Jump to content

BMW phenomenon

Alexxx

Recommended Posts

Ne-am decis (eu cu cativa prieteni “BMW-isti”, pasionati de marca) sa facem o plimbare sambata seara prin Bucuresti! Era racoare…vreme numai buna de plimbari!

Ei bine, pe traseul Magheru-P-ta Victoriei am ramas efectiv socat cand la un momentdat, m-am uitat in jurul meu! Trebuia filmat si pus pe Youtube…

Imagineaza-ti o coloana intreaga de masini la stop, formata NUMAI DIN BMW-uri! Ne uitam toti unii la altii. Coloana destul de mare de altfel…sambata seara, Magheru este cel putin la fel de circulat ca intr-o zi obisnuita la ora 12.

Asadar in afara de cele 4 BMW-uri ce formau micul nostru grup, erau numai BMW-uri oriunde intorceai capul…de la E30 care de care mai “tunate” pana la E46 (extrem de multe), E60, E90, E92, seria 6, M5, foarte multe E39, vreo 3 E36, etc.

In momentul in care s-a pus verde a inceput o serpuiala frenetica intrucat fiecare vroia cu orice pret sa ajunga primul la urmatorul semafor.

In momentul respetiv, m-am intrebat: “Oare BMW a devenit masina nationala”?? O perioada foarte indelungata de timp clasamentul de pe autovit (stiti ca marcile sunt enumerate de sus in jos, in functie de numarul de masini pus la vanzare) avea pe primele pozitii WV, OPEL, BMW si AUDI. Aceasta ordine a fost foarte multi ANI de zile. Ei bine, de vreo cateva luni incoace, s-a produs o mare schimbare. Daca accesati acum vestitul site de vanzari auto o sa constatati ca ordinea este: WV, BMW, OPEL si AUDI. Asadar au ajuns sa fie mai multe BMW-uri decat OPEL? Daca nu inca, oricum acesta este trendul…este totusi cel mai mare targ auto din estul Europei…iti poti face o idee despre piata prin prisma sa.

Ne-am oprit in parcarea de la Victoriei si am stat cateva minute…pe langa multitudinea de BMW-uri…rar mai rasarea un Nissan, Opel (cel mai des era Astra GTC…ALB), cate un Mercedes AMG, Porsche si chiar au trecut 2 exemplare superbe de Corvette! Nu mai zic de Mustang-uri…din ce in ce mai dese.

As mai remarca faptul ca dintre “soferi” cred ca mai mult de 70% aveau pana in 24 ani si abordau un stil de condus mai mult decat periculos…ca si cum ar fi fost pe circuit!

Clar in centrul Buc sunt muuult mai multe BMW-uri seara decat Logan-uri sau alte marci cu vanzari “grase” iar joi seara si in week-end ai putea spune ca BMW-ul chiar este masina nationala a romanului…isi pierde oarecum acea aura de…premium car.

Sunt convins ca majoritatea dintre voi deja stiti asta, dar am simtit nevoia sa ma exprim!

Edited by Alexxx

ROMANTIC.daca se mai si pupau intre ei era de filmat. trebuie sa recunoastem ca e intr-adevar o masina buna ca si marca bmw, unii o claseaza sub mercedes, ca cica daca vrei masina ia mercedes, restul sunt trotinete. da trotinetele facute de bmw o sa rupa mereu norma bicicletelor de la mercedes.

lasand asta la o parte, io sper sa raman mereu la marca asta, insa depinde mult de veniturile potentiale si de design ul viitoarelor masini pe care mi le voi permite.

Clar in centrul Buc sunt muuult mai multe BMW-uri seara decat Logan-uri sau alte marci cu vanzari “grase” iar joi seara si in week-end ai putea spune ca BMW-ul chiar este masina nationala a romanului…isi pierde oarecum acea aura de…premium car.

Sunt convins ca majoritatea dintre voi deja stiti asta, dar am simtit nevoia sa ma exprim!

de ce subestimezi gusturile romanilor? nu masina il face pe om. nu caii putere ii dau bun-simt si creier.

pe mine nu ma deranjeaza in niciun fel faptul ca sunt din ce in ce mai multe bmw-uri.

Hm... cred ca daca as comenta postul tau as starni controverse! Ma rezum la a spune ca pe mine ma cam deranjaza! Multi (nu si din cei de pe forum...ca o data ce s-au inscris ca membrii e clar ca sunt pasionati de MARCA) si-au achizitionat masina pentru emblema...pentru ca e cool sa am bamveu...hai cu maneaua, sau au cerut de la mami/tati...vreau bemveu...

Hm... cred ca daca as comenta postul tau as starni controverse! Ma rezum la a spune ca pe mine ma cam deranjaza! Multi (nu si din cei de pe forum...ca o data ce s-au inscris ca membrii e clar ca sunt pasionati de MARCA) si-au achizitionat masina pentru emblema...pentru ca e cool sa am bamveu...hai cu maneaua, sau au cerut de la mami/tati...vreau bemveu...

ok. ce vrei sa exprimi atunci in primul post? aversiunea pe care o ai fata de inmultirea bmw-urilor pe strazile bucurestiului, sau admiratia fata de acest fenomen? ai spus ca, citez: "Sunt convins ca majoritatea dintre voi deja stiti asta, dar am simtit nevoia sa ma exprim!"

ce stim noi, majoritatea?

Unde am scris sau lasat sa se inteleaga faptul ca ma deranjaza vrun' comment? Da copy paste!

