Jump to content

Noul 7er

kst

Recommended Posts

Mda! stopurile spate sunt interesante.....

Si interiorul e super

imi place masina dar am o intrebare, ieri la stirile serii o vedeta a fost decorata de Printul Charles, in spate era o limuzina mai exact un 7-er, dar pot sa jur ca arata diferit de cel de acum cu facelift, intrebarea ????? poate fi noul seria 7 (asa devreme) ????? a mai vazut cineva reportajul ??????

Edited by cotti

Mda! stopurile spate sunt interesante.....

Si interiorul e super

imi place masina dar am o intrebare, ieri la stirile serii o vedeta a fost decorata de Printul Charles, in spate era o limuzina mai exact un 7-er, dar pot sa jur ca arata diferit de cel de acum cu facelift, intrebarea ????? poate fi noul seria 7 (asa devreme) ????? a mai vazut cineva reportajul ??????

Pai in celalalt topic scrica se lanseaza in 7 iulie... :twoup:

Edited by Christian10

Spatele arata ca la seria 1.... am pus dovezi vizuale in celalalt topic.. deci in poze arata naspa.. dar am vazut niste clipuri pe youtube.. si acolo deja arata a alta masina.. o vezi din mai multe unghiuri, e ok... eleganta dar agresiva.. botul masinii e o combinatie intre seria 1 si seria 3... arata mai rafinat putin, e foarte ok, si interiorul este foarte frumos.

• 2 weeks later...
sincer cred ca va arata foarte bine in realitate. fotografiile nu-ti arata ce poti vedea cu ochiul liber...

vireaza cu rotile din spate .. la fel ca seria 8, are optiune de curatare automata/sau la comanda a discurilor nu mai tin bine minte,printre multe altele, am mai uitat cate am citit, e foarte foarte smechera masina :twoup:, e masina de 2008 ce sa mai zicem

Edited by Lifestyle

• 4 weeks later...
Vireaza rotile din spate? Si cele din fata ce fac?

P.S. Nu ar fi inovator ca si unele tractoare vireaza cu rotile din spate ... La fel si daca i-ar pune o cupa in fata pt caratul lemnelor nu pra ar fi inovator :twoup:

Normal pentru tine nu conteaeza ca la 150 km/h la o curba , vireaza si rotile din spate cu un unghi de maxim 5 grade, .. ca doar si tractoarele pot, nu conteaza, ca scade riscu de a fugi spatele, si se uzeaza mult mai greu cauciucurile, sau ca e mai agila, etc..