Jump to content

O noua masina in familie

paco_wonderboy

Recommended Posts

deci....a mai intrat un "membru" in familie , un superb :twoup: (din punctul meu de vedere) X5, e luata din Germania de doua saptamani dar din pacate nu am mai avut timp de net (facultatea printre altele) ,ca optiuni ce sa zic: scaune piele incalzite ,bancheta incalzita, navi mare ,trapa panoramica (este incredibila seara ,ziua nu se poate tine deschisa) senzori de parcare fata -spate,xenon, perdelute spate, si cam atat din cele importante.Masina merge impecabil si arata ff bine, ingrijita , a primit deja un set de folii fata/spate si un tratament de la Toni :D

rog un moderator sa stearga celalalt topic.am dat add topic din greseala de doua ori :twoup: ..deja se simte noua tehnologie cu senzorii ei de r..ahat nu se mai aprind angel eyes-ul pe o parte :D sapt asta merge la doctor :D

navigatia e incredibila in Germania, ne-am plimbat prin hamburg si ne-a dus la fix ,prima oara cand merg la un drum afara cu masina(la bulgari nu cred ca se pune,prea aproape)

la mine in familie nu se pune problema asa, pe care o vrei pe aia o iei, doar ca acum masina surorii nu prea mai incanta (doar ca ultima alternativa ..206 1,4d), a mea e in service (schimb bucsi bascule) si oricum nu mai am numere valabile si asa ca ma dau cu asta in mare parte, e un pic bataie pe ea acum.Proprietar e fratele :twoup: doar ca la noi nu se pune (doar la accidentari sau stricaciuni....proprietarul plateste :D indiferent de cine conduce :twoup:

la mine in familie nu se pune problema asa, pe care o vrei pe aia o iei, doar ca acum masina surorii nu prea mai incanta (doar ca ultima alternativa ..206 1,4d), a mea e in service (schimb bucsi bascule) si oricum nu mai am numere valabile si asa ca ma dau cu asta in mare parte, e un pic bataie pe ea acum.Proprietar e fratele :twoup: doar ca la noi nu se pune (doar la accidentari sau stricaciuni....proprietarul plateste :D indiferent de cine conduce :twoup:

Esti norocos. :D

Bravo Paco! Mai ai nevoie de un 7-ar E65 si de o Honda S2000 si poti zice ca ai garajul pe care ti-l doresti :P

mersi .....nu le vreau pe toate odata :D ca as avea probleme mari cu locurile de parcare si asa daca e toata lumea acasa ocup cam 4 locuri :twoup: si cred ca nu le convine vecinilor ;) , oricum mai am ceva de asteptat dupa alea, (acum caut sa-mi iau un motor ..dar mai am de asteptat cateva luni :twoup: )

multumesc de aprecieri si sper sa vin la prima intalnire cu ea :P ca si asa ma intrebam de ce nu avem membri care sa vina la intalniri cu un X5 si un e65 :D ,pana la urma sper sa vin cu amandoua eu :)

ca si faza funny, il intreb pe cel de la dealer unde bagg si eu cd-urile , am vazut suportul din cotiera si am zis ca ala e cd changer-ul deesi l-am verificat in prealabil si pe cel din spate si ma gandeam oooaaaau ce smecher sunt eu, am 2 cg changere dupa care ma lumineaza respectivul ca cel din cotiera e doar sa le tii , oricum are ceva optiuni ..o mare dezamagire au fost scaunele ,noua ni s-au aratat unele sport cu memorii si electrice si acolo le-am gasit pe astea..dar asta e mai putin important ,cand te urci la volan si pleci cu ea uiti de tot,mai putin in Bucuresti unde x5 e MASINA SARACULUI, e absolut pe toate drumurile, nu-mi vine sa cred cat de multe pot fi , nu ma asteptam sa fiu unicat ,departe de mine gandul asta dar e chiar la toate colturile :P : 2 zile in Germania si am vazut doar 2, iar Buc in 10m min vezi 20 :D