Jump to content

un bmw facut praf...

Krebs

Recommended Posts

http://www.olteniteanul.ro/

pe tipul asta il stie o prietena din Oltenita...

omul se luase la intrecut cu fracsu 19ani (opel astra bertone) el 24ani si BMW nu stiu motorizarea insa cred ca este benzina...masina era adusa de nici o luna in tara din Germania...

impact ,cica 160km/h....

a demonstrat ca : " da ..se poate "...ca un Opel sa faca un BMW  :twoup: :twoup: :D

Edited by POIUYT

http://www.olteniteanul.ro/

pe tipul asta il stie o prietena din Oltenita...

omul se luase la intrecut cu fracsu 19ani (opel astra bertone) el 24ani si BMW nu stiu motorizarea insa cred ca este benzina...masina era adusa de nici o luna in tara din Germania...

impact ,cica 160km/h....

a demonstrat ca : " da ..se poate "...ca un Opel sa faca un BMW  :twoup: :twoup: :D

pacat

pai si cum s-a intamplat ? din ce cauza ? asa pe drum drept a pierdut controlu ?

din ce am inteles eu ..este o succesiune de 2-3 curbe ..si acolo a pierdut controlul iesind de pe sosea ,semi-rasturnandu-se in copacul prea putin julit...acuma cine stie care sa fi fost cu adevarat problema...

Edited by POIUYT

Dumnezeu sa-l ierte...

Cred ca tocmai incepuse sa se rastoarne... probabil ca daca nu era copacul acela ar mai fi avut ceva sanse...putine insa ele existau!

Asa se intampla foarte des pe drumul Bucuresti-Alexandria, sosea buna, insa cam ingusta si copaci mari si plantati des pe ambele parti, rezultatul foarte multe accidente mortale! Cum faceai o greseala erai in pom, mai ales iarna!

A facut bine nea Basescu, ca a refacut-o, scos toti pomii (majoritatea din afara localitatilor) si a latit-o. Numarul accidentelor si deceselor, zic eu, ca e mult mai mic, chiar daca e un trafic aglomerat si se circula cu viteza ca-i soseaua buna!

Doamne fereste. Eu pe langa seria 7 ala de la Cluj, din care au mai ramas stopurile spate, n-am vazut BMW facut mai varza.. Iti vine sa mergi cu 50 la ora cand vezi accidente de-astea..

era din giurgiu seria 7 de care vorbesti.

exact :twoup:

Doamne fereste. Eu pe langa seria 7 ala de la Cluj, din care au mai ramas stopurile spate, n-am vazut BMW facut mai varza.. Iti vine sa mergi cu 50 la ora cand vezi accidente de-astea..

La ce "cratere" sunt in Suceava, oricum merg cu 40 la ora :twoup:

• 2 weeks later...