Jump to content

Noua lege

stranger

Recommended Posts

Care ati aflat cum e cu noua lege? Eu am auzit un zvon ca, aceasta lege nu corespunde normelor europene, si daca ii dai in judecata, te poti duce cu dosarul la politia rutiera si iti da nr. provizorii de RO pana ti se termina procesu..Astfel poti circula fara sa mai platesti taxa, iar procesul il vei castiga mai mult ca sigur :twoup:

Care ati aflat cum e cu noua lege? Eu am auzit un zvon ca, aceasta lege nu corespunde normelor europene, si daca ii dai in judecata, te poti duce cu dosarul la politia rutiera si iti da nr. provizorii de RO pana ti se termina procesu..Astfel poti circula fara sa mai platesti taxa, iar procesul il vei castiga mai mult ca sigur :twoup:

Am vazut acum si pe PRO TV deci teoretic e adevarat :twoup: acum sa vedem practic ..

Daca reusiti vreunu anuntati-ne si pe noi.

Pune si tu un link ceva cu o informatie de care sa ne legam, eu sunt destul de documentat pe domeniu insa din cunostintele mele e exact invers, in fine fiindca nu sunt sigur de asta, prefer sa astept mai multe info, sper ca tu ai dreptate si astept ceva link . :twoup:

LE: am cautat acum ceva pe siteul protv, discutia e in felul urmator, diferenta platita de unii in 1 februarie 2007 si cat ar trebui sa plateasca in 1 iulie 2008 va fi returnata de stat , motivul fiind ca taxa de prima inmatriculare, adica cea valabila pana azi era in neconcordanta cu niste prevederi ale UE. De astazi intra in viguare legea noua care din cunostintele mele e aprobata de UE fiind in conformitate cu normele UE .

Asadar romanii care vor plati de astazi banii pt taxa vor ramane fara ei definitiv.

Romanii care au platit pana azi taxa au 2 posibilitati:

1. depun cerere si primesc diferenta de la 100 milioane sa zicem cat au platit ei in 2 feb 2008 la 75 milioane cat ar trebui sa plateasca azi.

2. dau statul in judecata si isi recupereaza cele 100 milioane + cheltuieli de judecata ( coditia e sa fi platit taxa intre 1 ian 2007 si 1 iulie 2008)

La varianta 2 pt ca durata de recuperare e putin mai mare decat varianta 1 unde "cica" se vor da banii in 90 zile ( eu nu cred aasa ceva) se poate depune cerere chiar daca procesul e pe rol.

Daca e altfel si noua lege nu e in conformitate cu ..... m-as bucura insa eu din ce stiu ... :twoup:

Edited by Remus Ratiu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.