Jump to content

Bmw x5 e70

Changing

Recommended Posts

Sa o stapanesti sanatos.

Multumesc. 235 cp, dar ma tot bate gandul sa ii fac un upgrade. Singurul lucru care ma tine este garantia. :twoup:
Daca tin eu bine mine, parca spuneai ca o vinzi imediat inainte de iesirea din garantie :twoup:

Superba! S-o conduci cu placere!

nu cred ca merita sa te bagi la up grade! mai bine ii pui niste jante frumoase si eventual pachet M! eu zic ca ai fi mult mai castigat decat efectu placebo al unui ciptuning

Eu as zice ca nu merita datorita eventualelor probleme cu turbina si/sau alte componente care pot ceda mai usor.. Ce efect placebo??? La 3.0D se simte puternic cip-ul! Nu e ca la motoare aspirate.

la faza ca nu prea ii simpti prezenta cipului,doar ca tu stii cai acolo, asta vorbind de modul de a folosi masina ca si masina de zi cu zi

oricum parerea mea este ca bani carei dai pe un cip de calitate ii strici mai bine pe un pachet optic M, sau niste jante frumoase,

eu unul as renunta la 30 cp, 60nm, facuti cu cip peste 230 care ii am deja de la bmw

la faza ca nu prea ii simpti prezenta cipului,doar ca tu stii cai acolo, asta vorbind de modul de a folosi masina ca si masina de zi cu zi

oricum parerea mea este ca bani carei dai pe un cip de calitate ii strici mai bine pe un pachet optic M, sau niste jante frumoase,

eu unul as renunta la 30 cp, 60nm, facuti cu cip peste 230 care ii am deja de la bmw

Chiptuning-ul facut la motoare aspirate se simte.

Castigul nu este atat de mare ca la un motor turbo insa performantele masinii se imbunatatesc.

• 1 year later...

Salut, frumoasa masina. Cateva sugestii daca imi permiti:

-Pachetul Aero la exterior, (personal nu-mi place pachetul M, de ce sa incerc sa fac masina sa semene cu ceva ce nu este?)

-Jante tip 214 pe 20" (sunt jante OEM Bmw)

-daca vrei sa iti faci chiptuning la motor eu zic sa iti faci, Nu stiu cat dintrei cei care ti-au zis ca nu se simte au avut X5, dar te asigur ca o sa se simta diferenta, Mai ales la plecarile de pe loc din cauza cuplului. Vorbesc din proprie experienta. Pana acum ceva timp am avut un X5 identic cu al tau si l-am resoftat. Ajunsesem la 280cp si 600Nm.

Apreciez faptul ca ai ales scaunele Comfort cu suport lombar reglabil. Bv!

PS: am atasat cateva poze ca sa vezi despre ce vorbesc

post-25321-1247394193_thumb.jpg

post-25321-1247394204_thumb.jpg

post-25321-1247394211_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Vreau de ceva timp sa pun poze cu ea, dar abia acum am reusit. Tocmai am dat comanda de grilele fata , din acelea argintii. O sa-i schimbe look-ul total. Daca aveti ceva sugestii, le astept... <_<

masina e fantastica....sunt convins ca acei 235 de cai isi fac treaba foarte bine.

• 2 years later...

Nu mai are rost sa incep inca un topic deoarece, dupa ce am avut Porsche Cayenne Turbo S, Audi A5 3.0 tdi quattro, Audi Q7 3.0 tdi quattro, m-am intors ca o ironie la x5 E70 3.0 D. Spre deosebire de cel pe care l-am avut acum 4 ani, asta este mai dotat si are jantele acelea 214 care schimba masina total.

Deja i-am facut un chiptuning si se simte f bine efectul. Parca e alta masina.

Dotarile in plus fata de celalalt ar fi:

- head up display

- pielea nappa sau cum se numeste pielea aceea fina

- suspensie reglabila spate

- alarma oem

- busola in oglinda

- scaune incalzite

- faruri adaptive cu functie cornering

- cum am spus si mai sus jatele tip Y

Ce nu am la ea si mi-as fi dorit:

- sistem de sunet, deoarece cel de baza este execrabil

- volan sport

- scaune ventilate

Ca planuri de viitor ar fi pachetul aero si sa ii pun tipsurile de la 4.8i. Imi plac la nebunie jantele ei si am pus cauciucuri noi de iarna, iar la primavara o sa ii iau cauciucuri de vara tot noi.

Am facut revizia la ea ( de, am service :)) ), am schimbat becurile cu xenon, am schimbat stergatoarele, placutele spate si urmeaza uleiul la cutie.

Mi-am luat pt iarna covorase de cauciuc bej care ar trebui sa ajunga pana vineri si i-am pus antifurt la roti.

A, de asemenea am schimbat stopurile de pe interior deoarece se cunoaste defectul de fabricatie si anume ca intra apa in ele din cauza faptului ca sunt garniturile proaste.

Poze voi pune maine sau poimaine, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu pozele pe care le pusesem cu celalalt x5 in topicul asta. Era frumos sa le am pe amandoua in acelasi topic. :)

Nu mai are rost sa incep inca un topic deoarece, dupa ce am avut Porsche Cayenne Turbo S, Audi A5 3.0 tdi quattro, Audi Q7 3.0 tdi quattro, m-am intors ca o ironie la x5 E70 3.0 D. Spre deosebire de cel pe care l-am avut acum 4 ani, asta este mai dotat si are jantele acelea 214 care schimba masina total.

Deja i-am facut un chiptuning si se simte f bine efectul. Parca e alta masina.

Dotarile in plus fata de celalalt ar fi:

- head up display

- pielea nappa sau cum se numeste pielea aceea fina

- suspensie reglabila spate

- alarma oem

- busola in oglinda

- scaune incalzite

- faruri adaptive cu functie cornering

- cum am spus si mai sus jatele tip Y

Ce nu am la ea si mi-as fi dorit:

- sistem de sunet, deoarece cel de baza este execrabil

- volan sport

- scaune ventilate

Ca planuri de viitor ar fi pachetul aero si sa ii pun tipsurile de la 4.8i. Imi plac la nebunie jantele ei si am pus cauciucuri noi de iarna, iar la primavara o sa ii iau cauciucuri de vara tot noi.

Am facut revizia la ea ( de, am service :)) ), am schimbat becurile cu xenon, am schimbat stergatoarele, placutele spate si urmeaza uleiul la cutie.

Mi-am luat pt iarna covorase de cauciuc bej care ar trebui sa ajunga pana vineri si i-am pus antifurt la roti.

A, de asemenea am schimbat stopurile de pe interior deoarece se cunoaste defectul de fabricatie si anume ca intra apa in ele din cauza faptului ca sunt garniturile proaste.

Poze voi pune maine sau poimaine, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu pozele pe care le pusesem cu celalalt x5 in topicul asta. Era frumos sa le am pe amandoua in acelasi topic. :)

Ai revenit la ce trebuie, BMW.

Asteptam pozele :thumbsup:

Nu se pot compara cele 2 motoare, asta este clar. Consumul este aproape la jumatate, dar si performantele sunt la fel de jos. Era deranjanta autonomia si nu consumul. Cel putin pt mine. Cand mergeam cu el blana pe autostrada imi consuma cam 50%. Dar merita distractia.

Nu imi lipseste deloc spatiul din Q7 pt ca si x5 este destul de spatios. Materialele, feeling-ul la volan, scaunele comfort, trapa panoramica si altele de acest gen ma fac sa nu regret sub nici un chip Q7-ele.