Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

accident grav la straja..apropiere de piata resita un bmw negru

kez86

Recommended Posts

Accident foarte grav cauzat de un BMW negru cu nr. b-07-dhh.

a taiat fata unui troleibuz..acesta a intrat in el .. a intrat pe contrasens si intr-un autobuz.

soferii de ratb sunt in stare critica, la unul din ei fiind necesara amputarea din cate am inteles.

cine mai are detalii sa le puna ...hai sa oprim ideea ca daca aibmw esti peste orice alt participant la trafic!

e pe realitatea acum !

Deja ideea ca cei cu bmw-uri sunt niste copii teribilisti de bani gata...

Niciodata nu vor sari in ochi cei care conduc regulamentar, ci numai teribilistii.

Din pacate sunt multi care nu sunt demni de a conduce un bmw.

:twoup: A fost o noapte urata , stirile de dimineata pomeneau si despre un acrosaj intr-un pasaj soldat cu un Tico rasturnat (fara victime), soferul BMW-ului fiind "alintat" in direct de un cetatean "iubitor" de BMW ...

Deja ideea ca cei cu bmw-uri sunt niste copii teribilisti de bani gata...

Niciodata nu vor sari in ochi cei care conduc regulamentar, ci numai teribilistii.

Din pacate sunt multi care nu sunt demni de a conduce un bmw.

tocmai de asta zic si eu, tinand cont ca majoritatea de pe forum sunt foarte tineri, inclusiv eu, am 22 de ani dar imi lipseste total doza de nebunie la volan in intersectii. cred ca trebuie tratat cu maxima seriozitate aspectul asta. spun asta pentru ca vad aproape zilnic bmw-uri trosnite in ultimul hal si despre care aflu de cele mai multe ori aud ca...saracu nu avea decat 20 de ani.... :twoup:

Cunosc destui zmei care in 2 ani au lovit masina de 5 ori. Si numai cand ii auzeam: "Cine eu? Sunt foarte prudent".

Din ce in ce mai multi intra pe acest forum si se dau mari, cu vitezele maxime ale masinilor lor.

Din pacate multi inteleg prin marca BMW, VITEZA, ceea ce este foarte gresit, viteza ia orice masina.

Dupa parerea mea, marca BMW ofera: eleganta, putere, siguranta, atitudine sportiva si control maxim, ceea ce nu are orice automobil.

Iar, o data cu o putere mare, vine si o responsabilitate la fel de mare, de care multi habar nu au...

Scuze de offtopic!

Nu este de mirare ca exista multe accidente in care sunt implicate BMW-uri avand in vedere numarul foarte mare de masini bavaraze din Romania, mai ales seria 3 E46.

Orice cocalar sau figurant vrea sa aiba "bemveu" si din cauza preturilor care au scazut foarte mult nu le este deloc greu.

Pasionatii sunt simtitor mai putini decat cei care-si cumpara BMW pentru emblema.

Doamne fereste! :twoup: Si eu nu am decat 20 de ani si prima masina a fost si este un E46 :D ,superbe masini BMW-urile astea...Sunt de o calitate exemplara,sunt unice,si cer intr-adevar viteza,insa trebuie si prudenta...Nu poti intra intr-o intersectie...asa...ca prostu'...fara sa te asiguri deloc de parca ai fi singur pe strazi,iar daca vrei viteza,mai dai cateodata insa acolo unde drumu',traficul si conditiile meteo o permit...Insa ma enerveaza la culme si ceilalti participanti la trafic ptr ca daca mergi mai repede cu masina,se uita la tine ca si cum zici ca ai zbura si te privesc fix ca pe un copil mic si teribilist,daca mergi mai incet, te depasesc si se uita la tine ca si cum:"Uite ce fraier,cu BMW si merge ca tataie"...Nici nu stii cum sa mai circuli... :twoup:

@bobo

mergi tu legal si atent si atunci e ok. mai lasa ce zice lumea. important este sa nu produci accidente indiferent ce masina conduci. daca mergi mai incet o sa aiba mai mult timp ceilalti sa-ti admire masina. la 20 de ani, cu 2 ani de condus, experienta ta e limitata si e important sa nu conduci cu viteza mare, mai ales prin oras.

bafta si aveti grija cu viteza!

• 4 weeks later...
Doamne fereste! shocking.gif Si eu nu am decat 20 de ani si prima masina a fost si este un E46 twoup.gif ,superbe masini BMW-urile astea...Sunt de o calitate exemplara,sunt unice,si cer intr-adevar viteza,insa trebuie si prudenta...

Cum adica cer viteza??? Tipa gps'u la tine? :twoup: