Jump to content

noua achizitie

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nimeni interesat de un 330 diesel coupe ?!!? deja m-am plictisit de ea... 17.000E pt cei interesati... posibil si combinatii dar la pret real !!! nu de genul "iti dau un 320d din 2003 si 3000E" ca nu merge... :)

Dotari:

CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

MODEL FACE-LIFT 2004,STOPURI CU LED,BI-XENON,FOLLOW ME HOME,MIRROR DOWN,DVD + ECRANE IN TETIERE,MAG 6 CD,DETECTOR RADAR IN BARA,FOLIE AUTORIZATA,SCAUNE ELECTRICE+MEMORIE,JANTE 17 BMW +GUME DUNLOP SPORT,REVIZIE RECENTA,BINE INTRETINUTA.

Rulaj: 154,000 km

posibil si combinatii dar la pret real !!! nu de genul "iti dau un 320d din 2003 si 3000E" ca nu merge... :)

depinde si de dotarile unui 320d

eu zic ca e o combinatie buna daca iti da unu 3000e +320d

eu unu nu cred ca o sa iti iei ca$h pe 330cd mai mult de 16k - 16.5k, e cam cheala si avand in vedere ca peste 1 luna -2 cel mult pica taxa de inmatriculare si o sa fie o taxa modica platibila anual

SPOR LA VANZARE

Edited by 20cm

m-ar interesa pe mine .. daca vand al meu 318ci din 2002. desi nu vreau sa mai iau diesel .. un 3000 ma tenteaza. problema e ca la noi coupeurile se vand ffff greu

stai linistit ca nu se vand chiar asa greu coupeurile... depinde de pret si starea masinii... pt ca romanu vrea masina buna la pret mic... vad si ei pe mobile pe cele mai ieftine si zic... ce mult cere asta... dar nu isi pun intrebarea in ce stare o fi aia care e asa ieftina pe mobile...

parerea mea este ca daca ai masina ok nu merita sa o dai la un pret de nimik doar fii influentat de preturile de pe mobile... pt ca cine a mai plecat in DE dupa cea mai ieftina masina de pe mobile... sigura a2a oara nu mai pleaca... dupa prima "teapa"

daca vinzi masina vorbim... intr-adevar motorul de 3.0d este cu totul altceva... cele mici nu se mai merita diesel... consuma la fel intr-un trafic aglomerta plus vibratii si alte sunete care te fac sa te simti prost in unele situatii :)

posibil si combinatii dar la pret real !!! nu de genul "iti dau un 320d din 2003 si 3000E" ca nu merge... :)

depinde si de dotarile unui 320d

eu zic ca e o combinatie buna daca iti da unu 3000e +320d

eu unu nu cred ca o sa iti iei ca$h pe 330cd mai mult de 16k - 16.5k, e cam cheala si avand in vedere ca peste 1 luna -2 cel mult pica taxa de inmatriculare si o sa fie o taxa modica platibila anual

SPOR LA VANZARE

nu, nu e o combinatie buna pt ca 320d nu mai are pret pe piata... sunt n 320d din 2003-2004 la 12mii pe piata si nu se uita nimeni la ele... pt ca in ultimul timp se vinde mai bine 318i decat 320d. numai in cazul in care as avea o oferta de 320D full + M pack si 3000E ar fi o combinatie convenabila. 330-ul nu-i kiar asa de kel iar starea in care este semnifica pretul. masina este la un pret destul de bun pt RO tinand cont de faptul ca sunt destul 320Cd la vanzare la un pret multe mai mare. 330 cumpara doar cine stie si cunoaste... cine nu... ia 320 !!

iar cu taxa macar sa pice, nu e problema... mas bucura sa pierd 1-2mii la o masina si apoi sa inscriu moca "n" 330d