Jump to content

volan

rzdraconyc

Recommended Posts

vreau sa aflu` si eu o parere despre aces volan :twoup:....unii zic ca l-am cam "tiganit" ultii ca este ok...vreau si yo cateva sfaturi..pareri ...partea cream este la culoarea tapiseriei si a bordului piele naturala vitel ...deci cum e ? Edited by rzdraconyc

cam naspa :twoup: , fara suparare

sa vad cum arata asha pe viu ca abea aseara l-am pus...dupa ce am muncit ceva la el...il mai las...ceva timp...daca nu ma duc sa iau piele neagra si ce putin acum am sablonu` :twoup:...da inca nu-mi dau seama clar....ce si cum cu el

cam naspa :twoup: , fara suparare

sa vad cum arata asha pe viu ca abea aseara l-am pus...dupa ce am muncit ceva la el...il mai las...ceva timp...daca nu ma duc sa iau piele neagra si ce putin acum am sablonu` :twoup:...da inca nu-mi dau seama clar....ce si cum cu el

din punctul meu de vedere ar trebui sa fie un orecare contrast in masina, nu doar o singura nuanta

vreau sa aflu` si eu o parere despre aces volan :twoup: ....unii zic ca l-am cam "tiganit" ultii ca este ok...vreau si yo cateva sfaturi..pareri ...partea cream este la culoarea tapiseriei si a bordului piele naturala vitel ...deci cum e ?

Arata mai bine in varianta originala. :twoup:

Mult mai elegant..

Sau vopseste-l negru.

varianta originala nu a avut piele ....iar cea din poza era rupota uzata ....si necompleta...fara adaugirile acelea care duc catre airbag...orcum am sablonu` cel putin pt viitoru` piele negra :twoup:...da pana atunci ma mai gandesc si mai "ascult" opinii

Foarte naspa.Negru cred ca arata mai bine.Fa ceva si cu cotiera.

:twoup:)) peste cotiera nu este nici o husa....doar ca sa cam intins pielea datorita faptului ca am pus piele prea subtire de "capra" :D...si cotiera de fabrica la tapiserie cream e aceasi culoare...deci cotiera e ok...decat ca trebuie pielea asta mai grosutza si mai subtiat din burete ca e prea gros..deci prea moale....cat despre volan....incep sa constat si yo ca e prea "strident" ...o sa-i iau sablonu` si cred ca o sa-l fac negru` :D....cred`...ziceti-mi cum pare la lusatura....lucratura cum pare macar ?

cat despre comparatie dintre cotiera si volan....volanu` e facut de mine....integral....cotiera tot de mine dar imbracata la tapiser auto cica :twoup:).......

Edited by rzdraconyc

Interiorul arata cel mai bine in varianta OEM.

varianta "originala" era un cauciuc naspa care se incinge si iarna pe maini...si da o senzatie super neplacuta....iar fostu` proprietar...ia facut din o piele proasta calitativ....un fel de husa...cu o cusatura...infecta...fara sa acopere....in tregime volanu si terminatiile catre airbag...la capat la imbinare lipita cu picatura....si intarita...deci rau pielea...etc etc....daca aveam piele pe volan de fabrica nu ma apucam de nebun sa modific volanu`......orcum o sa incerc sa il fac pe negru...:twoup: cred in final cum trebuia sa fac de la inceput....

Interiorul arata cel mai bine in varianta OEM.

varianta "originala" era un cauciuc naspa care se incinge si iarna pe maini...si da o senzatie super neplacuta....iar fostu` proprietar...ia facut din o piele proasta calitativ....un fel de husa...cu o cusatura...infecta...fara sa acopere....in tregime volanu si terminatiile catre airbag...la capat la imbinare lipita cu picatura....si intarita...deci rau pielea...etc etc....daca aveam piele pe volan de fabrica nu ma apucam de nebun sa modific volanu`......orcum o sa incerc sa il fac pe negru...tongue.gif cred in final cum trebuia sa fac de la inceput....

Ma refeream la culori. :twoup:

Edited by Ciupanezu

astept in continuare ceva pareri......in timp ce mai atashez 2 poze cu volanu pus pe masina

Daca tie iti place de ce ne mai intrebi pe noi? Eu zic sa faci ceea ce iti zice inima. Mie nu-mi place deloc cusatura, pune-i piele neagra si o sa fie OK.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.