Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

credeti chestia asta?

22.VYC

Recommended Posts

Pai de asta zic, regula e ca un diesel la un rulaj normal face in DE undeva la 35 -40 ooo km pe an, evident sunt si exceptii, uite un exemplu e x6 din topicul lui romulus, am inteles ca are 70 000 km deja, peste 3 ani daca ajunge pe masini "bune" masina va fi vanduta ca " impecabila, full cu 65 ooo km REALI :twoup: Si ca masina asta mai sunt o groaza de masini de firma care au aproape acelasi rulaj incat aproape nu-ti vine sa crezi. Eu am cam depasit perioada cu mos craciun :twoup:

LE: in DE pe langa autostrazi si bani de moto, sunt o groaza de oameni care daca lucreaza undeva la 100 200 km de casa e super ok pt ei

Edited by Remus Ratiu

Dar de ce nu plecati si de la faptul ca e posibil ? Puteti stii ce a facut cel de dinainte ? Poate avea mai multe masini, sau poate nu a mers mult cu ea. Si eu am inca o masina in familie de 3 ani, si are tot 50 000 reali.

Si eu cand mi-am luat coupe-ul, avea 51 000 km reali 100%, si era din 2003. Orice e posibil

Edited by poison

eu am 60k km cu masina mea in 3 ani. e luata la 0km. o folosesc zilnic si consuma 5%. mi se pare lipsit de relevanta ca o statistica facuta pe milioane de oameni (un sofer x din tara y face pe an z km) sa fie aplicata pe un singur caz particular.

stiu ca au mai scazut preturile etc etc, dar ete e60 cu 117k la 15k euro. credeti chestia asta? :twoup:

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++

ce inseamna brate fata (bascule) ?

e ultima masina de jos. :twoup:

E din 2003, primul an de fabricatie pentru E60.

Probabil ca are nevoie de bani si vrea sa-l vanda repede.

intreaba daca are carte service, la nr asta de km aproape sigur vei primi raspuns de genul " am luat-o cu carte service din DE, dar am pierdut-o acum cateva zile".

cere atunci sa vezi o fisa tehnica de service din DE, cat mai apropiata ca data.

daca are si se pot verifica reviziile din carnet sau fisa, atunci 90% km sunt reali

Edited by cat

intreaba daca are carte service, la nr asta de km aproape sigur vei primi raspuns de genul " am luat-o cu carte service din DE, dar am pierdut-o acum cateva zile".

cere atunci sa vezi o fisa tehnica de service din DE, cat mai apropiata ca data.

daca are si se pot verifica reviziile din carnet sau fisa, atunci 90% km sunt reali

daca avea cred ca mentiona el in anunt.....dar probabil a "pierdut-o", asa cum spui si tu :twoup:

Daca are sau nu km reali se poate verifica.

Ce este adevarat este ca nici neamtul nici romanul nu sunt prosti. Iar in Germania se vand masini 80% cu medie de 40-50 mii pe an pentru diesel. Exista si exceptii cu km foarte putin DAR nici un neamt nu e tampit sa o vanda la acelasi pret cu una care are de 3 ori mai multi km in bord. 10-20 % din masinile de pe site-uri pot avea real km putin dar garantat masina va avea cu 20-30 % pretul mai mare.

Parerea mea ca o masina cu km putini reali nu poate fi decat cu 20-30 % mai scumpa decat media.

Ex: un e39, 530d fara piele , cu navi mare cu 115.000 km era 20.000 cu garantie 1 an motor si cutie in Olanda.

Personal nu cred in chiftele din astea, deja orcine are internet isi poate da seama in 5 min cat face masina pe care o are la vanzare, si nu cred ca cineva ar fi nebun sa puna o masina cu putin km la un pret asemanator cu cele cu 150.000, 200.000 km.

Iar problema cu a avut-o un mosulica, sau a tinut-o in garaj 4 ani ca mai avea 5 masini, iar nu tine. De ce :

Cum se procedeaza in Germania si Olanda : 3 variante:

1. O vinde el direct prin mica publicitate: Daca masina este buna si pretul ok in urmatoarele 10 min de cand apare anuntul apar 10 samsari la usa lui ca sa o cumpere, si o vand ei mai departe cu cateva mii peste.

2. Se duce la un dealer sa o vanda, i se ofera un pret cel putin cu 10-20 % mai mic decat valoarea masinii ca sa poata sa castige si dealerul ceva.

3. O schimba pe alta masina . Pretul oferit este mic. Ex (am o cunostinta a cumparat acum 6 luni un Daihatsu Materia full la vreo 25.000, saptamana trecuta a vandut-o , a fost la dealer sa o faca un buyback si dealerul i-a oferit 14.000 !!!! euro pe ea. A schimbat-o + diferenta pe un E-Classe la un autohuis cu 17.000 euro).

Deci nu prea sunt posibilitati de masini bune cu km putini la bani putini nicaieri.

Edited by DSF

Pe mine nu prea ma intereseaza asa mult numarul de km.

Conteaza starea tehnica a masinii si felul in care arata nu numarul de km.

O masina intretinuta poate arata si functiona mai bine decat o masina cu mai putini km dar neintretinuta corespunzator.