Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Cat fac jentile?

320i e36

Recommended Posts

Salut, as vrea sa vand jentile de pe masina mea ca sa-mi iau altele, sunt pe 16(originale bmw,nu au nici o zgarietura,impecabile) cu cauciucuri foarte bune 225/55/16.Care ar fi pretul corect pe care l-as putea optine? Multumesc

Nu sunt cautate si pentru ca este un model banal si comun.

Iar cand oricine isi poate cumpara un set de replici noi la un pret bun iar calitatea este satisfacatoare, devine foarte greu sa vinzi astfel de jante.

Sunt cautate jantele de BMW de dimensiuni mai mari..

Mi s-au oferit 200 euro de foarte multe ori insa n-am vrut sa las asa mult la pret.

Prin urmare le-am vandut dupa muuulta vreme. :twoup:

Edited by Ciupanezu

Mai bine le tii pentru iarna, am si eu aceleasi jante si ma bate gandul sa-mi iau mai mari, dar decat sa le dau cu 200-300 mai bine le tin.Ce e bine tare la modelul asta este ca e foarte greu sa le zgarii sau sa le lovesti la bordura ( vine cauciucul mult peste janta). Astea sunt jante pentru neveste incepatoare sau prietene neatente. :twoup:

Sau le pui inapoi pe masina cand o vinzi si le pastrezi pe cele noi daca urmatoarea masina e compatibila.

Salut, as vrea sa vand jentile de pe masina mea ca sa-mi iau altele, sunt pe 16(originale bmw,nu au nici o zgarietura,impecabile) cu cauciucuri foarte bune 225/55/16.Care ar fi pretul corect pe care l-as putea optine? Multumesc

iti dau 250 de euro pe ele ...

eu am cumparat jante din astea cu cauciucuri anu trecut din germania cu 400 de euro acolo si le-am pus pe e34

aveau 2 cauciucuri bune si 2 foarte vechi, toate cu profil mult ramas.

eu cautam pe 16 atunci, venea vara, eram sub presiune si am dat Buy It Now pe ebay

OFFTOPIC:

@320i_e36, imi poti spune te rog ce scrie pe stalpul usii la tine la presiune pentru rotile astea: fata / spate; masina incarcata / descarcata ??

la E34 pe stalp scrie presiunea doar pt roti pe 15 si acum am exact modelul asta cu 225/55/R16

Edited by Piovra

eu am cumparat jante din astea cu cauciucuri anu trecut din germania cu 400 de euro acolo si le-am pus pe e34

aveau 2 cauciucuri bune si 2 foarte vechi, toate cu profil mult ramas.

eu cautam pe 16 atunci, venea vara, eram sub presiune si am dat Buy It Now pe ebay

OFFTOPIC:

@320i_e36, imi poti spune te rog ce scrie pe stalpul usii la tine la presiune pentru rotile astea: fata / spate; masina incarcata / descarcata ??

la E34 pe stalp scrie presiunea doar pt roti pe 15 si acum am exact modelul asta cu 225/55/R16

pe fata 2 si pe spate 2,2.

ps: scuze pt raspunsul intarziat