Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Despre "taxa de mediu"

adrianrus

Recommended Posts

Ma gandesc ca la fel ca si pana acum. Mergi cu cartea de identitate la finantele publice si o calculeaza acolo ei. Iti vor da o fisa pe baza caruia platesti, tot la ei. Cam asa se prceda in Bistrita. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, asa ca daca mai aflu ceva voi posta aici. Cam pe miercuri joi vreau sa o inmatriculez si eu pe a mea.

Salut,

eu am intrebat acum cateva zile si mi s-a zis la fel , vii cu actele si calculam.

Astazi - trebuie depus dosar, raspunsul peste doua zile (speram). Problema e ca nici ei nu stiu de unde sa ia emisiile de noxe, eu le-am lasat o copie dupa certificattul de conformitate al masinii(parca asa se numeste, e venit cu actele masinii, scrie pe el toate datele tehnice). Probabil ca nu o sa o ia in considerare. Oamenii se plangeau ca nu e scris pe cartea de identitate, ca probabil au uitat la RAR sa scrie. La RAR nu scrie si nu sa scrie asa ceva, pentru ca astea nu se masoara nicaieri in europa, ar fi haos - se iau valorile date de producatori. Tabele cu datele astea - "cred ca avem, nu stiu sigur".

Rezultatul e ca .. nu se stie, sa revin in doua zile. Maine imi expira numerele rosii. Nici nu stiu daca e de :twoup: sau de :twoup: ..

Eu sunt Roman, Neamt. Sper ca voi in restul tarii sa aveti mai mult noroc.

Va mai povestesc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.