Jump to content

inele Angel Eyes

foxygen

Recommended Posts

Servus,

Ma uitam si eu de un upgrade la inelele de la faruri, ca nu-mi place limina pe care o dau (galbuie si fara intensitate).

Din cercetarile mele am inteles ca sunt pe langa sistemul clasic (cu bec) inca 2 tipuri de Angel Eyes, cu neon si cu LED.

Am observat din pozele ezpuse de producatori ca cele cu neon dau o lumina prea intensa, chiar orbitoare, ceea ce nu-mi place, iar cele cu LED au acelasi tip de lumina alb-laptoasa dar cu o intensitate mai scazuta chiar normala as zice.

Ma insel eu oare? Voi ce ziceti, care sunt mai placute?

Eu as merge pe cele cu LED.

post-11294-1215111232_thumb.png

@Tom: 525da 2002 (prefacelift)

Farurile sunt originale (semnal portocaliu), ne fiind schimbare niciodata.

Mie nu-mi place cum da lumina galbuie, mai fain e lumina alba de LED, ...parerea mea! :D

Vreau sa-i schimb doar inelele (Angel Eyes) si mi-am adus aminte ca intr-o seara am vazut un E36 cu Angel Eyes cu neon. Sincer dadeau prea multa lumina...

Pe mine ma intereseaza ca lumina galbuie sa devina alba, nu vreau cantite mai mare de lumina. Asta e tot farmecul pana la urma la Angel Eyes, ca cercurile sa fie bine conturate in jurul farului si cantitatea de lumina distribuita de ele sa nu deranjeje, ca de aia sunt "lumini de pozitie". :twoup:

Are careva poze cu faruri Angel Eyes LED pe E39?

Nu ar strica poze pe intuneric cu toate 3 modelele pentru compare... :twoup:

Luminile de pozitie eu zic ca fac suficienta lumina pt. ca masina sa poata fi observata seara/noaptea daca o lasi parcata pe langa drum.

Sau tu vrei sa se vada si ziua?

Becurile din pozitie is de 10w. Poti sa pui eventual mai tari de 38w, ca la e60 dar e putin mai complicat, o sa ai eroare in bord. Dar si asta se poate rezolva cu un releu

Edited by Calin78

Masina ta nu are cum sa fie prefacelift daca este fabricata in 2002.

Din fericire, exista o varianta pentru farurile de E39 facelift.

Niste becuri care schimba culoarea din galben in alb..

Intensitatea ramane aceeasi deci inelele nu ies in evidenta excesiv cum o fac cele tip neon.

Ete ca una am gasit-o eu. In stanga sunt cele pe neon si dreapta cele originale.

Masina ta nu are cum sa fie prefacelift daca este fabricata in 2002.

Din fericire, exista o varianta pentru farurile de E39 facelift.

Niste becuri care schimba culoarea din galben in alb..

Intensitatea ramane aceeasi deci inelele nu ies in evidenta excesiv cum o fac cele tip neon.

Da tata da treaba asta ziceam eu! Dar faptul ca pot inlocuii doar becul nu o stiam?!? :twoup:

Si marog ce e daca e din 2002, e facelift?

Asa zicea si fostul proprietar... dar de ce nu am semnalele pe alb, idem lucasurile si stopurile cu portocaliu la semnalizare.

post-11294-1215117584_thumb.png

Da tata da treaba asta ziceam eu! Dar faptul ca pot inlocuii doar becul nu o stiam?!? :twoup:

Asa zicea si fostul proprietar... dar de ce nu am semnalele pe alb, idem lucasurile si stopurile cu portocaliu la semnalizare.

Farurile clare sunt de facelift indiferent daca sunt cu semnal alb sau galben. :twoup:

De aici poti cumpara astfel de becuri: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=30372&hl=

Asa arata un E39 prefacelift:

http://img123.imageshack.us/img123/1981/800px19962001bmwe395serkd4.jpg

Edited by Ciupanezu

Daca ai stopuri si lucasuri portocalii nu inseamna ca-i prefacelift, s-au pus si in 2003. La prefacelift sint alte treburi, oglinzi, faruri, stopuri, etc.

Farurile clare sunt de facelift indiferent daca sunt cu semnal alb sau galben. :D

De aici poti cumpara astfel de becuri: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=30372&hl=

Cuanezule..., poza! :D

Farurile clare sunt de facelift indiferent daca sunt cu semnal alb sau galben. :)

Ciupanezule..., poza! :D

• 5 weeks later...

Am uitat sa va spun, am pus pana la urma instalatia LED, adica acele adaptoare cu led care inlocuiesc vechia lampa cu bec.

Sincer parca trebe un pic mai intensa lumina, cel putin ziua. Stia neamtu' de ce a pus Engel Ayes galbui..., ca sa se vada si ziua! :twoup:

Acuma caut o lupa mai mica ca sa pun inaintea LED-urilor, poate asa o sa iasa cum vreau eu.

Mai vorbim dupa ce fac un drum pe la I.O.R. sa vad ce lupe au pe acolo. Am vazut ceva pe net...

Daca a mai incercat "smecheria" cu lupele sa ma anunte si pe mine. :twoup:

• 2 weeks later...
270 RON setul de becuri albe . Garantie 12 Luni

Ma intereseaza pe mine un set. :twoup:

Pfiuu..., mai Ciupa', scuzee..., abia azi am vazut, solicitarea ta.

Un set de ce? Lupe sau adaptoare LED pentru Angel Eyes. LED-urile le-am luat de la un user care mi-a dat PM. Hai ca-ti timit un PM cu datele pe cand ajung acasa, ok.

