Jump to content

accident pasaj unirii

teddy

Recommended Posts

Am trecut acum vreo ora pe acolo... pe sensul dinspre unirii spre tineretului politia blocase intrarea, inauntru era un golf 5 gti alb la care n-am vazut urme de avarii, apoi un seria 3 coupe model nou argintiu cu botul si capota un pic sifonate apoi un tico care era foarte sifonat (era rasucit cu botul inspre unirii si fara portiera dreapta, apoi un mondeo 2 la fel de putin sifonat ca si E92-ul... erau si cei de la descarcerare pe acolo, chiar sunt curios ce au patit cei din tico (daca era cineva pe locul din dreapta... cam naspa).

chestia e ca in pasajul ala cand vii de la unirii e absolut perfect drumul, curbele sunt foarte misto si poti sa mergi cam cu cat te tin suspensiile, directia si... motorul. si eu mi-am dat palpitatii de multe ori singur mergand foarte tare pe acolo... probabil asta au facut si cei cu E92, GTI-ul si poate si cel cu Mondeo si cumva tico cred ca a fost prins la mijloc :-S

Am trecut acum vreo ora pe acolo... pe sensul dinspre unirii spre tineretului politia blocase intrarea, inauntru era un golf 5 gti alb la care n-am vazut urme de avarii, apoi un seria 3 coupe model nou argintiu cu botul si capota un pic sifonate apoi un tico care era foarte sifonat (era rasucit cu botul inspre unirii si fara portiera dreapta, apoi un mondeo 2 la fel de putin sifonat ca si E92-ul... erau si cei de la descarcerare pe acolo, chiar sunt curios ce au patit cei din tico (daca era cineva pe locul din dreapta... cam naspa).

chestia e ca in pasajul ala cand vii de la unirii e absolut perfect drumul, curbele sunt foarte misto si poti sa mergi cam cu cat te tin suspensiile, directia si... motorul. si eu mi-am dat palpitatii de multe ori singur mergand foarte tare pe acolo... probabil asta au facut si cei cu E92, GTI-ul si poate si cel cu Mondeo si cumva tico cred ca a fost prins la mijloc :-S

Acolo ... e un mic hop .. din cate tin eu minte .. exact inainte sa iesi ..

Poate ca cineva l-a luat un pic cam tare .. :twoup:

chestia e ca in pasajul ala cand vii de la unirii e absolut perfect drumul, curbele sunt foarte misto si poti sa mergi cam cu cat te tin suspensiile, directia si... motorul.

Complet gresit.

Poti face foarte usor accident acolo, de altfel au fost multe accidente in acel pasaj.

A si murit cineva cu un M5 E39 acum cativa ani, exact in acel loc.

pai, in afara de hopul ala drumul e perfect... la hopul ala trebuie sa ai mare grija sa-l prinzi cu rotile drepte... in rest, esti in pasaj, nu sunt pietoni, vezi dinainte deobicei daca sunt masini pe acolo, nu sunt radare, si daca o comiti cel putin o faci singur... aseara era cam aglomerat dar nici nu pot stii ca aveau viteze mari, tico se sifoneaza rau de tot la orice viteza...

si nu-mi spuneti ca voi nu mai incercati masinile pe acolo, ca nu va cred.

Sau, daca vrei sa incerci masina, incearc-o pe stand, nu pe strada, e mult mai sigur si mai aflii si alte chestii...:D

cum adica pe stand? :twoup:

Dyno

:twoup:

Da... asta ca sa vezi performantele ... dar nu asa testezi o masina ...

Eventual .. te duci pe hungaro ring ... :D ca la noi in tara nu ai unde :D

cica nu a avut nici-o treaba dambul respectiv...ala cu bemveu a acrosat-o pa-aia cu tico care sa rasucit si sa dat peste cap...am vazut si io la stiri....ala cu bemveu era certat de unul....cred ca era cordaciu aleia cu tico...reproduc: tu esti soferu ?zi ba tu esti cu bemveu? ai bemve esti smecher...nu va mai saturati de voi, omorati lume pe strada.... rati'' ai dreacu....

O sa ai prin august ca deschid astia iar Bucharest City Challenge :twoup: , dai si tu o bere la baieti noaptea si te dau o tura :D (asta pana sa termina de amenajat parapetii)

Buna idee :twoup:

pai, in afara de hopul ala drumul e perfect... la hopul ala trebuie sa ai mare grija sa-l prinzi cu rotile drepte... in rest, esti in pasaj, nu sunt pietoni, vezi dinainte deobicei daca sunt masini pe acolo, nu sunt radare, si daca o comiti cel putin o faci singur... aseara era cam aglomerat dar nici nu pot stii ca aveau viteze mari, tico se sifoneaza rau de tot la orice viteza...

si nu-mi spuneti ca voi nu mai incercati masinile pe acolo, ca nu va cred.

Exista destule alte locuri.

E prea riscant acolo..

Daca pierzi controlul masinii si intri intr-un stalp, s-a cam terminat...