Jump to content

Vand E46 318i 118 CP

mik15

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
:twoup: cred ca asta e cel mai durabil anunt de vanzare din toate timpurile....cred ca ai putea intra in cartea recordurilor ....hai ca iti dau eu la schimb + diferenta un 318is din '92 sau un seicento sporting '02 sau mai bine ti le dau pe amandoua si ne intelegem,mai dai tu,mai dau eu sau gasim pe altu' sa ne dea la amandoi,vedem noi.... eu momentan nu sunt in tara...vin peste 15 zile,dar am postat acum ca sa ocup rand, ca de 2 ani cred ca asteapta multi....:) ma gasesti pe Y!M alex.malinici. spor la vanzare

...e oricum unul din cele mai de durata :twoup: , ideea este ca nici eu nu am fost hotarat sa o dau, oferte am avut, chiar foarte bune unele dintre ele insa chiar m-am atasat de masina asta iar acum e chiar greu sa mai iau un pret bun pe ea....dar de plictiseala mai dau cate un up, poate, poate... :)

• 2 weeks later...
as fi interesat de masina. si am vazut ca esti adeptul discutiilor pe forum.vreau sa stiu daca se poate ce defecte prezinta masina in momentul de fata, tehnice si estetice(daca bate ceva la ea, daca e uzat ceva tare la interior, zgarieturi, parti vopsite).si o poza cu interiorul si cu scaunele mai recenta daca ai? poate par pretentios, dar m am saturat de samsari ordinari care te pun pe drumuri, zicand ca e impecabila masina, si accepta test la bmw:).de aceea caut ceva pe forum, unde presupun ca sint mai cinstiti oamenii. multumesc, o zi buna. Edited by cla80

• 2 weeks later...

Acum am citit si eu anuntul mai bine de la aproape 11.000E ai ajuns la 6000 si tot nu se vinde :twoup:

Nu inteleg cum te mai gandesti s-o dai , e pacat de masina , iti iei un pret de tot rahatul pe ea....

Am si eu una asemanatoare , am pus'o pe net la vanzare si cand am vazut ce bataie de joc....

Eu zic sa te multumesti cu motorul asta si sa inchizi topicul :):P

Bafta cu ea.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.