Jump to content

X3 dupa 15.000 km

Leusor

Recommended Posts

Eu mi-am luat doar oglinda "auto dim".

Ce fel de telecomanda ti-ai luat?Cea integrata in oglinda?

Are cod schimbator?Stiu ca unele nu au.Normal ,are sens daca ai cod schimbator la garaj,casa,...etc.

Raza de actiune este dependenta foarte mult de interferente.

59061[/snapback]

Auto Dim? M-ai bagat in ... ceata... Poate imi explici ce stie...

Are 2 canale pentru telecomenzi cu cod schimbator si unul normal. Chestia cu interferentele e adevarata, numai ca nu imi dau seama ce poate crea interferente pe strada ziua...

Auto Dim? M-ai bagat in ... ceata... Poate imi explici ce stie...

Are 2 canale pentru telecomenzi cu cod schimbator si unul normal. Chestia cu interferentele e adevarata, numai ca nu imi dau seama ce poate crea interferente pe strada ziua...

59062[/snapback]

Adica se innegreste, pe masura ce se intuneca.Interferente sunt de la telefoane celulare,tot de felul de comunicatii radio..etc

Adica se innegreste, pe masura ce se intuneca.Interferente sunt de la telefoane celulare,tot de felul de comunicatii radio..etc

59063[/snapback]

A, heliomata. Intradevar, noaptea este super. Parca trage cineva o jaluzea sau inverzeste geamul... :blink:

Cati kilometrii ai facut cu masina? Ai avut ceva probleme?

Da.Pana acum am luat numai leasing,pe un an.Imi iau un 3.

59106[/snapback]

Mama, ce fain! Asa poti sa testezi toate modelele cum apar... In 2007 te gandesti la X5?

Daca ti-au trecut cateva modele prin mana, nu ne spui cateva concluzii (ce are mai bun sau mai rau fiecare?)

Am citit topicul acesta si pot spune ca X3 este o masina bine primita si in Italia. Sunt multe vandute si opiniile sunt pozitive. A fost prezentata si o varianta hibrida si in aceste zile este expozitia de masini de la Bologna. O sa incerc sa vad daca s-a prezentat si hibridul. BMW stiu ca prezinta 320 SI, ca si noutate

Apropo de Italia, la Bologna, administratorul delegat al BMW Italia a prezentat cifrele de vanzari ale BMW: s-au vandut 77.629 BMW pana in octombrie, in crestere cu 15,6 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, si se spera ca se va ajunge la 90.000, de 3 ori mai mult decat acum 10 ani!

Mini a crescut cu 10%, seria 1 a vandut 15.000 buc, seria 3 11.500 din martie = 2.000 touring din august, si incredibila crestere la X3:100 %!

• 2 weeks later...
eu am un x3 3.0da. totul perfect la 10,000km in afara de consum care e enorm- 16.5% in oras 9.5 mers usor-140- afara. in rest pachet sport- pe gheata/zapada nu se poate merge de loc, nu are frane nu are directie. am luat azi roti de iarna (dunlop- aveau si michelin). o adevarata pomana, 80 mil :blink:)

• 2 weeks later...
Well, am ajuns la 20.000 km, cu aceleasi probleme (adica nici una). Doar ca de cand a venit frigul, consuma un pic mai mult (8,4 in loc de 8,3 :blink: ). Cauciucuri de iarna, tractiune super, am facut si cateva ture prin zapada (asta in decembrie). Masina se comporta exemplar, imi place x-drive.

Citeste aici: http://www.x3world.com/showarticle-59.html

o determine which Nav OS software version you presently have, go into either “Set” or “Settings” from the main menu of your navigation screen.  In the upper right hand corner you will see SW x-x/xx (see picture below). 

The first number indicates which generation navigation system you have.  1 indicates MKI, 2 indicates MKII, 3 indicates MKIII, and 4 indicates MKIV. 

The second number (which will most likely be 1) tells you that you have the full color “high level” nav screen. 

