Jump to content

Bmw x5 e70

Changing

Recommended Posts

Merita dar la arabi in Dubai unde litru e 1.5 lei, in nici un caz aici unde plinu e 634 lei si autonomia este infima 350-400 km ,trebuie sa fi un seic sa poti sa ti un monstru din ala.

Cand te gandesti ca sunt masini sport care consuma jumate si ofera aceleasi performante.......... :thumbsup:

Edited by Stefan_e46

Autonomia de 350-400 km este un vis frumos. Mergeam cu un plin in bucuresti maxim 300 de km. Eu cand am luat masina aia m-am gandit pt bebita mea la siguranta si apoi la mine ca daca tot iau un suv sa simt si eu ceva adrenalina. Mai ales ca in perioada aia aveam si a5-ul.

Sa-l stapanesti santos,eu regretam intr-n timp,uneori si acum ca nu am luat V8 benzina.Cand am trecut de la V8 diesel la L6 pur simplu L6-le (chiar daca este cel mai modern de pe piata) mi-a dat acea senzatie de diesel la relanti,pe cand V8-ul niciodata.

La q7 aveam rezervorul de 100,cu un plin in Buc faceam aprox 450km,cu x6 fac aprox 600km.Insa consum de 50% la mers blana pe autostrada nu suna prea bine,la x6 indiferent ce i-as face nu sare de 20%

@ionut_marius: asa este, dieselul acesta de la bmw chiar rontaie ca un diesel la ralanti.

@billy e36: sunt 2 masini total diferite la condus. X5-ul este f sportiv mai ales cu rotile pe care le am eu, pe cand q7 incearca sa imbine confortul cu sportivitatea. Q7 are suspensia pneumatica ceea ce il face f versatil in diferite situatii cum ar fi daca vreodata ai nevoie de garda la sol marita, sau daca ai nevoie ca suspensia sa fie mai tare sau mai moale etc...

Si q7-le pe care l-am avut era dotat, dar din punctul meu de vedere nu se ridica materialele la nivelul celor din bmw. Si spun asta in conditiile in care in q7 aveam pielea exclusive iar in bmw am pielea nappa. Sa nu uitam totusi ca q7 a fost gandit pt piata americana, loc unde nu se pune accent pe calitate ci doar pe cantitate. De aceea unele materiale lasau de dorit. Am urcat si in modelele noi pe care le-a scos audi si pot spune ca sunt cu totul altceva decat ce am avut eu. Una peste alta va spun sincer ca dupa ce am condus de la seria 3 la M6 si de la audi a4 la audi q7 nu m-as mai intoarce la audi. Pt ca bmw chiar face masini cu gandul la sofer. Si cel putin pt moment imi doresc sa simt "Driving pleasure". Si asta am simtit doar in bmw si bineinteles in porsche, dar deja vorbim de o alta liga.

Edited by Changing

@billy,fiecare cu criteriile lui,din punctul meu de vedere x5 este orientat spre sport si atat,q7 poate fi si confortabil chiar si cu jante pe 20.Pe drum rau este o placere sa mergi cu q7 si un chin cu X-ul.Ambele au si plusuri si minusuri,din punctul meu de vedere q7 este lucrat mai atent la interior insa plasticele uneori mai fac galagie :) ,suspensia lui q7 este clar peste cea a lui x5,sunetul,etc insa are si minusuri clima,atat pe cald cat si pe rece,xenonul,directia,franele,stabilitatea,etc.

Sincer,as prefera sa-mi plimb copilul cu q7 prin concedii pe tot felul de drumuri,insa cum nu am ales x6 :D

Edited by ionut_marius

Merge si motorul de 3.0 tdi, mai ales daca ii faci un chip ca lumea. Eu ii facusem la Revo. Normal ca nu se va compara niciodata cu 4.2 tdi dar se misca acceptabil. In acelasi timp Bmw imi da o mai mare siguranta la viteze mari.

Am intrat cu Bmw-ul prin zapada si s-a descurcat f bine. Nu m-am asteptat sa fie atat de bine. Mai incerc.

4.2 tdi trage f bine insa consuma destul de mult, eu am bagat x6 azi bine prin zapada, pana am ramas pe burta, dar in zapada se 20-25 cm merge de bine.

Cum ai ramas pe burta? Unde? :frantics:

Deci se comporta frumos pe zapada, zici?