Jump to content

Bunicutza mea

Bogdan Chis

Recommended Posts

salut.

vezi ca la OBC (ceas, temperatura) se pot schimba beculetele din spate si o sa ai luminate butoanele. Si la mine au fost arse.

La orice magazin de piese autoe xista astfel de beculete si nu sunt scumpe (1,5 - 2 lei bucata), doar sa mergi exact cu modelul de beculet sa fie soclul de prindere la fel.

Bafta la vanzare.

Mersi

am cumparat becurile dar nu am avut timp sa le schimb.Ii mai schimb bujiile si asa o dau.nu-i mai fac nimic.Ca i-am facut destule.

Sper sa o pot vinde si sa-mi iau 325 i coupe.M-am inbolnavit de microb.

Pacat ca m-am atasat de ea.

• 3 weeks later...
Bunicutza ramane la mine si de luni primeste numere definitive.Sper sa iasa ceva "monstruletz din ea".

Pun si o poza asa mai "artistica".(10x POOPE)

man stai flex ca mergem undeva unde e bezna si apoi sa vezi ce iese cu poza......ce numere pui??coK

• 2 months later...
Am mai gasit ceva poze cu masina de prin vara .In familie cu fratele si Vectra lui tata.Si doua facute la misto prin spalatorie dupa ce am inmatriculat-o.Din pacate pana la primavara nu o sa ma pot mandrii cu modificari estetice.

post-9362-1231607057_thumb.jpg

post-9362-1231607105_thumb.jpg

post-9362-1231607136_thumb.jpg

post-9362-1231607175_thumb.jpg

post-9362-1231607204_thumb.jpg

post-9362-1231607230_thumb.jpg

post-9362-1231607263_thumb.jpg

post-9362-1231607290_thumb.jpg

Edited by Bogdan Chis

Am mai gasit ceva poze cu masina de prin vara .In familie cu fratele si Vectra lui tata.Si doua facute la misto prin spalatorie dupa ce am inmatriculat-o.Din pacate pana la primavara nu o sa ma pot mandrii cu modificari estetice.

frumoasa masina , modelul clasic ramine dupa parerea mea cel mai frumos, la fel ca a mea cu ,, mobila''

fa rost de alte jante chiar pe 15 dar cele cu spite

• 4 weeks later...

Nu.Am dat-o in piata aici in Cluj.A luat-o un speculant care o tine acuma tot in piata la 4500 de euro :) .Mi-am luat un e36 318is coupe din 93 cu o parte din pachetul M.

Dar cred ca nu o sa-l tin prea mult.E doar temporar.Cred ca in scurt timp o sa urmeze un altul dupa care o sa caut un e36 coupe 320i care o sa-l tin.Pana una alta incerc sa nu ma atasez prea mult de actuala ca incepe sa imi placa tot mai mult. <_<.Atata doar ca are suspensie sport si e foarte joasa.Trebuie sa ma obisnuiesc cu aspectul asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.