The third numbers tells you the software version.  For example, the version 18 disk will take a MKIII system to version 4.0 and show 1/40. 

:) Sunt mai tanar in istoria X am un micutz de 3000 km aproximativ 2 luni, va datzi seama ca inca visez poate la 10.000 sa s imt mai mult realitatea ;e drept am incercat noul motor un 2.000 I ,deocamdata multzumit.Succes tuturor sa ne auzim de bine! :blink: :)

:) Sunt mai tanar in istoria X am un micutz de 3000 km aproximativ 2 luni, va datzi seama ca inca visez poate la 10.000 sa s imt mai mult realitatea ;e drept am incercat noul motor un 2.000 I ,deocamdata multzumit.Succes tuturor sa ne auzim de bine! :blink:  :)

62316[/snapback]

Esti ... discret ca si numele pe care l-ai ales :) . Bine ai venit pe forum si asteptam mai multe vesti despre "micutul" tau. Cum se comporta, ai avut probleme, consumul, etc.

• 3 weeks later...
:) Sunt mai tanar in istoria X am un micutz de 3000 km aproximativ 2 luni, va datzi seama ca inca visez poate la 10.000 sa s imt mai mult realitatea ;e drept am incercat noul motor un 2.000 I ,deocamdata multzumit.Succes tuturor sa ne auzim de bine! :blink:  :)

62316[/snapback]

Si nu ne areti micutul? Inca e la maternitate?

:) sa fiu sincer cunosc serviciile oferite de cei din Constantza, ca drept dovada la cumparare mi s-a oferit o lista de imbunatatziri;am bifat mai multe optziuni(nu enumar acum )dar m-am oprit la (un EX.) radio CD profesional cu optziunea MP3.Toate bune shi frumoase au trecut cele 45 de zile de ashtptatre (deshi era vorba de 7) normal ca oamenii au luat avansul ,nu mai putzin de 50%;dar a sosit mashina... :) va datzi seama ca nu m-am mai gandit la reproshuri de bucurie nu am maii avut cuvinte de imprashtiat asha ca m-am multzumit sa ma vad ieshit pe poarta,dar am pus o intrebare totushi (nu shtiu ce imi venise in acel moment)"CD ul este acela care l.am comandat ,adica profesionalul da?Care citeshte shi MP3?" la care mi se raspunde"imi pare rau domnule este acela care l-atzi dorit insa el nu citeshte MP3!". Toate bune shi frumoase chiar shi asha cu un nod in gat ,ma imbarc shi reushesc sa ies pe poarta.........cam la 15 zile vreau sa plec undeva iau din cealalta mashina cateva CD shi plec in graba ;cu mana pe volan shi cu gandul departede mine iau un CD il introduc shi incepe baieramul:muzica antreb viteza :blink: la un moment dat surpriza :) ear la melodia 89 deci realizez ca rula un MP3 :) prima reactzie :) sun la Bavaria shi spun:"fratzilor nici macar nu shtitzi ce vindetzi ,la o asha marca de mashina e rushinos ce se intampla!" :) Shi asta e numai o parte din cate s-au intamplat dar am sa va mai povestesc shi altele doar daca nu va plictisesc! :)

post-1084-1138358620_thumb.jpg

Unul dintre scopurile acestui forum este de a ne impartasi experientele, asa ca mai spune. De fapt citeste si wma, daca ai in acest format, dar fara titluri. Cred ca e vina personalului de acolo, care trebuie trimis la scoala ( o fi fost frig la lectia cu mp3).

De unde atata zapada?

Mie dealerul mi-a spus ca neoficial s-a bagat suportul de mp3 cu ceva mai multa vreme in urma :blink:

Oricum, mi-am luat sistemul Hi-Fi si magazia de 6 cd-uri :)

Pacat ca nu citeste id3 tags. E chiar aberant...

65565[/snapback]

Sigur citeste. Vezi cand iti faci lista, daca sunt trecute titlul, autorul, etc. Nu suporta la wma