PS: Nu mai bea atata cafea! :twoup:

:twoup:

nevermind

O NEINTELEGERE.

"Ma rezum la a spune ca pe mine ma cam deranjaza!" -FENOMENUL de inmultire excesiva.

(nu comment-ul tau)

PS: Poate stergi posturile in care fiecare vorbeste despre altceva! :twoup:

Edited by Alexxx

"Ma rezum la a spune ca pe mine ma cam deranjaza!" -FENOMENUL de inmultire excesiva.

Intr-un fel e si normal sa te deranjeze sau sa deranjeze pe unii acest fenomen.Muncesti din greu sa iti permiti un BMW pe care il iubesti foarte mult,si cand vezi vre-un pusti cu un Bmw de 10 ori mai scump ca al tau,e clar ca te deranjeaza si ai vrea ca el sa-ti fie inferior macar la capitolul financiar,pentru ca el nu munceste.Dar asta se numeste INVIDIE si e prezenta in fiecare om intr-o proportie mai mare sau mai mica :twoup:

Intr-un fel e si normal sa te deranjeze sau sa deranjeze pe unii acest fenomen.Muncesti din greu sa iti permiti un BMW pe care il iubesti foarte mult,si cand vezi vre-un pusti cu un Bmw de 10 ori mai scump ca al tau,e clar ca te deranjeaza si ai vrea ca el sa-ti fie inferior macar la capitolul financiar,pentru ca el nu munceste.Dar asta se numeste INVIDIE si e prezenta in fiecare om intr-o proportie mai mare sau mai mica :D

Nu e in nici un caz invidie! Fiecare cu gandirea proprie! Eu nu as gandi ca tine...

Fenomenul ma deranjaza din cu totul alte considerente si e dreptul meu sa ma deranjeze! It's a freee country! :D

...isi pierde oarecum acea aura de…premium car...

Ia-ţi Maserati să fii un pic mai exclusivist dacă aşa nu-ţi convine. - Nu e vorba ca nu-mi convine mie! Eu observam un fenomen, nu ma raportam la mine, la masina pe care o conduc! Trebuie sa disociezi!

Tu de ce ţi-ai luat BMW şi umblai creanga la 3 dimineaţa pe străzi ?

:twoup: Le fel faceam si cu Stilo. Imi place sa ma plimb noaptea! :twoup:

Edited by Alexxx

Eu zic sa iti iei mistourile ieftine sa le cari in alta parte! Invidios esti tu pe oamenii care au creier! :twoup:

Interventia ta in acest topic ca si orice alt post de-al tau de peste tot, asa cum a observat toata lumea sunt total deplasate! In afara de replici ieftine si rautati nu stii nimic!

Edited by Alexxx

Eu unu am inteles din postul tau ceva de bine ca sunt multe BMW "Imagineaza-ti o coloana intreaga de masini la stop, formata NUMAI DIN BMW-uri! Ne uitam toti unii la altii. Coloana destul de mare de altfel…sambata seara, Magheru este cel putin la fel de circulat ca intr-o zi obisnuita la ora 12." si

"In momentul respetiv, m-am intrebat: “Oare BMW a devenit masina nationala”?? :twoup:

Sincer nu ma deranjeaza ca vad multe BMW-uri... :twoup:

Numai bine...

Invidios esti tu pe oamenii care au creier! :twoup:

atunci pe tine n-are cum sĂŁ fie. :twoup:

lãsând gluma la o parte, bmw nu e o maºinã doar pt iubitorii acestei mãrci. e ºi o maºinã premium, bunã, fiabilã pe care mulÞi o aleg din considerentele astea, ºi nu-i intereseazã prea mult performanÞe, istorie ºi alte cele. e o maºinã bunã, ºi atât. repet, pt unii, cei care nu-s pasionaÞi de auto. ºi cred cã ar trebui sã fie Îndeajuns.

Păi când vii cu astfel de topicuri idioate primeşti răspunsuri la fel. Cum poţi tu să fii invidios la semafor pe oameni care au E92, Seria6, M5 şi alte maşinii mai scumpe decât a ta. De ce eşti frustrat asta nu ĂŽnţeleg , o mai arăţi şi ĂŽn public...

Omule nu vezi ca esti penibil!?! Daca tu esti invidios pe altii la semafor cu E92 si seria 6 este doar treaba ta! Eu nu sunt ca tine!

Cine esti tu sa spui despre un topic ca este idiot sau nu??

Spunea cineva (nu dau nume) de sus pe acest forum ca singurul motiv pentru care iti sunt tolerate toate atacurile si jignirile pe forum este ca esti un "peste sanitar" si ca ii enervezi pe altii atat de bine incat nu se pot abtine si iti raspund tendentios dupa care isi iau BAN (eu nu voi cadea in plasa asta). In felul asta cica ai un rol in ecosistemul forumului! Eu sunt de alta parere...te-as strivi ce pe un gandac!

:twoup:

Edited by Alexxx

eu cred ca aglomeratia de bmw se produce pe sosea datorita faptului ca multora le place sa mearga unii dupa altii..

mie personal ,cand am mers la mare saptamana trecuta ..mergeam pe soarelui cu 160km...intamplator au venit din spate 3 bmw-uri e60(sb),e46(ot),e46( B ) ...mergeau undeva la 180km si sigur nu erau impreuna(nu se cunosteau)...si eu ca baiatu m-am alaturat grupului...astfel am format o coada de 4 bmw... :twoup: :twoup:  

mie imi place ca sunt cat mai multe bmw-uri pe sosea :D

Edited by POIUYT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.