Jump to content

presuri E46 prefacelift

spaceboy

Recommended Posts

Salut, as vrea niste presuri negre care sa mearga bine la E46, eventual originale de la BMW. Ma refer la cele de protectie care vin peste cele implicite (negre) ale masinii. Merg si second-hand, daca arata bine. Stiti unde pot gasi? Si cam la ce pret? Ms

Da e logic ce zici tu, si nici n-ar avea sens sa existe 2 niveluri de presuri. Doar ma gandeam ca as vrea sa le protejez pe astea ale masinii.. si in plus, daca gasesc ceva de M (vazusem niste poze candva) ar avea si un pic de culoare, astea mi se par un pic plictisitoare :twoup:

Da e logic ce zici tu, si nici n-ar avea sens sa existe 2 niveluri de presuri. Doar ma gandeam ca as vrea sa le protejez pe astea ale masinii.. si in plus, daca gasesc ceva de M (vazusem niste poze candva) ar avea si un pic de culoare, astea mi se par un pic plictisitoare :twoup:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=36501&hl=

desi eu tot nu am inteles ce vrei sa cumperi ...in fine ..Eu am covorase originale .set complet , stare imecabila!

...ma gandeam ca as vrea sa le protejez pe astea ale masinii...

presuri de protectie pentru presurile de protectie a mochetei masinii ?! interesant !

cred ca stiu ce vrei, de fapt... ai vrea sa pastrezi in stare cat mai ok presurile originale ale masinii!

iti spun: in Romania nu merge ! cele de velur se vor umple de nisip si praf fin, iar cele de cauciuc nu sunt atat de atragatoare...

eu le folosesc pe ultimele si dau randament maxim!!!

presuri de cauciuc pt E46, unde as putea sa gasesc si eu, pe net m'ar interesa daca stiti vreun site..

am adus eu din Germania alaltaieri cateva seturi... originale, perfekt fit!

unul mi-l pastrez mie, daca vrei asa ceva, si nu turcisme, costa 160 ron, adica 45 euro...

comentarii despre calitate, poze, descriere gasesti in topicul meu mai vechi http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...amp;hl=covorase

succes

Edited by b50xxl

nu te chinui sa protejezi presurile actuale... sunt foarte foarte rezistene. la masina veche intr-un an si ceva distrugeam 2 seturi de presuri ... la asta nu prezinta nici cea mai mica urma de uzura. se spala foarte repede si usor (ale mele sunt pe gri :twoup:).