Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

accident e60

devylbboy18

Recommended Posts

Va rog din suflet ajutati-ma,sunt terminat atat psihic cat si fizic....de 6 luni am adus un e60 din germania dupa 4 ani in care am strans bani si azi plecand in ungaria am avut ghinionul ca intr-o curba sa derapez si sa intru cu partea laterala intr-un sant.....regret nespus de mult ca nu am facut casco sunt un imbecil dar va rog ajutati-ma cu niste preturi aproximative....partea stanga a masinii e intacta....nu a iesit nici un airbag in schimb partea dreapta ambele usi sunt indoite dar nu exagerat,aripa e destul de avariata,senzorii de parcare sunt neatinsi la fel si oglinda laterala si farurile din fata (unul din spate fiind spart cu tot cu aripa...cauciucurile sunt sparte cele de pe dreapta iar roata cea din fata aproape sa iasa....cu siguranta s-a rupt un capat de bara....va rog din suflet sa-mi ziceti un pret aproximativ masina acuma am dus-o in service dupa 12 ore de stat in ungaria in care am asteptat dupa o macara si un trailer....si 4 ore dupa politie care mi-au dat o amenda de 5 mil dupa ce au constatat ca am intrat cu 60 intr-o curba de aprox 90 de grade....motorul e neatins in schimb blindaju de sub el a fost putin avariat....va multumesc si astept pareri...P.S...ma gandesc acuma...ca si asa abea mai scriu, ce s-ar fi intamplat daca Doamne fereste ar fi fost victime....politia venind dupa 4 ore va dati seama....deci ungaria....sau poate faptul ca suntem romani si nu isi dau interesu---cele bune

imi pare rau pentru cele intamplate. cel mai bine acum e sa iei legatura cu un mecanic si sa iti faca o constatare la masina. faci o lista cu toate piesele si mi-o trimiti pe pm. o sa iti pot da preturi pe piese noi. manopera si vopsitul nu am idee cat e. depinde de service.

multumesc frumos-atata sunt de necajit inca nu ne-am revenit,mai ales ca era si fratele meu mai mic si inca 2 verisoare...iti dai seama :twoup: am dus-o acuma la un service autorizat dar daca e peste 4000 de euro dauna e aproape imposibil sa fac rost de atatia bani....teoretic vorbind daunele vizibile cu ochiu de afara nu sunt neaparat exagerate,dar ma tem ca,pe fata s-a intamplat ceva roata din dreapta fiind aproape rupta de pe osie,ma rog la Dumnezeu sa nu fie caseta de directie pt ca am auzit ca e foarte scumpa....in plus usile se pot usor indrepta in schimb am uitat sa precizez ca mai este un gemuletz mic din spate spart iar parbrizu e fisurat....probabil nu se va putea face :twoup: Doamne deci de 4 ani nu am avut nici un eveniment dar pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat....sunt un sofer preventiv si chiar nu imi dau seama....maine la prima ora plec la service sa constat care sunt adevaratele daune....probabil imi vor lasa un gust amar dar asta e situatia nu am alta varianta....iti multumesc pt ajutor

am cautat si eu zilele astea peste tot prim romania unele piese le-am gasit altele nu prea (inca)da-mi te rog un mail unde il pot gasi pe lucianps...sau un numar de telefon-piesele de care as avea nevoie ar fi urmatorele:-proiector dreapta

-far dreapta (fara xenon)

-grila dreapta proiector-

-priza ventilatie

-scut motor

-aripa dreapta fata

-usa dreapta fata-

-prag exterior grund

-suport prag dreapta

-geam fix dreapta spate

-amortizor dreapta fata

portfuzeta dreapta fata

-brat fata dreapta spre fata

brat dreapta spre spate

parbriz cu senzor

butuc cu rulment dreapta

janta aliaj (1 singura janta am nevoie o sa va arat modelu)

carcasa oglinda dreapta

scut motor dreapta

canal aer dreapta

mersi mult pt ajutor

am cautat si eu zilele astea peste tot prim romania unele piese le-am gasit altele nu prea (inca)da-mi te rog un mail unde il pot gasi pe lucianps...sau un numar de telefon-piesele de care as avea nevoie ar fi urmatorele:-proiector dreapta

-far dreapta (fara xenon)

-grila dreapta proiector-

-priza ventilatie

-scut motor

-aripa dreapta fata

-usa dreapta fata-

-prag exterior grund

-suport prag dreapta

-geam fix dreapta spate

-amortizor dreapta fata

portfuzeta dreapta fata

-brat fata dreapta spre fata

brat dreapta spre spate

parbriz cu senzor

butuc cu rulment dreapta

janta aliaj (1 singura janta am nevoie o sa va arat modelu)

carcasa oglinda dreapta

scut motor dreapta

canal aer dreapta

mersi mult pt ajutor

Probabil daca cumperi piese SH ai sa te incadrezi in 4ooo