Jump to content

M3 la ProMotor

ciprycus

Recommended Posts

mi se pare un pret foarte corect....iar masina e super....si voi iara comentati ca babele :twoup:

Din 2003 , al -III-lea propietar , 100000km... e mare pretul. Cine are 45000 mai gaseste un 10-15000 sa-si ia modelul nou cu vreo 15000km la bord.

mi se pare un pret foarte corect....iar masina e super....si voi iara comentati ca babele :twoup:

Din 2003 , al -III-lea propietar , 100000km... e mare pretul. Cine are 45000 mai gaseste un 10-15000 sa-si ia modelul nou cu vreo 15000km la bord.

Parca nu stii cum e romanu.. defapt are 40.000 si se intinde si da 45.000 pe masina.. nu e cum zici tu ca are 45.. si mai face rost de inca 15 :twoup: da in fine

da cum spuneti voi baieti, proprietari de bmw. eram si io la tv si am zis sa ma dau mare ca am masina in 2 usi. anyway tot ce am instalat eu pe masina (bara fata + difuser spate + portbagaj M3 CSL, jante m3 csl, suspensie bilstein b16 pss10, grila capota, frate noi, cauciucuri noi) au fost gratis, am un prieten la dezmembrari si le-am luat de acolo :twoup:) Edited by PushtiulK

Guest poleposition
Hmmmmm... :D Frumos M3-ul :twoup: dar nu pentru Romania... :twoup: "parerea mea" ...ca sa te poti bucura de el 100%...

da' ce are M3-u' in Romania ? se descompune sau ce ?

• 4 weeks later...
Si eu aud foarte des chestia asta..

"Ce rost are o masina puternica in Romania? Nu te poti bucura de ea".

Mare aberatie.

Pai chiar ca e aberatie...unde mama dreaq mai poti sta linistit cu detectoru-n geam? Unde poti sa scapi de amenzi/permis luat cu doar 100E spaga? Unde in UE mai gasesti amenzi asa mici ca la noi, de care oricum se poate scapa si mai ieftin dupa cum am mai spus...?

Pacat ca nu avem sosele foarte bune, ca legislatia e cu noi :twoup: !

Daca as locui in Anglia ( de ex), mai sus de Renault Clio 1.4 nici ca mi-as lua la cate camere au si la ce amenzi dau aia!

Mda, mi se pare ca "RCA"-ul e mai scump la ei, insa CASCO-ul e mai ieftin ca la noi !

Oricum Romania e o tara potrivita oarecum pt modelele M,...a se vedea recentele articole despre copii de bani gata si "bolizii" lor inaripati prezentate de renumitii nostrii "jurnalisti"! "Bratul legii" e firav la noi, asa ca de ce sa nu profitam de asta? :twoup:

Si cum ar spune RedCap: " Keep Rollin'...!" :twoup: