Jump to content

Kit retrofit stopuri e60 LCI pe model 2004

sos

Recommended Posts

multumesc pentru aprecieri. mie mi-au placut foarte mult stopurile de pe LCI si am zis ca trebuie sa le am cu orice pret. avand in vedere ca tot kitul de LCI original e prea scump si include schimbarea obligatorie a farurilor impreuna cu stopurile plus modulul de lumini, am optat pentru varianta mai ieftina ... poate daca ma plictisesc si de faruri am sa pun tot kitul dar nu inca. acum urmeaza cateva modificari pe interior.

cablurile costa intre 250 si 310 euro depinde de ce versiune vrei sa cumperi. montajul e extrem de simplu de asta nici nu am facut un diy. intr-o jumatate de ora deja stai si admiri stopurile pe masina.

arata super bine :)

eram curios ce versiune de cabluri ai comandat... tb sa imi iau si eu cat mai curand

arata super bine :)

eram curios ce versiune de cabluri ai comandat... tb sa imi iau si eu cat mai curand

mersi. am comandat V5 si nu se observa nici un fel de tremurat al ledurilor. le-am verificat si cu camera. functioneaza chiar si acel fade effect la deschiderea si inchiderea luminilor.

arata foarte bine. felicitari!

felicitari celor de la BMW ca le-au creat :lol:. multumesc pentru aprecieri si pentru ajutorul cu gasirea stopurilor ;)

:lol:

MONDIALE!!!

Deci, ce zici? O sa iti pui si tu? :lol:

cel care a construit aceste kituri adaptoare le-a tot imbunatatit. acum a ajuns la versiunea 5 (cea mai scumpa). versiunea asta nu are defecte spre deosebire de versiunea 4. la versiunea 4 exista un anumit tremurat al ledurilor ce nu se observa cu ochiul liber ci doar cu o camera de filmat. oricum au fost unii care au vrut ca acel tremurat sa nu existe deloc, dar asta insemna includerea in kit a unor noi piese care ridicau pretul. pentru unii conteaza pretul iar pentru unii conteaza perfectiunea. de aici deriva cele doua versiuni. la v5 functioneaza absolut perfect exact ca si pe masinile LCI, iar pe v4 are acel tremurat al ledurilor ( nici acela permanent ci doar 5 secunde la deschiderea luminilor).

• 1 month later...

Daca vrei sa schimbi si farurile atunci e mai bine sa cumperi kitul de retrofit oferit de BMW. Acesta include faruri+stopuri+modul lumini+cabluri adaptoare+resoftare. Nu stiu la cat se ridica costurile, dar poti sa te interesezi in reprezentanta.

Spun ca e mai indicat asa pentru ca nu stiu de existenta unui kit adaptor pentru faruri decat cel oferit de bmw. Iar acesta nu functioneaza decat impreuna cu stopurile.

Daca vrei sa schimbi si farurile atunci e mai bine sa cumperi kitul de retrofit oferit de BMW. Acesta include faruri+stopuri+modul lumini+cabluri adaptoare+resoftare. Nu stiu la cat se ridica costurile, dar poti sa te interesezi in reprezentanta.

Spun ca e mai indicat asa pentru ca nu stiu de existenta unui kit adaptor pentru faruri decat cel oferit de bmw. Iar acesta nu functioneaza decat impreuna cu stopurile.

Ok,am sa ma interesez la reprezentanta sa vad cat e investitia,oricum nu o vad chiar mica,eu ma gandesc undeva pe la 2500eur,dar cine stie

• 2 weeks later...
Nu am inteles prea bine, @sos, zi-mi si mie te rog :

• De ce ai nevoie pentru a schimba stopurile (ma refer la tot, cabluri, stopuri etc)
  • Cat a costat schimbarea stopurilor ?
  • De unde ai achizitionat toate componentele ?

Mersi !

Materie prima: Stopuri OEM Hella si cablurile adaptoare de la Bruce Miranda.

Costuri: Stopuri = 380 euro; cabluri+transport = 195 GBP.

Furnizori: Stopurile le-am luat de pe forum (ocazie si nu mai tin minte userul), cablurile de la Bruce Miranda (Anglia, membru e60.net).

Edited by sos