Jump to content

Nu mai functioneaza claxonul

Recommended Posts

Acum 3 saptamani nu-mi mai functiona claxonul.

Am verificat sigurantele, cea de la claxon era arsa.

Am inlocuit-o si claxonul a mers perfect pana ieri.

Panglica de la volan nu este stricata, am inlocuit-o acum 2 luni..

Plus ca merg comenzile de la volan si nu mi s-a aprins martorul de airbag.

Saptamana viitoare o sa merg la service insa as vrea sa stiu la ce sa ma astept...

L.E: Am primit o alternativa pe messenger de la un alt user al forumului insa astept si alte pareri :twoup:

http://www.piupiu.ro/Sonerie-bicicleta-Atm...re-c72-p813.htm

Edited by Ciupanezu

La E39 ai doua claxoane. Nu are cum sa se arda ambele.

Dai roata stanga fata jos, scoti protectia de plastic din fata (langa spoiler) si vezi claxoanele. Demufezi, dai jos, verifici daca ai curent pe mufari, verifici claxoanele si schimbi ce trebuie. Asta in cazul in care nu este vreo pb. din volan ( nu ma refer la panglica) ci la masa.

Dai roata stanga fata jos, scoti protectia de plastic din fata (langa spoiler) si vezi claxoanele. Demufezi, dai jos, verifici daca ai curent pe mufari, verifici claxoanele si schimbi ce trebuie. Asta in cazul in care nu este vreo pb. din volan ( nu ma refer la panglica) ci la masa.

inseamna ca eu am unu ars de suna cam aiurea cand claxonez?

E foarte posibil, insa daca mai tin bine minte, in ,,Test" ai obtiunea de activare sau dezactivare a unui claxon. La E34 stiu ca e test 19 insa la E39 nu mai stiu.

O sa verific totul in week-end.

Acum 3 saptamani nu-mi mai functiona claxonul.

Am verificat sigurantele, cea de la claxon era arsa.

Am inlocuit-o si claxonul a mers perfect pana ieri.

Panglica de la volan nu este stricata, am inlocuit-o acum 2 luni..

Plus ca merg comenzile de la volan si nu mi s-a aprins martorul de airbag.

Saptamana viitoare o sa merg la service insa as vrea sa stiu la ce sa ma astept...

L.E: Am primit o alternativa pe messenger de la un alt user al forumului insa astept si alte pareri :twoup:

http://www.piupiu.ro/Sonerie-bicicleta-Atm...re-c72-p813.htm

Deahhh ... daca claxonezi mult dupa fete :twoup:) :D

Nu claxonez niciodata dupa femei. :twoup:

Insa in Bucuresti chiar ai nevoie de claxon..

Nu se poate sa mergi 10 km fara sa-ti taie unu' fata sau sa nu-ti acorde prioritate.

era doar o gluma :twoup: .... da stiu cum e traficul din Bucuresti ..... brrrr numai cand ma gandesc o iau pe aratura....

• 1 month later...

Am inlocuit azi ambele claxoane desi doar unul era ars.

Aveam claxoane pe producator si doar unul era ars insa le-am inlocuit pe amandoua cu unele originale.

Culmea este ca o siguranta de la claxon era arsa, banuiesc ca a sarit cand s-a ars unul dintre claxoane insa nu se vedea ca e arsa, mi-am dat seama doar dupa ce le-am verificat pe toate cu creion de tensiune.

Topicul se poate inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.