers cu ultimul model insa m-am urcat in el. Pot sa iti spun despre modelul anterior(cel cu facelift) ca sta f bine pe sosea, directia mai precisa ca la e46(poate doar mi se pare), este f confortabil, fiabil(n-am avut nicio problema in primii 90.000km), insa nu da senzatia de masina sport adevarata ca un BMW.. Tinde sa subvireze mai usor, oricum tinuta de drum e muuult peste alte masini care sunt AWD sau FWD dar sub BMW per total. Despre B8, adica modelul nou se spune ca ar fi mult mai dinamic.. Eu intentionez sa il schimb pe al meu(Audi-ul) cu un B8 2.0T Quattro 211 CP, suta in 6.4s :twoup: dar inca nu a aparut acest motor.. Poate in toamna.In concluzie tu stii cel mai bine ce masina ti se potriveste..

PS: Sa stii ca pe aici o sa vezi cateva puncte de vedere extreme in favoarea BMW..

Am trait s-o aud si p-asta,Audi are directia mai precisa decat seria 3 :twoup:

P.S-Noul A4 are un spate urat iar motorilzarile actuale nu au nimc special cu care sa te incante(vezi 2.0 tdi,1.8 tfsi,2,7tdi,etc) in afara de 3.0TDI...seria 3 ramane cea mai buna masina la clasa ei..si asta de vreo 20 de ani incoace,clasa pe care insusi BMW a inventat-o.Am ajuns sa comparam masini cu tractiune fata sau cel mult AWD(pe motoare mari) cu o masina cu tractiune spate,cu valente sportive din plin,cea mai precisa directie din clasa sa,stabilitate de exceptie,repartitia maselor intre punti 50/50%,antifonare pe masura la viteze mari,cele mai bune motorizari atat pe benzina cat si pe motorina,etc.....Deja comparam un atlet profesionist cu un alergator de weekend!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.