Jump to content

Made in romania

Remus R.

Recommended Posts

Acum 2 seri mi-am parcat si eu masina pe o starda relativ intunecata si un binevoitor mi-a furat semnul de pe portbagajul masinii, chestie ce m-a enervat la culme oare pana aici s-a ajuns? inteleg furi de la stat furi de la banci furi oglinzi furi gaini9fara gripa) dar sa se coboare pana l a fura un amarat de semn de masina care oricum se potriveste doar la modelul pe care il posed si din acelasi an etc. incep sa nu mai am nici un repect fata de nimic din tara asta... :blink:

• 3 years later...
io am renuntat sa mai pun sigla in fata am avut 3 in 5 luni ce o face cu ele??? ......adica cu a mea ca nu e de BMW <_<

in cele mai fericite cazuri baeti eu acum un an cand aveam un cielo mi-au furat rotile cu totul .am sunat la politie si au venit mai mult ma lua la misto ,si pauza nici acuma nu sau gasit rotile nici macar hotul

4 ani, ne 4 in seara asta m-au lasat si pe mine fara emblema fata intr-un mod profi, fara zgarieturi

daca pun mana pe vreunul .....ce politie........ii fac rezerva guler ca nu se mai poate

am schimbat nenumarate oglinzi m-am saturat de pustii astia corditi

Dr taberei SUCKS

Poti sa stii, mi-ai adus aminte, ce oameni ... <_<

Si nu a cazut singur, si acum am urmele a ceea ce cred eu ca a fost o surbelnita, sau era poate doar semnul, care in cadere a incercat sa se tina de portbagaj :bashwall:

LE : uite ca e inca la moda :)

Edited by Remus R.

BMW ca BMW, dar la un vecin i-au furat emblema de LOGAN de pe portbagaj <_< Cat de lovit la cap trebuie sa fii ? :bashwall:

daca era emblema deaia noua, poate ii trebuia sa desfaca sticla de bere... :unsure:

E buna cu berea! :)

Acu vre-o mi-au luat capacul de la stergatorul de luneta, si eram ofticat de numa, in fine cand m-am uitat a doua zi prin parcare inca vre-o 3 3 masini cu stergator la luneta nu mai aveau capacelele, la ce or fi folosind nu stiu. Poate la o ciorba de capacele cu foame din ziua de azi.

L-am cumparat nou 10lei sa vad cat sta pe masina acum.

Acu vre-o mi-au luat capacul de la stergatorul de luneta, si eram ofticat de numa, in fine cand m-am uitat a doua zi prin parcare inca vre-o 3 3 masini cu stergator la luneta nu mai aveau capacelele, la ce or fi folosind nu stiu. Poate la o ciorba de capacele cu foame din ziua de azi.

L-am cumparat nou 10lei sa vad cat sta pe masina acum.

Pãi unu' rãmâne fãrã cãpãcel ºi dã imediat comandã la hoÞi.

Cel care rãmâne la rândul lui fãrã capac dã ºi el comandã ºi altuia i se furã.

E un cerc vicios.

mai urat este cand vezi pe un bmw oglinzi sablate cu alte numere decat cele de pe masina, acolo tupeu maxim!

exista si posibilitatea ca detinatorul actual sa fi schimbat numarul de inmatriculare al turismului cand l-a achizitionat de la precedentul proprietar, persoana care isi sablase oglinzile cu nr. existent la acea data pe turism.

mai urat este cand vezi pe un bmw oglinzi sablate cu alte numere decat cele de pe masina, acolo tupeu maxim!

exista si posibilitatea ca detinatorul actual sa fi schimbat numarul de inmatriculare al turismului cand l-a achizitionat de la precedentul proprietar, persoana care isi sablase oglinzile cu nr. existent la acea data pe turism.

cel mai bine e sa iti sablezi seria de la sasiu si modelul...