La I.O.R. am trecut vineri dar am ajuns dupa 18:00 asa ca am gasit inchis. Programul de la "expzitia cu vanzare" este de la 9:00 la 18:00 de luni pana vineri.

Ia ca mai dau o tura azi pe la ei sa vad si eu ce au p-acolo.

P.S. ce tampi sunt..., acu am vazut ca Ciupa' se adresa lui Zippo. Scuze... :twoup:

Edited by foxygen

Am probleme cu iluminatul la Angel Eyes echipat cu adaptor LED.

Adica pe stanga (sofer) e OK, dar pe dreapta (pasager) in loc sa se aprinda inelele, se aprinde semanlul, dar fara sa clipeasca...?!? :twoup: Am pus o poza cu problema.

Am scos la un moment dat adaptorul LED crazand ca e ars, dar acesta ilumina cu o inesitate foarte, foarte mica.

Curioasa treaba!? E ars adaprorul LED sau sunt probleme de natura electrica ceva? A mai patic careva asa ceva? :twoup:

Maine primul lucru care il fac e sa inlocuiesc cu vechia pipa cu bec sa vad daca mai face la fel...

Oricum adaptoarele LED sunt in garantie, asa ca pana la urma le inlocuiesc.

post-11294-1218828744_thumb.jpg

Edited by foxygen

Am fost diminata de mi-am luat 2 becuri pentru proiector si le-am schimbat (unul era ars), crezand ca asta e sursa problemei cu Angel Eyes tip LED. Tot asa faceau si dupa schimarea becurior proiectoarelor (vezi imagine de mai sus). :twoup: Am inversat LED-urile, cel din stanga (defect) cu cele din drepta (OK) si problema era aceiasi dar pe dos, in urma sucirii becurilor. In cele din urma am pus vechile "pipe" cu bec si Angel Eyes-ul functiona normal. :twoup:

In concluzie unul din becurile LED sa ars, ca altfel nu-mi explic problema.

Esti sigur? Acelasi tip de faruri am si eu (m-am uitat cu atentie la poza) si am aceeasi problema, pe partea dreapta, la pozitie, imi sta aprins semnalul, fara sa clipeasca. N-am pus "cerculete", farurile sunt cu xenon. La mine e vorba de un fir "ciupit" pe care l-au inversat aiurea aia de la service, cand mi-au montat farurile la loc. Nu stiu exact care, insa si anterior "au mai facut" la fel, si un amic le-a inversat si s-au aprins corect. Dupa service, le-au pus iar aiurea.

Esti sigur? Acelasi tip de faruri am si eu (m-am uitat cu atentie la poza) si am aceeasi problema, pe partea dreapta, la pozitie, imi sta aprins semnalul, fara sa clipeasca. N-am pus "cerculete", farurile sunt cu xenon. La mine e vorba de un fir "ciupit" pe care l-au inversat aiurea aia de la service, cand mi-au montat farurile la loc. Nu stiu exact care, insa si anterior "au mai facut" la fel, si un amic le-a inversat si s-au aprins corect. Dupa service, le-au pus iar aiurea.

Precum ziceam..., si dupa inversarea LED-urilor tot aciasi problema.

Nu am mai spus ca dupa ce am vazut ca functioneaz corect cu vechia sura bec, am pus dinou LED-urile pentru a ma convinga ca intradevar unul nu functioneaza corespunzator, si nu m-am inselat!

Nu stiu ce fir sa se fi "ciupit" la mine, pentru ca eu am dat o banda izolanta pe ele inainte de a le monta definitiv pe masina (vezi poza atasata). Poate tantarii de sub capota!!! :twoup:

Hai ca m-ai facut curios si le dezizolez sa verific inbinarile firelor cu mufele.

Revin dupa ce le verific si pe masina.

post-11294-1218896671_thumb.jpg

Edited by foxygen

Cere-i celui care ti le-a vandut sa ti le schimbe.

Si eu am avut probleme cu unul dintre ele, l-am sunat pe @zippo si in 2 ore mi le-a schimbat si de atunci nu am mai avut probleme.

Am exact acelasi model de becuri.

Pai el e capul rautatilor... :twoup: Le testez in toate felurile posibile si daca nu am nici un indiciu ca undeva e o buba, cer sa le schimbe.

Le-am mai verificat si asta seara cu izolatia scoasa si am miscat de fire nitel si tot asa 1 e bun, alalalt ba. :twoup:

Maine mai incerc ultima variantada pun la "bulbul" LED firele cu mufe adaptoare de la celalalt bun. Mai stii poate chiar firele alea sunt cu probleme.

Edited by foxygen

Eu zic sa il pui sa le schimbe direct, becurile astea nu sunt chiar de calitate.

Mai am 3 amici cu astfel de becuri si toti le-au schimbat macar o data.

Adica sa ma mai astept la faza asta inca odata peste ceva vreme...

Mda..., nasoala treaba! :twoup: Asta inseamna ca tot cele cu bec sunt cele mai fiabile, din pacate.

Nu neaparat.

Doar ca poti avea ghinion.

Mai, cam repede ghinionul asta... Amandaoi am luat chitul asta cam in aceiasi perioada, de stricat la fel in acelasi timp aproximativ...

Daca si astea schimbate cad la un interval anume si te aud ca atunci ai patit la fel inseamna ca ceva nu e in regula cu viata LED-ului. Renunt la ele si pun felinare!!! :twoup: