Jump to content

Problema acte, pierdut Briefuri.

ziemenz

Recommended Posts

In ultimul timp ghinioanele s-au tinut lant. Cumparat 1 bucata E36 2500cmc full(fara piele) 1700E. Super indragostit de masinuta am bagat pe putin 1.300 de euro s-o aduc la cheie. Schimbat cutia de viteze, ambreiaj, suspensie sport, frana de mana, stergatoarele nu-mi mergeau, alarma, muzica, consumabile, bujii, etc. Toate schimbate cu manuta mea. Mai este un rulment de schimbat si umplut instalatia cu Freon.

Prima oara am uitat Brieful mare la xerox in Timisoara, eu fiind din Bucuresti. Dupa o luna mi-am dat seama ca nu-l am si prin bunatatea unei fete care lucra in Mall-ul din Tim am recuperat Brieful.

Acum ca aveam toate actele, am facut asigurare si mai trebuia decat sa ma duc la rar. Exact cu o zi inainte de programare pleosc .... nu mai gasesc toate actele (erau puse intr-un plic). Ori le-am pierdut, ori mi-au fost furate.

Am vb cu cineva in germania pt altele, intermediar care are firma in Germ si se ocupa cu adus masini de acolo, imi spune ca se poate elibera inca un set de briefuri doar daca se duce propietarul care era in acte si dureaza 8 saptamani. Ok, vb cu propietarul din acte, spre norocul meu un roman stabilit in germania era persoana trecuta in Brief. I-am promis ca nu ma ajuta degeaba. Se duce omul la politie si imi spune ca daca vreau alte acte e obligatoriu sa fie masina acolo s-o vada politia. Acum cum naiba sa trec eu atatea puncte vamale cu o masina pe platforma cu 0 acte.

Maine incerc sa dau un telefon la politia Germana sa vad cum o scot la capat. Nu vreau nici in ruptul capului sa ajung sa o vand pe bucati sa-mi scot banii. Sunt indragostit de masina asta si vreau sa o pastrez. Daca ar fi sa-mi cumpar alta masina tot e36 2500cmc mi-as lua fara sa stau pe ganduri.

A mai patit cineva sa piarda briefurile ca mine, sau cunoaste cineva o rezolvare, macar din auzite.

Eu as face urmatoarea treaba: as declara documentele furate sau pierdute la Politie + o declaratie notariala pe proprie raspundere care sa contina si seria de identificare a masinii, nr. de inmatriculare, etc.

Dovada de la Politie si Declaratia notariala le-as traduce legalizat in limba germana, m-as urca in masina si as pleca in Germania sa-mi scot duplicat dupa acte, dupa ce in prealabil fostul proprietar a depus cererea de eliberare a duplicatelor.

BAFTA !